Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egzó Bendegúz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Baszik az orosz! 2010.09.03 23:16:00
A mai nap már csak ilyen, vicces feliratokon röhögünk alvás helyett, a svédek nem tudják, ki Magyarország miniszterelnöke, az oroszok meg egy igen szerencsétlen nevű játékost neveztek a vízilabdacsapatba, egy bizonyos Baszik nevű csávót, akinek a neve cirill betűkkel leírva biztos…..
Egzó Bendegúz 2010.09.04 15:31:43
@kewcheg:

Nem kell ehhez trágárság.

A Ford Nova nem volt piacképes sehogy sem Latin-Amerikában, ki fog olyan kocsit venni, ami a nevében is jelzi, hogy nem működik... "no va" = "nem megy".

A másik a 90-es évek elején a Wash and Go sampon Oroszországban. A legviccesebb reklámnak számított arrafelé. Csak gyorsan "wash" és már "go" is... egy gond van, a "wash" oroszosan ejtve azt jelenti, hogy "TETŰ", ki az a marha, aki tetves sampont vesz, s az meg ki, aki tetvekről nevezi el a sampont???
Régi barátunk, a feltöltőkártyás csalás örök sláger. Tudják, amikor jön a hívás a mobilszolgáltatótól, hogy Ön váratlanul marha nagy összeget nyert. Pár perce érkezett az Index ügyeleti postaládájába az alanti levél, a nagy klasszikus jól ismert dallamaival. Hallgassa…..
Egzó Bendegúz 2010.09.01 21:53:25
@Kicsi Kacsa:

Én egy nagy cégnél dolgozom, minden hívást a neten keresztül csinálunk, az ügyfél emiatt titkos számot lát, amikor telefonálunk.