Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Félkarú Krisztivoje

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Carlo Lorenzini 130 éve kezdte el írni a Pinocchiót. A zseniális könyv annak idején sorozatokban jelent meg. Mit mondhatok? Szegényebbek lennénk, ha a firenzei, akkor már 55 éves Lorenzini úr nem ül le az asztalhoz írni.Néha úgy gondolom, hogy egy szerző ismertsége, alkotásának…..
Félkarú Krisztivoje 2011.06.24 17:09:48
Szeretem, mikor egyik másik politikusról lehull az álarc, és kikacsint mögüle a vérgőzös, őszinte valóság. Amikor már nem tudja tovább megjátszani magát, és kénytelen kitörni a kenetteljesség és pátosz ragacsos mocsarából, mert hajtja a vére, eluralkodik rajta az…..
Pontosan 17 évvel ezelőtt, egy ugyanilyen vasárnap hunyt el a harmadik köztársaság első miniszterelnöke, Antall József. Az a vasárnap délután meghatározó élménnyé vált egy generáció számára, amely akkor még igen keveset tudott a politikáról: váratlanul és indoklás…..
Félkarú Krisztivoje 2010.12.12 22:04:45
B-oldal TOP10 halandzsa dal 2010.12.09 07:35:00
A Nekrológ blog álhalálhírekkel foglalkozik. Több neves vagy éppen hirhedt blogszemélyiség vagy éppen közéleti személyiség lelte már méltó halálát sorai között. Ezt a vendégposztot a Nekrológnak köszönhetjük, ezek szerint a temetéseken szokott lenni zene... A kilencvenes…..
Félkarú Krisztivoje 2010.12.09 13:34:50
Mitől lesz valaki Megasztár? Már azon kívül, hogy felfedezik ez egyik hazai dalosműsorban, miközben a bikicsunájt igyekszik szótagokra bontva memorizálni beskálázás közben?Friderikusz Sándort lehet kedvelni vagy utálni, de a hazai tévésó bizniszben betöltött úttörő…..