Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filacsajszi

0 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan elkészül a Szőreg-Törökkanizsa kerékpáros kalandútvonal első, Szőreg és Tiszasziget közti szakasza. Több mint 460 millió forintunkba kerül a létesítmény, amivel nem tudjuk kik járnak jól, de az biztos, hogy már megint nem a kerékpárosok. Hullámzás és kacskaringó,…..
filacsajszi 2012.10.30 12:43:28
Ja tök jó,h ennyi pénzből csinálták papíron..de miért kellett a kocsibeállókat a kerteket amiket évek óta szépítgetünk szétrombolni...nálunk még a szerb utca végén viszonylag egyenes mert elvileg az autóúttól befelé 1 méterre kellett csinálni és szó nélkül szétbombázták érte a kertet...de a szomszédunknál és pár házzal arrébb már érdekes módon ki kellett fákat,tujákat,virágokat kerülni..Miért is??ja fizettek zsebbe érte,de nem csak ezért hanem még a kibetonozásért is..a kocsibeállókat néhol úgy megcsinálták,hogy csak a bicikliút vonalát betonozták ki és az embereknek kellett feltölteni a két oldalát,h be tudjon állni az autóval,de megint érdekes és a két szép szememmel láttam,h a drága szomszédék egy kis zsebbe dugdosott pénzért már munkaidő után meg is kapták a szép kocsi beállójukat is....mik vannak!!!Hogy is van ez??Mára kész kellett volna lennie az egész bicikliútnak úgy h járható legyen,táblákkal,árkokkal és rendberakással ha már elcsúnyították ezt az oldalt!!De semmi..és miért?mert elfogyott a pénz...Kicsit vicces...Ja nekünk rendbe kell tartani az utcát mert kötelességünk pedig közterület...ők meg jönnek egy hónap alatt elpusztítanak mindent és hiába közterület rendbe sem hozzák...hát gratulálok annak a baromi nagyokos embernek aki ezt kitalálta,h a kertek közepében menjen egy összevissza tekergő bicikliútnak hívott valami!!!
Bill Gates és a microsoft figyeli ezt a cikket, és azok között akik felteszik Facebook üzenőfalukra egymillió dollárt fog szétosztani! El sem hiszem! A barátnőm két napja megosztotta a Facebookján ezt és másnap értesítették, hogy hatalmas összegű pénzt utaltak számlájára! Azt…..
Tanyavilág Jelenlegi hibák 2010.11.09 16:16:21
Nem tudok belépni!Ha 0%-on áll a betöltés és onnan nem mozdul el, akkor próbáld meg Google Chrome böngészővel. A flash 10.0XX verziója hibákat tartalmazott, ezért azzal nem fog működni a mutatvány. A Google frissíti neked a flash-t ezért sokkal megbízhatóbban indul el onnan a…..
filacsajszi 2010.11.17 12:07:01
@Doya: @Panni65: Köszike!Akkor arra még várok mert a tallérjaim még közel sincsenek a tehén vásárláshoz..:(
Ja az előbb elszóltam magam 2 perc alatt legalább 4x volt a kalapos a tanyámon pedig nem hívtam!!!:D Ja és véletlenül vettem földet gondoltam mindegy elfér és erre lefagyott mikor visszaengedett se föld se lóvé!!Mind a kettőt lenyúlta a szemét kalapos!!!
filacsajszi 2010.12.12 13:34:11
@zola38: Igen fejd meg a tehenet ne pedig dézsmálj!!!
Csak akkor tudod megfejni ha magadnak megveszed és beérik!!! ami másnak van tehén azt te csak dézsmálni tudod az nem számít bele!!!
Tanyavilág Vissza a múltba 2010.12.04 16:25:00
2010.12.04 17:23UPDATE:KARBANTARTÁS LEZÁRULT. TALLÉROKAT JÓVÁÍRTUK. TANYÁKAT VISSZAÁLLÍTOTTUK.2010.12.04 16:25Sziasztok:Mont észrevehettétek kb 30 perce elkezdtük karbantartani a játékot. A legutóbbi szerverbővítéskor olyan kihívással találkoztunk, amely…..
filacsajszi 2010.12.12 13:27:32
@nagyolgi: Én már a 61. szinten vagyok,de egy jó ideje nekem sincs már küldetésem.Úgy emlékszem a mulkor írták,hogy egy bizonyos szint után nincsen mindig csak néha egy-egy küldetés.Én nem is néztem,hogy hányadik szintnél fejeztem be az utolsót de már rég az biztos.
