Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balaazs

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog 90 alá... de hogy? 2011.05.27 11:16:51
Doncii az alábbi kérdéskörben kért tanácsot: "...halas lennek, ha adnatok par tippet, hogy mondjuk 1:40-rol hogy lesz valakinek 1:30-as felmarcsija. Mert pont ez az idei nagy celom es a szeptemberi total lapos szelvedett Staten Island Half van kituzve a napnak, amikor ez meglesz. Eppcsak…..
Futóblog Lépcsőre fel 2011.04.28 10:03:27
Winklair lépcsőfutásos posztja már akkor megmozgatta a fantáziámat. Most elhívom a fiúkat egy kis lépcsőfutásra. A közelemben találtam is egy, a kihívásnak alkalmas, jól belátható lépcsőszakaszt. A "cselendzs" még nem tudom, hogy mi legyen pontosan, mindenesetre…..
Az Alkotmánybíróság jogkörének korlátozása kapcsán elindult vitában szinte minden érvet ismerünk már. Tegnap hosszabb hallgatás után megszólalt a kormányfő is, és egyértelművé tette az álláspontját: támogatja a Lázár János által jegyzett módosítási javaslatot. Este a…..
Ma került ki az Indexre az a felhívás, melyből kiderül, hogy a cég alvállakozóval szeretné megcsináltatni szájtjai mobilalkalmazásait. A tenderkiírás szerint az Index az összes fontosabb kiadványára (Index, Velvet, Totalcar, Sportgéza, Dívány, Portfólió, InfoRádió, Blog.hu,…..
Nekem Winkler annak idején azt mondta, hogy el kell menni futni, aztán legalább előbb kiderül, mi van a borítékban.Hozzáteszem, hogy meg is tettem és a néhány alkalomból egyik sem lett láz.Nálatok mi a tapasztalat?..
A Google függetlenítette az Androidtól a Gmailt, vagyis mostantól nem az operációs rendszer frissítésével fog érkezni a Gmail új verziója, hanem attól függetlenül, a Marketből is frissíthető lesz az app. (Bár persze ez kicsit tovább fragmentálja az egész Android platformot,…..
Balaazs 2010.09.22 16:10:50
@moTa: páromnak és nekem is 1-1 desire-ünk van. az övé mindig pár nappal (néha 1-2 hét is) hamarabb kapja meg a frissitéseket, az enyém meg mindig azt mondja ezalatt, mint a tiéd. Állítólag szériaszám intervallumonként osztja ki a szerver szép sorban őket, szóval türelem. :)