Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sassygirl

196 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis Fekete Az abszolút szexik 2012.05.16 08:55:00
Ha valakire a Victoria's Secret Angyalai azt mondják, szexi, annak azt hiszem nincs sok oka a panaszra - megjelenését tekintve legalábbis. Így lehet ezzel többek között Beyoncé, Amanda Seyfried vagy Charlize Theron is, akik felkerültek a 2012-es What is Sexy? listára, amit a gyönyörű…..
A hajtogatós képeslapok olyanok, mint a csokoládé: számtalan variációban léteznek. Van négyszögletes és kör alakú, ünnepi és nyaralásos, vacak viccekkel operáló .. és vannak, amik önálló művészeti értékkel is rendelkeznek. Ez utóbbira nagyon jó példa Tereza Hradilkova…..
A kortárs ékszertervezők számára az egyik legjelentősebb megjelenést biztosítja minden évben a Schmuck kiállítás Münchenben, ahol a tervezők a galéria tulajdonosok és a gyűjtők találkozhatnak egymással. Az idei rendezvény még márciusban volt, azonban még igazán nem…..
Kis Fekete Őrült kalap módi 2012.05.09 08:43:00
Nem újdonság, hogy a derbyk nem csak a lóversenyről szólnak, legalább ekkora a felhajtás a női kalapok körül is. Az ascot-i derby angol extravaganciáját ugyan az Újvilágban nem múlták felül, a nemrég megrendezett Kentucky Derby-n azért egész szép próbálkozásokat tettek ezen a…..
sassygirl 2012.05.09 19:32:13
@MuciFoci: Köszi szépen, örülök, hogy tetszettek a képek! Pláne, hogy tényleg van összehasonlítási alapod :) nagyon érdekes lehetett az esemény amin részt vettél, de arról nem írtál, végülis milyen volt a Te kalapod? Hasonló, mint ezek?
sassygirl 2012.05.11 19:14:44
@MuciFoci: wowowow, ez nagyon nagy élmény lehetett és még a királynőt is láthattad!
a kalapban evés tényleg érdekes, pláne, hogy ott vannak elég extra darabok is, házikóval, miegymással díszítésként.. például nem túl nehezek? azért egy vacsorázós csoportfotót megnéznék, murisak lehetnek kívülről nézve, ahogyan egymás mellett ülnek :)
köszi szépen, hogy megosztottad velünk ezt az élményedet!
A nyár nagy slágere az állatbőr minta és a neon színek keverése a cipőket is térdre kényszerítette. Igaz, én sosem venném fel (bár sohase mondd, hogy soha..), azért a fantáziát látom bennük. Ha neked tetszik ez a stílus, akkor irány pl. a ZARA, ahol a lenti opciót kínálják,…..
A Childline segítségnyújtó hívószám létrehozásának 25. évfordulója alkalmából nem mást, mint a London egyik fő jellegzetességének számító, piros telefonfülkéket tervezték újra. A nemes feladathoz pedig neves tervezők kellettek, így hát felkérték többek között Giles…..
A Vámpírnaplók sztárját, Nina Dobrevet a sorozatban is nagyon jó cuccokba öltöztetik (igaz, erről szól a film..) de a minap egy eseményre választott ruhája különösképp megtetszett.   Nem mintha arra vágynék, hogy vámpírok szegődjenek a nyomomba, a virágos-mosott mintás…..
Christian Louboutin alapvetően piros talpú cipellőiről ismert, a márka 20. évfordulójára azonban ezzel az igazán különleges táskával is előrukkolt. Önmagában a táska táska része semmi extrát nem hordoz magában, szépen lóg a hosszú ezüst színű láncon. Na, de a lánc…..
New York, Kína - a világ fővárosa és a világ fő országa. Mi a közös bennük? A divatcégek mostanság mindegyikben fúrtak, faragtak, terveztek és díszítettek, hogy a legtökéletesebb benyomást tegyék új (vagy épp felújított) üzleteik megnyitásakor. Kifinomult design, precíz…..
Május 10-től nálunk is a mozikban lesz már az Éjsötét Árnyék vígjáték, amire nagyon kíváncsi vagyok. Nem mondanám, hogy anno odáig voltam az Adam's Familyért, de ez a film az előzetesek alapján jónak ígérkezik.  Tegnap volt a film hollywoodi premierje, amire a film…..
Immár második közös óra és ékszer kollekcióját dobja a piacra a QVC multimédiás kereskedelmi cég és a német szupermodell, aminek darabjai május 17-től lesznek megvásárolhatóak a neten. A "wildlife" fantázianevű kollekció legújabb gyöngyszemei a trendeknek megfelelően…..
Felmérések szerint 2015-re Kína lekörözi Japánt, és világszinten is az 1. számú luxusipari piaccá válik, ami nem kevesebb, mint a 20%-át fogja jelenteni a globális fogyasztásnak. Ez bizony nem kevés, mondhatni óriási kereslet, hihetetlen mennyiségű pénzzel. Kína…..
Natalia Vodianova most már hivatalosan is a büszke modellanyukák sorában lépett, kislánya, Neva ugyanis túl van első hivatalos, önálló reklámfotózásán. Mindössze 6 évesen. Eddig is szerepelt már pl a Vogue-ban is híres anyukájával közösen, saját megbízása azonban eddig még…..