Nálam is voltak,olyan hibák,hogy nem írta jóvá a dézsmámat vagy éppen a barátoknál a locsolást amikor olyan feladatom volt de majd egyszer csak jóváírja amikor nem is számítotok rá.
Amióta újra régi a játék nekem hál isten nem volt vele gondom,de nem akarom magam elszólni.Inkább már jó volna ha új dolgokat tennének bele!!pl. karácsonyos dolgokat ha már egyszer az is itt van nemsokára..:)
Bárki, akinek tallérokkal gondja volt, az próbálja most beírni a kódot, el fogja fogadni a rendszer. Elnézést a késésért, mostantól azonnal jóváíródnak a vásárlások.A héten a kommentkek között segítséget kértünk és kaptunk is tőletek a hibák felderítéséhez.…..
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..
filacsajszi 2010.11.30 16:10:31
@Mia16: Én most az 56. szinten vagyok de a küldetéseket már befejeztem asszem a 48. szint körül azóta nem kaptam újakat.Szerintem senki más sem.Ez még nem is volna probléma csak a játék működne normálisan.
Szerintem lassan a melóidőnek is vége ha csak nem mentek már haza szóval kétlem,hogy lesz ebből a játékból valami még ma.....
Azzal kezdeném, hogy köszönjük szépen a türelmet és a kitartást. Mi magunk sem gondoltuk, hogy a technikai hibákat ilyen sokáig tart és nehéz lesz megoldani. A játékban több funkcionalitást teljesen újraírtunk és ennek eredményeképpen sokkal megbízhatóbban működik minden…..
filacsajszi 2010.11.27 07:22:14
@katicabogar100: Nálam amióta google chromra váltottam mozilla helyett azóta nagyon jól működött tényleg néha jött csak kalapos barátunk,de mire az ember tudna örülni annak,hogy végre működik a játék akkor valami megint elcsesződik....Sajnos ez már egyre uncsibb!Pedig nagyon szeretem ezt a játékot!De így..........
Figyelem!Ne feledjétek, hogy ma éjféltől holnap reggelig nem lesz elérhető az iwiw. Ennek megfelelően tessék ültetni.Legutóbbi fejlesztésekA múlt héten számos új tárgy kekerült a játékba. Van köztük olyan is, amivel elég szépen dagad majd a buksza, úgyhogy remélem azok is…..
filacsajszi 2010.11.08 09:03:32
@mamba: Na azért azt gondoltam!!:D
De egy játéknak elvileg bírnia kellene a terhelést!!!Mindegy milyen!!!
Én még személy szerint soha nem találkoztam olyan játékkal ami ennyit szarakodott volna!!!???
Azért ez már morbid!!!Én napközben szeretnék játszani vele vagy legalább elvetni meg aratni de annyira sem enged be már két napja.Néha mégis véletlen beenged de jön a kalapos haverunk és annyi volt.......
A tegnapi siralmas működés után ma reggel elkezdtük másolni a cuccokat az új szerverekre. (Nyilván nem a tegnapi nap volt az ok, csak most érett be a döntésünk.) A költözést elméletileg észre sem veszitek, a fontosabb dolgok már az új szerverekről mennek...
Mint kiderült, kb úgy tudunk titkot tartani, mint a Pentagon... ma éjjel teszteljük a játék új funkcióját, amit néhányan véletlenül már láthattatok. Igyekszünk jobban titokban tartani a jövőben a fejlesztéseket :) Aki nagyon kíváncsi a részletekre, a kommentkekben biztosan…..
SMS fizetések Az elmúlt két napban azt vettük észre, hogy késlekedés volt az SMS fizetéseket lebonyolító partnerünk rendszere és a mi rendszerünk között. Ez azt jelenti, hogy elküldted az SMS-t, de csak 10-15 perc múlva kaptunk erről infót.…..
filacsajszi 2010.10.13 18:58:25
@Ádám0707: OK!!!!!!
Hol írták???És mit???
Bocs de ha face bookon akkor én azon nem vagyok fent és így nem tudom elolvasni!!!
Azért az sem volna hátrány ha ide is kiírnák,hogy mi a helyzet!!Nem csak utólag hanem,előre!!!!
Afrikatanács kollégának nincs ideje posztot írni, mert teszteli a küldetéseket. Jómagam nem vagyok gyakorlott blogoló, ezért elég tárgyilagos leszek. TP limit Sok levelet kaptunk a témában és voltak olyan játékosok, akik a TP limit szabály számunkra eddig ismeretlen…..
