Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Triple Seven

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bemutatkoztam; Kubatov elröhögte magát, kérte Bayer számát, én meg elküldtem neki sms-ben. Szerintem nem kéne arról értekezni, hogy mekkora tehetség a Zsolt és milyen kár érte; nem nagy tehetség, és nem kár érte. Bayer középszerű és félművelt Szabó Dezső-epigon,…..
Nézd meg, már megint kik járnak jól: akik amúgy is a legjobban keresők közé tartoznak… persze havi 300-500 bruttóval könnyen lehet ugrálni, nem értem, hogy miért megint ezeknek segítünk. Először odaadunk nekik milliárdokat az alsóbb rétegek pénzéből, most meg itt van a…..
Gréczyblog Rákosi 60, Orbán 50 2011.09.01 09:05:00
Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy még ebben a ciklusban, 2013-ban lesz 50 éves a Nemzet Miniszterelnöke, a mi hőn Szeretett Vezérünk, Orbán Viktor.Nagyon szeretném, ha az 1952-es, a Rákosi Mátyás 60. születésnapját idéző, de ha lehet, felülmúló…..
Triple Seven 2011.09.01 16:26:23
@okostojgli:

ezt kedves okostojgli nem nagyon kell levezetni. Elég ha megnézed, hogy ki volt kormányon 2002-től egészen tavaly nyárig. Persze lehet arra fogni, mint a szánalmas bolgár úrék az atv-n, hogy bizony az orbán tehet erről is. De azért valljuk be, hogy minimális logikus gondolkodást feltételezve senki nem lehet akkor hülye, hogy elhiszi, hogy az ellenzék magatartása miatt tartunk itt és szegény fletót meggátolták nagyszabású tervei megvalósításában, aki saját bevallása szerint szart sem csinált 2006-ig. Utána meg összeomlott a kormányzás súlya alatt. Nyilván az ellenzék miatt, aki nem tapsolt neki.
De szerintem ez meddő vita és nem is érdemes vitatkozni olyannal aki minden mögött a fidesz rémét látja.
Csak egy dologra lennék kíváncsi, mondja már el nekem a sok balos, pár mondtaban, hogy mi volt az mszp kormány, meg gyurcsány kormányzási koncepciója? Honnan hova tartott az ország, mit szeretett volna elérni és milyen eszközök árán?
Az alábbiakban elolvasható a teljes őszödi beszéd. Annak minden mondata. Nem az a kiragadott négy-öt, hanem az egész. Vastagítottam azokat a részeket, amelyeket most akár Orbán Viktor is elmondhatna. A vastagított részbe zárójeles megjegyzéseket is tettem, ahogy szerintem…..
Varánusz Ravatalon: a matolcsyzmus 2011.08.29 05:31:37
Vannak az életben törvényszerű dolgok, amik elől nem lehet kitérni. Amik pont olyan elkerülhetetlenek, mint a lakótelepi galambrajból hulló foscunami. Nézheted az eget, tipeghetsz kettőt jobbra kettőt balra, mint részeg vőfély a kakastöke pörkölttel a roma lagziban, ám…..
Triple Seven 2011.08.29 17:25:56
@abaka:

Nem is fog. A lényeg az lenne és ezt meg fogjuk látni az elkövetkezendő időszakban, hogy azt a lyukat, amit most az szja csökkentés okoz, azt a szociális rendszer és a segélyezés csökkentésével, az állami kiadások lefaragásával, az állam méretének csökkentésével kell strukturálisan pótolni. Ha ez sikerülni fog és még nem tudjuk, bármennyien is kárörvendenek a mai helyzeten, akkor sikeres az egykulcsos adó.
Kolompár Armandó valószínűleg 0,16%-ot sem fizetne be, de hosszabb távon egy ilyen országban abszolút az egykulcsos adóban látom azt, hogy a középosztály megerősödjön és az adófizetési morál javuljon.
Triple Seven 2011.08.29 17:27:52
@Viktus:

bárhol az egész országban fele annyi egy lakást kibérelni egy magánszemélytől, mint hitelt felvenni.
Triple Seven 2011.08.29 17:43:25
@Canten vagyok Montageu-ból:

