Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sünmami

0 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Száguldó cirkusz (könyv) és SzC_blog rajongók! E L K Ö L T Ö Z T Ü N K ! 2014. május 10-től a Száguldó cirkusz F1 blog megszüntette tevékenységét a Blog.hu felületén. Mostantól a Száguldó cirkusz F1-es könyvek szerzőjének, Simon Istvánnak a bejegyzései,…..
Sünmami 2014.05.15 13:17:46
„Visszaléptünk a két évvel ezelőtti teljesítményszintünkre” – jelentette ki Pastor Maldonado, miután meglepetésre kiesett az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésének első szakaszában. A kvalifikációt egyébként az eső miatt félbeszakították, a Q2-t és a Q3-at vasárnap…..
Az elmúlt napokban, hetekben történt személycserék után a Mercedesnek nem lehet több kifogása, az Ezüstnyilaknak rendszeresen nyerniük kell 2013-ban – véli Bernie Ecclestone. Régi barátság fűzi össze Ecclestone-t és Laudát: az osztrák Mr. E csapatánál, a Brabhamnél…..
Sebastian Vettel tökéletes hétvégét produkált Japánban: megszerezte a pole pozíciót és a rajt-cél győzelem mellé a leggyorsabb kört is bezsebelte. Miután Fernando Alonso elvérzett az első kanyarban történt balesetben, a Red Bull németje 4 pontra - a korábbi tizedére - faragta…..
Sebastian Vettel idei harmadik generátorhibája után a Red Bull igyekszik nyomást gyakorolni a Renault-ra, hogy a francia gyártó váljon meg olasz beszállítójától. A bikások a vb-cím megnyerése érdekében akár a rivális McLaren elektronikai rendszeréért is hajlandóak lennének…..
Sünmami 2012.09.22 09:01:13
@pitz75: 2010 Abu-dzabi Nagydíj. No. Akkor ott pl. Alonso nagyon profin és méltósággal kezelte a vereséget. Szerintem ezekről külön cikket lehetne írni, ki, hogyan tudja kezelni a kudarcot. :)
Sünmami 2012.09.22 09:05:32
@karikaV43: Teljesen egyetértek. Vettel "olyan semmilyen". Massa nyert két vb-t. Vagy lehet hogy fordítva van? :) Egyébként azóta írtak itt megint egy cikket. Mintha tegnap megnyerte volna a két szabadedzést a kisgyerek. Biztosan azért mert mindenki megsajnálta és lassabban ment hogy sikerélménye legyen:)
Sünmami 2012.09.22 11:52:37
@karikaV43: Meglehet hogy én valami elferdült ízlésű alak vagyok, mert életem első nagy kedvence pontosan Hakkinen volt, utána követte Kimi és most utóbbi és Vettel párhuzamosan. Igen. Valóban, Hakkinenre sem emlékszik már senki. Csak aki ismeri az autósportot és tudja hogy ki volt, és hogy most pl. milyen szerepet tölt be, civil emberként:)
Harminc évvel ezelőtt a száguldó cirkusz történetének egyik legváltozatosabb, legizgalmasabb szezonját láthatták az F1-rajongók. Ahogy most, úgy 1982-ben is egy Ferrari-pilóta vezette a világbajnokságot tizenegy futam után. Tart még a nyári szünet, ezért az SzC_blog úgy…..
Fernando Alonso a 11. helyről indulva, szenzációs előzéseket bemutatva és a Ferrari stratégiai húzásait remekül kihasználva fényes diadalt aratott hazai közönsége előtt, Valenciában. A verseny első felében fölényesen vezető Sebastian Vettelt, majd Romain Grosjeant is…..
Sünmami 2012.06.24 21:53:57
@rognork: Szerintem vannak tőle még egészen hülyébbek is, most így történt, de tud ő jobban is:)
Sünmami 2012.06.25 08:05:33
@Real Simon says: Á, igazad van, nézd el nekem a tévedést, nálam már tudod hogy 22 óra magassága nagyon homályos:) De szombaton a twitteren és a fb-n is azonnal megjegyeztem, mentségemre legyen mondva:)
Sebastian Vettel és Michael Schumacher erős időkkel támasztotta alá győzelmi esélyét az Európa Nagydíj első szabadedzésén, a többi nagycsapat viszont rejtőzködött. A Ferrari, a McLaren és a Lotus inkább a versenybeállítások finomítására koncentrált pénteken, Valenciában.…..
