Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madamecrocs

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai citromdíj nyertese egy Marni cipő, amely a kecsességtől meglehetősen távol áll. Otromba egy cipő, amely robotlábat csinál a legformásabb lábakból is. A talpa 6,5 centiméter, a sarkánál pedig 11,5! Hmmm... ember legyen a talpán (hehe), aki ebben képes biztonságosan…..
Jessica Stam a Russh magazin 39. számának címlaplánya. A magazin számára egy hosszú fotósorozat készült a cicaarcú modellről, amint teljesen hétköznapi, vagy rockeres-punkos, vagy éppen egy kicsit elegánsabb összeállításokban pózol. A fotós Will Davidson, a stylist Stevie Dance…..
madamecrocs 2011.03.29 19:34:42
Bár Matthew Williamson alapvetően kedveli az élénk színeket és mintákat, esküvői ruha kollekcióján ez egy cseppet sem látszik, ami persze ebben az esetben egyáltalán nem baj. Sajnos azonban az alkalomhoz illő ünnepélyességet is mellőzte a ruhák tervezésénél. Szép, fehér…..
Madame's Fashion Dior 2011.03.07 19:38:00
Most (a felvételik után) visszatérünk:) Sajnos lassan a divathetek véget érnek...most volt a Dior bemutatója (egyik kedvenc divatházunk:)...el sem tudom mondani mennyire tetszett a kollekció...azok a kabátok, cipők, csizmák, kis ruhák, kesztyűk, táskák...IMÁDOM♥ Mikor már…..
 Szaisztok ..visszatértem.Első bejegyzésem Romeo Beckhamről szól aki 8 éves kora ellenére már szemüvegeket tervez a barátainak, Suri Crusenak,Heidi Klum lányának...Szülei azt nyilatkozták, hogy fiuk egy igazi tehetség,ugyanis kitűnően rajzol és tudja,hogy mi áll jól neki és…..
Abbey Lee Kershaw népszerűsíti az Able őszi/téli kollekcióját és farmereit. Az együttműködés egyébként nem új keletű, már korábban is Abbey volt a cég arca. A képeket Ryan Michael Kelly készítette, Abbey partnere pedig Josh Beech volt. A fotók nekem kimondottan tetszenek,…..
Tegnap már bemutattam (itt) Agatha Ruiz de la Prada legújabb kollekcióját, amellyel a Madridi Divathétre készült. Azonban az csak egy kis töredéke volt a teljes kollekciónak. A legőrültebb alkotásokra csak most bukkantam rá. Ezennel pedig vissza is vonom a tegnap tett kijelentésemet,…..
A mai citromdíjra egy lábbelit jelölnék, amelyet Charlotte Olympia tervezett. Az ő cipőiért általában sem rajongok, de ez az alkotás számomra teljesen felfoghatatlan. És nem is a külalakjával van a legnagyobb probléma, - az hogy nem egy szépségdíjas termék - ez esetben csak…..
madamecrocs 2010.09.08 14:13:00
A máfél éve készült képeken Sasha Pivovarova zseniális összeállításokban, elképesztő sminkekkel és frizurákkal hintázik Sølve Sundsbø képein. A fotósorozat eredetileg a LA Times Magazin 2009-es, márciusi számában jelent meg. ..