nem lakik ott senki, a rózsadombon meg egy villa legalább 150millió, de az felújítandó. Amit mondtam, hogy a rózsadombon elenyészően vannak villák, mint pl az apró villa, az emberek nagy része 50-80m2-es lakásokban lakik, akikre nem kell vagyonadót kivetni.
Felfokozott hangulatban várta tegnap Orbánisztán népe, hogy Kedves Vezetőjük szóljon hozzájuk a tévén keresztül. Legalább ő mondjon valami biztatót, ha már a szakértők a sajtóban hányni kezdték a földet a matolcsyzmusra. Mert az nem lehet, hogy léket kapott a Nemzeti…..
Triple Seven 2011.08.18 10:58:02
A Margit híd rekonstrukciója minden szakaszában remek lehetőséget szolgáltatott politikai összecsapásokra. A 30 milliárdos átépítésből született használhatatlan kerékpáros infrastruktúra miatt most az LMP háborodott fel, és követel vizsgálatot. A Margit híd az autóforgalom…..
Triple Seven 2011.05.13 14:47:29
A jótét magyar lélek hajlamos azt hinni, hogy pártunk és kormányunk már semmivel nem tudja meglepni. De, tudja. Az orbáni vezetés legújabb ötlete: fizessék ki a polgárok az államadósságot. "Összefogás az államadósság ellen" név alatt alapot hozott létre a…..
A sorozat eddigi csúcspontjához érkeztünk. A Klassz ugyanis nemcsak egyszerűen jó étterem, de Budapest kiváló helyei közt tartják számon, már amennyiben eltekintünk a fejenként 20-30 ezer forintos vacsorákat kínáló csúcsgasztronómiai templomoktól. Tisztességes…..
Triple Seven 2011.01.31 12:40:33
@LawrenceDesign:

Azért én kiváncsi lennék arra a listára, szerintem elég hamar a végére fogsz érni:) Manapság Budapesten, belvárosban, szinte lehetetlen 1000-1400 forint alatti minőségi ebéddel találkozni!
Én egy helyet ismerek az az EZ-AZ bisztró a Bajcsy-n a Bazilikával pont szemben. Ott is pont 890 forint a menü vízzel együtt. De azért a klassz kellemesebb hely.
Triple Seven 2011.01.31 12:42:04
@Látnokzsálya:

bérleti díj, rezsiköltség, bérköltség stb... ennyiért 0-ba se lehet kihozni szerintem.
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
Triple Seven 2011.01.28 12:42:16
@Táskás Tóni:

Tóni! Szerinted a Medgyesy miből költött? És csak kiváncsiságból,röviden elmondanád, hogy Te kedvenc pártod milyen gazdaságpolitikát folytatott? Az valószínűleg annyira sikeres volt, hogy azért zuhant be 7% az ország GDP-je 2 éve és lett majdnem 80% az államadósság.
Triple Seven 2011.01.28 12:52:36
@Metropolisz:

"Minden megszólalásukban és tekintetükben pedig ez a hatalmi gőg, lenéző undor, kivagyiság érhető tetten"

Szeretném tőled megkérdezni, hogy ki mondta azt, hogy a békákat sem szokták megkérdezni amikor a mocsarat lecsapolják? Ki mondta azt,hogy hagy töntessenek, majd megúnják és hazamennek? Ki volt az aki azt mondta mindig, hogy nincs más megoldás, csak az az egyetlen járható út amit ő képvisel?
Ki mondta, hogy "nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi.”

Ugye ezeknek a gőghöz, a lenézéshez, az arroganciához semmi közük?
Nevetségesek vagytok, mind. Próbáljátok védeni amit nem lehet. Ha mindezt pénzért teszitek, akkor azt mondom, hogy valahogy meg kell élnetek, ha meggyőződésből, az nagyobb baj, mert akkor komoly gond van a fejetekben.
Triple Seven 2011.01.28 12:54:39
@Prussia:

