Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pellarius

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Hídfutás helikopterről 2013.03.24 09:13:04
Pellarius 2013.03.27 20:20:07
@szasza75: mi nem találkozunk, mert nem is ismerjük egymást :-(
Mit ajánlanál DSLR-hez? Egyszer láttam egy olyan darabot, aminek hát lába volt és egy irathengerbe lehetett összecsukni...
Futóblog NYC Maraton 2012 2012.11.01 10:02:11
Sandy ide vagy oda, vasárnap lesz a New York City Marathon. Dönci (régi Futóblog olvasónk és külföldi aktivistánk) idén is elindul és beszámol az idei futóévéről, az oda vezető útról. Lehet rajtszám alapján élőben is követni a magyar indulókat a verseny oldalán. Dönci…..
Pellarius 2012.11.05 08:11:19
@doncii: na, ezt nem gondoltam volna. Hogy azok után, hogy egyetlen tollvonással kukába dobják negyvenezer ember egyéves felkészülését, utazási költségét, idejét és fáradtságát azok még önkéntes munkába kezdjenek...

Sejtettem én, hogy valamit tudnia kell az "egytollú" amerikaiaknak is, ha ott tart az országuk, ahol tart, de mégiscsak sokkszerű volt ez a tapasztalás. Nem akarok most azzal jönni, hogy bezzeg nálunk! Inkább azt mondom, sok még a dolgunk, hogy itthon is megváltozzék az emberek gondolkodásmódja.

Mi, futók is tehetünk ezért. Hozzuk haza ezeket a példákat, fogadjuk be, alkalmazzuk, és mutassunk vele példát.

Neked, doncii meg grat a felkészülésért, a türelemért, és a jelenlegi fizikai állapotodért. 4x-ként én is most vagyok eddigi életem legjobb kondijában és még mindig van hova fejlődnöm. Jó rágondolni minden nap, igaz?
Sok kiegészítőt lehet venni, ami valamilyen okostelefon / tablet eszközhöz csatlakozik, ennyiben semmi különlegeset nem látunk a Scosche Rythm armband pulse monitorban, viszont ez olyan pulzusmérő, amit nem kell a törzsünkre felvenni, hanem egyszerűen elég csak a karunkra biggyeszteni…..
Pellarius 2012.09.22 09:47:37
@DaMartian: a lányoknak van ilyen :melltartók hívják :-) sajna, a márkára nem emlékszem. Az is rémlik, hogy láttam ilyen pólót is. Gondolom, ahogy terjednek a kompressziós ruhák, majd azokba bekerül, mint a lányoknál.

Oldalt, a csatnál segít a masszázs olaj vagy a szarvasfaggyú. Nekem még közepén, a jeladó alatt is dörzsöl, de oda nem tehetek olajat, mert (tapasztalatom szerint) zavarja a vételt, és ráadásul még csúszkál is tőle az öv.
Egy hónapja vártam erre, ma végre megérkezett az Amazon ebook-readere, a Kindle. Minden lépésemről beszámolok a kicsomagolástól, az első könyvek feltöltéséig, folyamatosan frissítem ezt a posztot.  Kezdjük a kicsomagolás bonyolult műveletével és néhány képpel.…..
Pellarius 2010.09.02 21:34:43
@doktor.dikhed: épp annyi idő alatt érkezik :-) Legalábbis nekem általában "e-mail-váltási" idő szokott lenni. Tehát 2-3 perc.

Addig bonts ki egy üveg bort :-)
Pellarius 2010.09.02 21:43:51
@guti.haz14: Igen van. A beállítások között van valami, ami a szótárra kérdez rá. Home, Menu, Settings, Menu, és Change Primary Dictionary
Igazán nem szoktam gyakran termékekkel foglalkozni, de vannak olyanok, amik egyszerűen idekívánkoznak. Ilyen az Amazon e-könyv olvasója, a Kindle, aminek most új generációja jön ki, hamarosan Európában (értsd: vám és áfa nélkül!) is.Persze megvan a romantikája annak is, ha az…..