Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laraaa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfő reggel alattomos lószarlepényekre futhatott rá az a gyanútlan kerékpáros, aki az Árpád hídi biciklisávon akart átkelni. A bringások által láthatóan már kilapított lócitromon többen megcsúsztak az egyébként forgalmas átkelőn. A hídon gyakran átjáró biciklisek…..
Laraaa 2010.09.01 13:21:46
@Robi, a hód: Nem gondoltam és nem is akarom senkinél értelmesebbnek gondolni és hinni magamat!! Mindenkinek mag van a saját véleménye, és nem is akarom, hogy mindenki nekem adjon igazat!!
A másik dolog meg: az hogy nem nézek rájuk jó szemmel, az nem azt jelenti, hogy gyűlölök minden biciklist, csak nem szeretem azt ha elszáguldanak az emberek között/mellett (mindegy hogy fogalmazunk), mert vannak olyan barmok, akik ugyebár nem a bicikliutat használjak! Na, tőlük ki ráz a hideg, és szivem szerint leszedném a biciklijéről, és földbe tipornám!!
Laraaa 2010.09.01 14:25:40
@Robi, a hód: Azért látom, lassan szót értünk egymással! De lássuk be, senki nem tud tenni azért, hogy mindenki úgy közlekedjen, ahogy az elő van írva, és ez mindenkire vonatkozik!! Legyen szó autósról, motorosról, bicajosról,gyalogosról és lovasról egyaránt! A közlekedés mindig is probléma volt és lesz is! Mindenkinek a másikkal van problémája! Ez sajnos nem is fog változni!
Laraaa 2010.09.01 12:50:23
@Robi, a hód: Ezt ahogy már megírtam, amit szintén nem tudtál értelmezni (valami oknál fogva), hogy erről teljesen fölösleges vitázni, mert 1000+1 ilyen dolog van!!!!!!!! Ezt másképp nem tudom leírni, hogy eljusson a te szintedig, ha már másodszor is félre értelmezed a mondandóm!!