Kit érdekel,hogy neked mennyivel csökkent a fizetésed? Ahogy elmondta itt minden értelmes és nem önző ember (van akinek szintén csökkent és nem siránkozik) össztársadalmi érdeket kell nézni! Azt, hogy aki dolgozik és normálisan keres ne adózza szét magát és gyereket is vállaljon! Nem érdekel senkit, hogy veled mi van, vagy velem. Nem ez a lényeg. Próbáljunk már ezen túljutni!
Téveszme az a gyakran hangoztatott érv, hogy az egykulcsos jövedelemadó igazságos, mert mindenkitől azonos arányban vonják el az adót. Ez csak akkor lenne igaz, ha minden forint egyforma lenne. De nem az. A 80 ezredik forint nem olyan és nem is arra költik, mint a 800 ezrediket.…..
Triple Seven 2011.01.24 12:41:53
@Luella Menendez:

Az még gázabb, hogy ilyen baromságot beszélsz.
Triple Seven 2011.01.24 12:52:12
@itsa:

A sok retardált az aki még mindig az mszp faszságát szajkózza, hogy nem lehet adótcsökkenteni. Lám megtörtént, és mielőtt a másik mszps faszsággal jössz, hogy ezt majd mi fizetjük meg, jót röhögök, mert aztán baromira nem érdekel, hogy 100 forinttal több a számlavezetés, meg 200 forinttal több a mobilinternet. A teljes összeget nem tudják rád hárítani. És százszor előbb fizessenek többet azok a multik, akik itt hatalmas extraprofitot loptak ki (igen a bankok rengeteget szó szerint csaltak) az országból közben nevetséges adót fizetve, mint az átlag magyar család, aki meg szopóágon van a szeretett ferikéd miatt.
Egyébként meg ha kicsit figyelnél akkor feltűnhetett volna, hogy feburártól jelentős kiadáscsökkentés lesz, természetesen abba is bele fogtok majd kötni, de nem baj, mert hála az égnek már nagyon kevés mszps van.
Triple Seven 2011.01.24 12:55:01
@hofger:

Ne haragudj de ez tipikusan az a felfogás, hogy ha nekem nem jó valami, akkor dögöljön meg a másik is. Igenis a bruttó 500.000 forint nem egetverően sok fizetés, de semmiképpen nem gazdag az, aki ennyit keres. Az adójóváírás meg nem szűnt meg teljesen!

Az orvosok nagy részét meg ne sajnáljuk már, mert egy dolog, hogy mit keresnek papíron a másik meg, hogy mit zsebbe. Persze nem a röntgenorvosról beszélek.
 -Ez kész, ez már a vicc kategória - kár, hogy sírni volna kedvem. A dilettánskormány már megint Lukasenkó és Kádár szellemét idézte meg.Államosítás! Már akkor tudtam, hogy valami nincs rendben, amikor a választások másnapján kiömlött a vörösiszap. Sokan…..
"Ez az ügy nem úgy lesz elintézve, ahogy általában szoktak, új időszámítás kezdődik" – mondta ma délelőtt Orbán Viktor Kolontáron. Nem volt szándékomban a szörnyű katasztrófa politikai vonatkozásairól írni, mert egyrészt ebben a helyzetben szerencsétlen lenne…..
Triple Seven 2010.10.09 17:51:34
Nagyon kemény ex-szdszes emberek gyűltek itt össze. Csodálom, hogy még ennyien vannak, a hangjuk meg a bicskanyitogató arrogáns stílusuk, gusztustalanabb, mint valaha. Szeretném tiszta szívből kívánni az összes rosszindulatú kommentelőnek, hogy öntse el őket, meg az elvtársaik házát, lakását egy ilyen jó kis vörös iszap, lehetőleg évente, akárhova is költözzenek.

Veletek nem nagyon lehet vitatkozni, sose lehetett, a tények soha semmit nem számítottak, abban kurva jók vagytok, hogy az ember szavait kiforgassátok és látom, hogy bolgár úron és debilis hallgatóin kívül, még jó pár nagyon beteg ember él sajnos közöttünk ebben az országban, aki Orbán fóbiában szenved és az emberek legnagyobb szenvedése meg tragédiája közepette is azon lovagol, hogy Orbán éppen mit mondott és azt nyilvánvalóan hátsó szándékkal tette. Ti utolsó férgek nyilván bele sem gondoltok abba, hogy itt mi történt és esetleg most tényleg nem beteg/torz politikai fröcsögésetek lenne szükség.

