Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Killermark

9 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ha youtube-n reklámozni akarsz egy vidit akkor csak ird hozzászólásban le a video linkjét és ha más nem én biztosa megnézem.A link mellé a videó címét irjátok le és hogy miröl szól.Azoknak ajánlom akik Team Fortress 2 replay (viszajáccást) töltöttek fel vagy akiknek nincs…..
 Csak kattints erre a linkre : adf.ly/3QcK1..
Ha minecraftos szervert keresel akkor jo helyen vagy:)Magyar hamachis szerver hol mindenki összefog.hamachis szoba neve:Hudcraft                       jelszó nincsen ha pedig ez…..
Killermark blogja Az új csatornám 2011.07.18 20:21:00
Üdv, megint én vagyok és úgy döntöttem letörlöm az előzőt és csinálok egy új accountot ahol jobb videók lesznek, mivel az előző accountomon(Maroes98) roszak voltak a videók:SA csatornámat elérhetitek ha ide kattintotok.Jó szórakozást:)..
Az 1.8-as verziórol amit tudok:-új dungeonok(csapdákkal meg ilyesmikell)-NPC faluk oriás gombákkalXD-Új biome mód-kritikus sebzések-sprintelés-több farmopció(dinnye- és tök termesztés TALÁN állattenyésztés)-brightness csúszka-új logo:) -új mob-tüske block-jobban éri majd…..
Üdv mindenkinek megalapult a blogunk.:)..
Elkezdődött az új Gmodos sorozat(unk)om!Najó még nem kezdődött el, de ha feliratkoztok a trailer-re akkor elkezdődhet a sorozat.a trailer:http://www.youtube.com/watch?v=z7h2w0bxVn0A csatorna:http://www.youtube.com/user/Garrysmodakettestvera…..
Killermark blogja A saját mappom 2011.07.01 18:22:00
Itt a saját minecraftos mappom aminek a neve:The secret.Magyarul a titok.Itt letölthetitek.Magyarosítás:Még nem kezdtem el!..
Killermark blogja Üdv 2011.07.01 18:17:00
Üdvözlök mindenkit, végre megalakult a blogom amely sok dologról fog szólni.Főleg minecraftról, de leszbenne gmod és még sok más egyéb is lesz köztük...
Itt Addon-okat tölthetsz le a Garry's Modhoz:  ADv Duplicator Catmul - Rom Camera CMaster's Master Chief Halo Pack Sk8r maga pack  BEAR DOOM Weapons Sonic mod Pillek Pc Tuning cacodemon_bonus l4d + l4d2 survivors + weapons Sonic Unleashead models  Bonk Cola…..
Killermark 2011.06.05 20:47:17
@Domi55: A freesteam.org-on van egy csomó clone npc
itt a link:freesteam.org/gmod/addonentry.php?fsid=111
texture/model pack:freesteam.org/gmod/addonentry.php?fsid=199
a texture/model pack kell hogy ne errorok legyenek.
Ebben van minden féle klón és van droid is:freesteam.org/gmod/addonentry.php?fsid=4147
remélem segítettem.