Az idő főleg az új funkciók tesztelésével telt, de azért néhány újdonságot elkészítettünk, amik most ki is kerültek. Kakas, mangó fa és mexikói háttér közül választhattok, remélem tetszeni fognak az újdonságok. A hétre beígért új funciót nem merjük elindítani.…..
Tanyavilág Mi lesz a héten? 2010.10.04 20:14:00
Heti újdonságok Újdonság, hogy egyelőre nem lehet ajándékot küldeni. (Meg is kaptuk érte a magunkét :) ) Az ajándékküldést mindig is időszakos dolognak szántuk, de nem is ezért vettük le, hanem azért, mert helyet kell adnunk az új funkciónak, ami hamarosan elkészül. Ideje,…..
Tanyavilág Itt a segítség! 2010.09.17 13:50:00
Mostantól mindenki felbérelhet egy tanyasegédet, aki boldogan segít a tanyát rendben tartani. Így több idő marad az olyan mókásabb dolgokra, mint a tanyalottó és a khm... szomszéd látogatás :)A tanyasegéd 7 napig marad a tanyádon és igazi napszámosként viselkedik: boldogan ültet…..
filacsajszi 2010.10.06 19:11:11
@Lebego: Igen mambának igaza van.Ha már egyszer meglocsoltak akkor nincs több!!Az még nem is annyira érdekel ha elszáradnak mert most ubit ültettem (mintha megéreztem volna hogy szarakodni fog) De akkor is az azóta termelt dolgok és amik beérnének árak meg tp pontok azok kellenének!!
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel a "szerencse lottóval" de engem már megint lerántott reggel 3 arany tallérral!Tudom,hogy nem sok,de sok kicsi sokra megy!!
És ez már nem az első!Múltkor a rendőr gúnárjaim léptek le miután megvettem őket és vissza sem jöttek!
Nem kell újítás inkább a meglévő hibákat kellene kijavítani!!!
Szerintem
filacsajszi 2010.10.06 19:20:35
@Lebego: Hm... köszi a tippet!Majd ha egyszer sikerül belépni akkor kipróbálom!Lóvém volna de így nem megyek sokra az bizti!
De nem vagyok egyedül!!!Sajna
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..
A kommentekben sokat kérdeztétek, hogy mik történnek a háttérben, miért nincs naponta új blogposzt, miért nem kerültek ki pénteken újdonságok. A napi, aktív játékosok száma az elmúlt két hétben megduplázódott, ezért a kód egy részét újra kellett írni, hogy a 'kalapos…..
A hétvégén kaptuk ezt a felháborodott megkeresést :) Kedves Tanyavilág menedzsment! Cégem 6 éve munkaerőkölcsönzéssel foglalkozik, 12 munkatárssal dolgozom. Egy kivétellel az alkalmazottaim mind nők, soha nem játszottak a számítógépen, az interneten. Az elmúlt 6 év alatt…..
filacsajszi 2010.09.27 20:45:38
@Lebego:
Ezek szerint nincs gyereked ugye??
Mert ha volna akkor tudnád,hogy a gyerekek nagy része már régen ágyban van és alszik!!Én nem csak ilyenkor szoktam a tanyára "rászállni" hanem napközben is,csak ilyenkor szoktam az éjszakait elvetni,de így nem tudom,mert a lefagyásig sem jutok el,mert be sem tölti!!!
Ennyi erővel te is csinálhatnál mást ilyenkor!!!!Mert te is terheled a rendszert nem csak a többiek!!!
Amikor ez a posztot elkezdtük írni, akkor éppen karbantartás volt az iwiw-en.Mire befejeztük, addigra már MŰKÖDÖTT az iwiw!!!Ma többször volt kimaradás, elnézést kérünk, sajnos ilyenkor keveset tudunk tenni. Annyit azért megtettünk, hogy amennyire tudtuk, HOLNAP REGGELIG…..
filacsajszi 2010.09.17 11:18:33
@TATRA 603: Szia!
A kutyád nem elromlott hanem kinyiffant!!!!minden állat csak meghatározott napig él.Amikor megveszed őket akkor ki van írva meddig.A kutya 10 napig őrzi a tanyádat utána újat kell venni mert megdöglik.A fák is elszáradnak pár nap után azok helyett is újat kell venni mindig.A tyúkod meg lehet lelépett..:)
Nálam is szokott ilyen lenni,de frissítés után otthon van:)

Ja a másik!!Nem tudok átmenni szomszédolni és oda vannak a bónusz pontjaim már 2. napja!!!