Sünmami 2012.06.23 06:47:48
Az elmúlt héten többször is szó esett a Formula-1-ben is egyre sürgetőbbé váló költségcsökkentésről. Kedden a Ferrari elnöke állt ki az azonnali intézkedésekért, (erről itt olvashattok) és pénteken a Motorsport Világtanács (WMSC) tárgyalásán már arról is konkrétumokat…..
A világgazdasági, és különösen az európai gazdasági krízisre való tekintettel a Formula-1 emelkedő költségeibe történő azonnali és hatékony beavatkozást követel a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo. Ezzel párhuzamosan újabb vita van kialakulóban, a 2014-től bevezetni…..
Michael Schumacher volt a leggyorsabb, mégis Mark Webber indulhat a pole pozícióból a Monacói Nagdíjon. A német öt rajthelyes büntetése miatt végül a hatodik pozícióból rajtolhat, de a Mercedes így is a győzelem egyik esélyese, pláne, miután Nico Rosberg helyet szerzett magának…..
Pastor Maldonado előre megmondta: a győzelemért fog hajtani a Spanyol Nagydíjon. A Williams venezuelai pilótája tökéletes hétvégét produkált: szombaton (Hamilton büntetése után) megszerezte a pole pozíciót, vasárnap pedig behúzta első F1-es diadalát, Fernando Alonso Ferrariját,…..
Ha egy időmérő edzésen ennyi drámai fordulat történik, mint a Spanyol Nagydíj kvalifikációján, mire számítsunk a 66 körös versenyen? Biztos vagyok benne, hogy nem csak engem foglalkoztat ez a kérdés. A legjobb időt elérő Lewis Hamiltont kizárták, mert nem adott le benzinmintát…..
Sünmami 2012.05.14 07:49:01
@rognork: Hát hallod. A futam alatt is sikerült a boxban elcseszni pár dolgot. Egyre ügyesebbek:P
Sünmami 2012.05.14 07:53:36
@simon weber: Meggyőztél. De inkább Maldonado győzött meg. Esküszöm, nem tettem volna rá egy fillért sem, hogy ezt a versenyt megnyeri. Nem unatkozunk az idén:)
Négy riválisát állva hagyva Michelisz Norbert az első kanyarban az élre állt, onnantól fogva a leintésig kezében tartotta a második futam irányítását, ezzel megszerezte 2. WTCC-diadalát a Hungaroringen. A Zengő Motorsport 27 éves pilótája így a lehető legszebb módon feledtette…..
A kétnapos belépőt 3000 forintért, a depólátogatásra is feljogosító paddockjegyet plusz háromezer, azaz 6000 forintért lehet megvásárolni a május első hétvégéjén megrendezendő FIA WTCC hétvégére – közölte az eseményt szervező Hungaroring Sport Zrt. Pénteken ingyen…..
Gabriele Tarquini a Sunred SEAT, Rob Huff saját maga első győzelmét aratta a szezonban, a túraautó-világbajnokság (WTCC) mai futamain, a Slovakiaringen. Michelisz Norbert két hatodik hellyel távozott a Pozsony melletti pályáról, amiből az első futamon akár dobogós eredmény is…..
Az elmúlt hétvégén Spanyolországban rendezték a Túraautó Világbajnokság második fordulóját. A valenciai verseny első futamán a Zengő Motorsport két pilótája közül Michelisz Norbert a 7., Wéber Gábor a 17. lett. A másodikon Michelisz javított és a negyedik lett, így a…..
Sünmami 2012.04.08 11:08:18
A tavalyi F1 fantázia után idén a Formula-1 hivatalos weboldala új interjúsorozatba kezdett, melyben a versenyzők személyes kérdéseket kapnak. Az első interjúalany, Sebastian Vettel után most a Caterham finn versenyzője, Hekki Kovalainen került sorra.   Mi az, ami ébren…..
Továbbra is Fernando Alonso keres a legjobban a Formula-1-es pilóták közül – derül ki a GP Business Book című kiadványból. A világbajnok, Sebastian Vettel 2011-es éves keresete három és félmillió euróval nőtt 2010-hez képest, míg Michael Schumacher és Lewis Hamilton…..