Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cutsair

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második napon, túl egy-két fura stoppon elhatároztuk, hogy szabályokat fogunk felállítani, hogy eldöntsük, melyik kocsiba szállunk be. Ekkor kezdtük egyébként feldolgozni azt, hogy a legtöbb sofőr, miután kimerítettük a közös szókészletet, hirtelen vad telefonálásba kezd.Az…..
cutsair 2010.09.08 11:53:23
@pg2: a bicskat tulzas is volt beleirni. a taskank legmelyen volt. a gazspray kicsit elorebb, es az hasznos is lehet sztem. szerencsere nem kellett hasznalnunk.
A Balkánon könnyű stoppolni (nem, nem csak akkor, ha szőke lány vagy, de persze ebben az esetben egyszerűbb). 10 percnél hosszabban nem kellett soha várni arra, hogy felvegyenek, legrosszabb esetben arra jár egy busz vagy egy furgon. Ezek menetközben is vesznek fel embereket, és mivel…..
cutsair 2010.09.07 16:40:31
@Hurrá Torpedó: podgoricabol semmit se lattunk, de arra vitt az ut a hegyekbe, ezert irtuk a tablat es segitett is, mert a bacsi (miutan mar azzal fenyegetett, hogy felesegul vesz) pont ott tett le minket, ahol meg a varoshatar elott folytatodott az ut Niksic iranyaba. a vegcel kiirasa sokszor megremiti oket s esetleg emiatt nem vesznek fel.