Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alföldi parasztgyerek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 3. a Pankrátorok Éjszakája lesz Budapesten (is). A Demszky helyére pályázó négy jelölt harcos természetesen kampányfilmekben is igyekszik szimpátiát és voksolási kedvet ébreszteni önmaga iránt. Szigorúan a plakátsorrendet követve nézzük őket sorban. Tarlós…..
Vastagbőr 09/11 2010.09.11 16:16:00
Tisztán emlékszem, hogy mit csináltam 9 évvel ezelőtt, 2001. szeptember 11-én, new yorki idő szerint 09:03-kor. Magyar idő szerint 15:03 volt. Előtte pár nappal kezdődött az egyetem, rohangáltunk tanárok után, hogy bekerüljünk a szemináriumokra, és az esti sörözésen járt az…..
Alföldi parasztgyerek 2010.09.12 15:18:56
Alföldi parasztgyerek 2010.09.12 22:52:09
@MoxNox:

Szép volt a felvétel, amit korábban linkeltél csak nekem (meg sokaknak) ott sántít, hogy egy Boeing 757-s az egy picivel nagyobb, és valamivel több anyagnak kellene visszamaradnia, még ha 850 km/h-val is repül neki a betonfalnak. Nem az, hogy 3 ember markában elférnek a felismerhető maradványok.
Alföldi parasztgyerek 2010.09.12 03:17:28
Upsz. Az előző hozzászólásom a Pentagon-nál meg nem található repülőroncsra vonatkozik.
A World Trade Center épülete meg... pfff. Inkább hagyjuk.

@dtk74:

Nos azért, mert bár te ezek szerint még nem láttál egy-két pénzembert, vagy hadurat, aki történetesen zsidó. Sajnos én igen. És esélyed nincs vele szemben.

De maga az antiszemitizmus is...
Az megint általánosítás. A cigányok közül sem azzal van a baj, amelyik tisztességesen dolgozik, hanem amelyik a Francia Konzulátus előtt tiltakozik, hogy micsoda dolog (bűnöző) cigányokat Franciaországból a hazájukba DEPORTÁLNI. Érted? Azt sem tudja mit jelent a "deportálni" szó, de egy kilóra megvehető gyökér, ezt ordibálja, csak hogy lehessen vergődni, hogy rásszistá.
De gondolom színes fémtolvajt azt csak láttál már. Vagy azok sem ellenszenvesek?
És ehhez asszisztálnak azok a zsidók, akik sokaknak antipatikusak. Furcsa, egyik sem boltos, kamionsofőr, óvónő, vagy hasonló.

A zsidók közt sem az általad felsoroltakkal van a baj.
Tudod én nem az olyanokat rühellem, aki boltos, kamionsofőr, óvónő vagy bármi is a szakmája.
De a jogász, ügyvéd, bíró és egyéb ilyen fasza szakma képviselője, na azokat nem szívlelem.
Hogy miért? Mert van nagyon rossz tapasztalatom velük kapcsolatban.

Itt van még a Holokauszt is, amin lassan kötelező lesz sírni is, különben 3 év letöltendőt kapsz, de mindegy. Jönnek itt Auschwitz-zal, mintha ott csak zsidók haltak volna meg. Ezt zokon veszik, ha valaki említeni meri.
De ott a másik probléma is, hogy igen volt Holokauszt, rendben, de azért ne felejtsük már el, hogy a Gulágnak egyes táborai, nem ilyen kis városokban voltak, hanem ~500.000 négyzetkilométeren. Ott is haltak meg páran (zsidók is), sőt, volt olyan, aki a náci táborból egyből odakerült. Azokért nem volt kár?
Ja és ezen felül a zsidók eléggé...hogy is írjam...kirekesztőek, de gondolom, te olyannal sem találkoztál.
Vastagbőr Ez lett volna Sukorón? 2010.08.31 10:45:00
Hogy-hogynem, a NOL-hoz került egy videó, amin a Sukoróra tervezett King's City-t propagálja egy úriember, eredetileg angolul. Kaszinóról egy szó vagy kép sincs, csak Európa legnagyobb tengeri akváriuma, termálfürdő, óriási csúszdapark, korcsolyapálya, botanikus kert, múzeum és…..
Alföldi parasztgyerek 2010.08.31 17:57:59
@gidabiga:
Már elnézést, hogy pont neked esek, mert nem te vagy az egyetlen aki ezzel a fordulattal él, de nekem a tököm kezd tele lenni azzal, ha valami nem tetszik a népeknek ott északon Judapesten, vagy nyugaton, akkor azt basszuk ki az Alföldre.
Ha az Alföld 1000x ekkora lenne, akkor is herótom lenne ettől a hozzáállástól.
Tessék csak a gumigyárat, a kaszinót, meg a haláltábort meg minden ilyen ****-t a Dohány utcai zsinagóga helyére, vagy Erzsébetváros közepére építeni.