Elsőre mintha a Depeche Mode kilógna a sorból, megnézve még egyszer a kész munkát pedig még mindig nem (teljesen) érzem a helyén a zenét. Hogy miről is van szó? A Dior számára készült legújabb videóról, amit Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készített a Napkirály…..
Kis Fekete Körömcipők extrákkal 2012.05.04 11:04:00
Az idei tavaszi nyári cipőtrend egyik nagy kedvence a orr résznél színezett, vagy fém rátétes körömcipő. Nekem különösen tetszenek, ettől a megoldástól ezek a klasszikusnak számító lábbelik kapnak némi extra külcsínt, amitől igazán dögösek lesznek. Persze nem csak egy…..
Liz Larios designer neve nagy eséllyel nem sokat mond még itthon, a kaliforniai ékszertervezőre különleges munkái miatt azonban egyre inkább felfigyelnek az Új Világ stylistjai is. Nem is csoda, hiszen egzotikus ékszereit ásványok, kristályok, féldrágakövek és kagylók…..
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
Az ajánlott bejegyzések blokkban alapértelmezetten öt posztot ajánlunk, a listázás a címkék azonossága alapján történik, tehát javasoljuk, hogy minden bejegyzésedet láss el hozzá kapcsolódó címkékkel, hiszen így az ajánlott posztok is relevánsabbak lesznek és a keresőkből…..
sassygirl 2012.04.23 21:35:34
@pcdevil: köszönöm!! és valóban, működik :)
sassygirl 2012.04.17 19:59:04
@L.A.: Szia! Újra én. Anno sikerült ráhegeszteni oldalra a linkwithin-es ajánlót, remekül működik is. Egy hibája van, a TOVÁBB gomb alatta és nem felette jelenik meg, így alig észrevenni. Már bemásoltam minden létező helyre HTML-ben a linkw. által megadott kódot, de csak nem csinálja. Tudnál segíteni, hogy mi lehet a megoldás? Előre is ezer hála!
Victoria Beckham neve által fémjelezve már nem csak ruhát, táskát, napszemüveget, parfümöt (stb, stb) vásárolhat a nagyérdemű, hanem Range Rovert is. Már aki megteheti. Tegnap ugyanis a Beijing Auto Show kiállításon bemutatták a Range Rover Evoque ‘baby’ Limited Edition…..
Már a 16. században egy olasz művész, Giuseppe Arcimboldo készített olyan képeket, melyeken az emberi arcok és formák, gyümölcsökből , virágokból, faágakból álltak össze. A szürrealista látásmódú Salvador Dali nagy kedvencének hatására a mai napig sok kreáció…..
A héten rendezték meg New Yorkban a Tribeca Filmfesztivált, ahol a nyitó film az Ötéves jegyesség (The Five Year Engagement) című vígjáték volt. A film főszereplője Emily Blunt igazán szép és elegáns kis fekete ruhában jelent meg a premieren A ruhát a színésznő Jason Wu…..
template teszteléshez Cikk 2012.04.23 10:35:00
Vivienne Westwood az angol királynő gyémánt jubileumára kapszula kollekcióval rukkolt elő. II. Erzsébet királynő idén ünnepli trónra lépésének 60. évfordulóját. Ennek alkalmából szerte Nagy-Brittaniában ünnepségeket rendeznek. Az angolok híres tervezőnője, Vivienne…..
Az elmúlt napokban zajlott New Yorkban a Bridal Market Week, amelyen a jövő évi esküvői ruha trendeket vonultatták fel a divatházak. Igaz, hogy a fehér-törtfehér színű ruhák esetében is szemet kápráztató a sok különleges díszítési, szabási megoldás, a fátylak,…..
sassygirl 2012.04.22 08:02:34
@Legyezős Lucy: ez a pávakékes ruha tényleg extra lehet! a fazonjában is van vmi különleges? igaz nekem ekrü volt "A Ruha", hozzám az jobban illett, de egy ilyen különleges színű darab tökjó lehet, mint amit írtál! ha szükség lenne rá, majd mindenképp küldj egy fotót magadról! :)
sassygirl 2012.04.22 12:28:45
@Legyezős Lucy: OK, várni fogjuk ;)
sassygirl 2012.04.22 12:33:52
@Momina: Egyetértek! A menyasszonyi ruhám nekem is "hagyományosabb" volt, bár ekrü (imádtam!!), de pl menyecskeruhánál nem tartottam a piros színt, volt annál jobban hozzám illő is - férjuram sem panaszkodott :).
Kis Fekete GagArmani újra 2012.04.20 08:49:00
Lagy Gaga és Armani 2010-es együttműködését idén újabb fejezet bővíti, ugyanis Giorgio Armani tervezi az énekesnő ázsiai Born This Way turnéjának fellépő ruháit. A napvilágot látott rajzok alapján a Gagához illő extremitás meg van, számomra némi '80-as évek hangulattal -…..
Tegnap előfordult még szürke, helyenként zöld és piros is. Nem, nem őrültem meg, csak megnéztem a Pimkie új online progiját, a Color Forecast-ot. Igazán jópofa kis felület, aminek segítségével abszolút naprakészek lehetünk atéren, hogy Európa nagyvárosaiban milyen színeket…..