Eszméletlen mennyire sötét az aki 8 évnyi dilettantizmus és gazdasági csőd után le meri írni, hogy az új kormány gazdaságilag nem alkalmas az országot kihúzni abból a szarból, amibe kizárólag az előző kormány és miniszterelnök teljes mértékű idiotizmusa és alkalmatlansága miatt jutottunk ide. Le meritek ide írni, hogy Orbán milyen alapon ítélkezik, már megint előhoztátok a lejárt lemezt, hogy ő a diktátor, a király, a főgonosz, aki mostmár lassan a főhóhér jelzőt is megkapja tőletek, mint Albert Anastasia. Pusztán azért, mert annyit mondott, amit még nektek undorítóan arrogáns Orbán fóbiás szdsz-eseknek is fel kéne fognotok a szétfüvezett agyatokkal, meg flegma stílusotokkal, hogy NAGY VALÓSZÍNŰSÉG SZERINT EMBERI MULASZTÁS okozta, mivel nem lehet másra gondolni. Mivel akkor nem volt természeti katasztrófa, erős földrengés stb... így nyilván más nem lehetséges. Nem említett neveket, nem mondott semmi konkrétumot, csak az igazat, amit minden jóérzésű intelligens ember elvár, nevezetesen azt, hogy ez nem maradhat megtorolhatatlanul! És ez valóban nem maradhat így, akárkik is legyenek a felelősök. És nyilvánvaló, hogy nem 1 ember miatt történt az egész, hanem ez egy régóta lappangó hibák, mulasztások láncolata vezethetett ide, amiben nagy valószínűség szerint nem csak a karbantartók/mérnökök, hanem a tulajdonosok is benne vannak.
Szerintem egy miniszterelnöknek így kell viselkedni ilyen helyzetben és nem ripacsként sírni a tvben, ahogy az elődje ZS kategóriás venezuelai sorozatszínészeket megszégyenítően előadta a vonatszerencsétlenségkor, amitől még a legvadabb balos ismerőseimnek is felfordult a gyomra.

Emberek! 8 halott van, rengeteg sérült, rengeteg állat elpusztult, emberek életének munkája odaveszett, egyik napról a másikra több ezer család került kilátástalan, bizonytalan helyzetbe. Legalább most az egyszer még a legelborultabb agyú Orbán gyűlölők is hallgassanak legalább el! Mert ettől minden intelligens embernek hányingere támad, függetlenül politikai nézetétől.
Más Tészta A pokol harmadik köre 2010.09.27 11:29:00
A múltkori Pomo D’Orós élményünk után úgy tűnt, jó ötlet vasárnap délben vendéglőbe menni. Sajnos azonban a Faustók nincsenek nyitva vasárnap, ezért vettük a következő tippet, a Dohány utcai Il Terzio Cerchiót - Dante poklának harmadik körét, melyben a falánkokat…..
Jó pár évvel ezelőtt hallottam utoljára, hogy milyen jó hely a Da Lello, nem is igen értettem, hogy lehet olyan jó hely egy pizzéria az Alkotás úton, ezért nagyon nem rohantam az ellenőrzéssel, de most egy váratlan műsorváltozás miatt odakeveredtem, és továbbra sem értem, mi…..
Triple Seven 2010.10.04 17:00:05
@yahoo12:

Te is túrista vagy, nem csak a cikkiró, ugyanis a Karolina úton sose volt Da Lello, hanem egy Da Raffaello nevű álolasz étterem, ahol kb gépsonkát raknak a pizzára...

Lello a MOM-ban és az Alkotás-on van, és ár/érték arányban igenis nagyon jó.
Emlékszünk még, hogy 98-ban elhangzott, hogy más pártprogram és más a kormányprogram? Nos most is valami ilyen érzetem támadt, a sok "Új irány"-ról. Azonnali adócsökkentés, a költségvetés visszavonása, a mentelmi jog megváltoztatása - csak néhány azon ígéretek…..
Tarlós István nem ronda. Jó, nyilván nem a klasszikus férfiszépség ideáltípusának egyszemélyi megtestesítője, de mégsem az az arc, akiről első ránézésre egy láncfűrészes sorozatgyilkos jutna az átlagválasztó eszébe, akire aztán soha nem bízná még egy kisbolt vezetését…..
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
Triple Seven 2010.09.01 17:06:44
@b0c1k4:

Ennek az árfolyamnak baromira semmi köze a kormány nyilatkozataihoz, max a népszava szerint....