Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pazsolt

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy elektronikus napló azoknak akik szeretnek, ismernek minket és kiváncsiak, hogy mi történik velünk! A szabadidő függvényében rendszeresen fogom, fogjuk frissíteni az oldalt az aktuális információkkal, Ez rólunk fog szólni a Panyi családról és a mindennapokról. Remélem sok…..
panyicsalád Péntek esti mozi 2007.08.04 13:04:00
Mit csinálhat az ember ha egyedül van dolgozik a család meg nyaral!? Erre bizonyára sok válasz létezik, én mégis két lehetőség közül szerettem volna választani: bringázás vagy mozi. Kinézve irodám ablakán mivel esett az eső a mozit választottam mégpedig a Drágán ad az…..
panyicsalád Balaton I. rész 2007.08.04 10:59:00
Szerdán lementünk a Balcsira. Kicsi kerülővel ugyan, mivel Zsuzsi a barátainknál hagyott valamit előző nap, amiért még el kellett ugrani Piliscsabára. Matyi és Zselyke jöttek velem, Emese pedig Zsuzsival. Jó lesz ha már meglesz a nagyobb autó, nem kell két kocsival…..
Uzefny Tesco 2007.08.04 09:44:00
A Tesco undorító. Főleg így az iskolakezdési időszakban. Na persze máskor is, de ilyenkor főleg. Tegnap tett látogatásom során rengeteg visító kisgyerekbe, ordítozó anyukákba, út közepén a bevásárlókocsival megálló és úgy beszélgető apukákba, és egyéb állatfajokba…..
Aspek kollega futtat itt eszmét a vécékeféről Az igazán komoly kérdés pedig nem is ez, hanem az, kedves férfitársaim, hogy ahol nincs piszoár (a legtöbb lakásban pedig ugye nincs), ott állva avagy ülve pisilsz-é? Ha állva, ami gyorsabb és praktikusabb, akkor próbáld ki…..
pazsolt 2007.08.04 09:43:28