Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wiculii

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
törökgáborelemez 309. Zsákutca 2011.01.04 18:01:00
Bár úgy tűnik, hogy a kormány a médiatörvény kapcsán tartja magát a „naésakkormivan” irányhoz, sorok között olvasva és háttérbeszélgetéseket folytatva nem olyan nehéz észrevenni, hogy a példátlan nemzetközi kritikák komoly hatást gyakorolnak a Fidesz több…..
wiculii 2011.01.04 21:37:31
@Táskás Tóni: Én ezennel egyetértésemet fejezem ki a bloggal kapcsolatban. Dehát ez már csak így van, a kritika és a támadás mindig hangosabb és agresszívabb.
wiculii 2011.01.04 22:22:34
@Táskás Tóni: hajszálnyit sem értek egyet az Orbán-kormány stílusával és intézkedéseivel. Ennek ellenére nem diktátorozom le, mert szerintem sem az kíván lenni, csupán a magyar történelem nagy alakja, aki valami nagyot, maradandót alkot. Köszönheti ezt a csinos méretű egójának.
wiculii 2011.01.04 22:35:49
@a-kis-herceg: Hitler meg a demokrácia? A weimari köztársaságot általában úgy emlegetik, mint a valaha létezett legdemokratikusabb berendezkedést - Hitler pont ezt rombolta le. Sántít az a gondolat, hogy ő ezt építgetni akarta, csak hopp egyszer mégis diktatúra lett belőle. Inkább az a valószínű, hogy kezdetektől céljai voltak, amiket még az elején - nem sokáig - a demokrácia köntösébe bújtatott. És sokan támogatták. Hogy hogy lett a legdemokratikusabb államból egy náci Németország? Hát ezen a politológusok is sokat agyaltak már - mert e nép ugyanaz maradt...
"A 40 évnyi kádárizmussal és 20 évnyi posztkádárizmussal szakítva létrejöhet a negyedik Magyar Köztársaság" - jelentette ki tavaly Fricz Tamás politológus, a Civil Összefogás Fórum szóvivője a szervezet 1956-os ünnepségén a Hősök terén. A felvetés egyre…..
Frissítés: 21:30-ig vagyunk az irodában, utána este 10-től a Deák térről jelentkezünk Jávor Benedekkel élő adásban!Nem találod a leadóhelyeinket? Bizonytalan vagy? Kérdeznél? Választ vársz? Akkor itt a lehetőség, hogy kérdezz, és élőben válaszolunk! Kérdéseidet itt a…..