Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rx7

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
Halogattam, amíg lehetett. Beállítottam a garázsba, és inkább kerülgettem. Ha nagyon útban volt, kiálltam vele egy-két napra, de rettentő nehezen szántam rá magam, hogy megbontsam. Hiszen működött, pöccre indult, sőt, egész jól ment. Még így, legatyásodott kasztnival is mindig…..
A kelet-ázsiai országok kultúrája merőben más, mint amit az európai szem megszokott. Ennek megfelelően a tuningszokások is más irányba terelődnek, elég csak belegondolnunk a Leepu-féle szörnyek építésére. Ám ez a Datsun túltesz minden Leepun, minden eddigi szörnyűségen.…..
Húsz évvel ezelőtt Nigel Mansell úgy dominált az F-1-ben, mint most Sebastian Vettel, a Williams-Renault pedig úgy uralta a pályákat, akár a Red Bull-Renault. A MotorSport Magazine 2002. júliusi száma a Williams akkori kulcsemberei, Patrick Head műszaki igazgató, Adrian Newey…..
Hétfő van. A lábak még rogyadoznak kicsit, aki az Ágyúgolyó Futam után ma munkával kezdte a napot, az nyilván igyekezett minél kevesebb megerőltetéssel megúszni, és sztorizással elcsapni estig az időt. Mert a hétvége nehéz és fárasztó volt, a vasárnap pedig a nehéznek és…..
rx7 2010.09.01 13:47:47
Rendszeresen látogatom a totalcar oldalát amiben az egyik kedvenc rovatom a belsőség. Van is egy gyönyörű 81 es majdnem teljesen felújitott rx7 esem. És az ágyugolyó futammal sincs bajom...ezt csak azért irtam le, hogy tudjátok nem vagyok az a bunkó, elfogult szörszálhasogató...de a golf kontra motoros balesethez hozzáfűzném a motoros szemszögét is csak ,hogy meglegyen mindkét fél "állitása"...
A motorost ismerem, ő mesélte el az esetet. Tudom milyen ember és , látom is sokszor közlekedni a párjával.
A párjával motorozott akinek egy honda cbr600f je van valmint ő a legújabbfajta suzuki gsxr750 el közlekedtek egy elkerülőn ami párhuzomos közlekedésre alkalmas.
Az asszonykája ment elöl aki megelőzte a szóban forgó golfot. Ekkor a golf odalépett neki,és az asszonya után eredt. Ezt látván az suzukis is utánaeredt a golfnak, és még meg is jegyezte, hogy alig tudott lépésttartani a golffal. Persze egy átlagos golfhoz képest. Egy hosszabb nyujtott kanyarnál majdnem mellé is ért és pont elakart haladni a mellette lévő bal sávban mikor a golfos sávot váltott és igy elsodorta a motorja első kerekét...
valóban a golfos nem láthatta a tükörböl mert holttérbe volt és jogosan gondolhatta azt, hogy a motoros biztos übergyorsan érte utol, visznt a kettöjük közti sebbességkülömbség elenyésző volt ,mivel a golfos is ment jócskán...
A pasinak barominagy szerencséje volt hogy nem halt meg!
rx7 2010.09.01 13:50:03
@rx7: kétszer kellett leirnom mert elöször úgynézett ki ,hogy nem küldte el a hozzászólásom ...sorry