Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apa-M-O

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apa-M-O 2011.06.02 13:44:31
@Can still be good: Köszi a biztatást, de szerintem nem lesz jobb, sőt... Mint ahogy utoljára írtam is. Bocsánat, ha túl negatív vagyok.
Apa-M-O 2011.06.13 18:34:31
@Can still be good: Múlt hétfőn költöztem el. Azóta csak szombaton nem láttuk egymást, de akkor is beszéltünk. Minden rosszabb. Nekem. Kezdhetem fontolgatni apám ajánlatát az ügyvédre vonatkozóan. Egyelőre pozitívat csak az akkutöltő hasonló jelű pólusán látok...
Apa-M-O 2011.05.17 12:15:17
Igen, én sem vagyok vidám, már néhány hónapja :( Hogy a felszínen mi van, az egyedül tőle függ. Megírom (majd) neki, ha kell segítek a gyerekeknek, vagy neki is akár, csak ne kelljen vele találkoznom. Minden rossz eszembe jut róla: a magányos téli esték, amikor ő a hóesésben, fagyban fut/kondizik a hímnemű edző társával/társaival és soha semmiképpen nem érezteti velem, hogy bármire is kellenék neki, hiányzok esetleg, vagy hasonló. Még csak nyomokban sem... Sőt, ha szeretnék csatlakozni, akkor magamhoz akarom láncolni...
Pont úgy viselkedik, ahogy a hímek szoktak :) Magányos farkas(nő), aki egymaga néz szembe bárkivel és bármivel.
A legkisebbet sajnálom legjobban; az én kis fővezérhősömet. Egyszer szilveszterkor - már éjfél után - felvittük aludni, mert kicsit vérzett az orra, és bezártuk az ajtót, majd visszamentünk a szomszédhoz. Fél óra múlva jött le sírva, hogy összevérezte a lépcsőházat, sajnálja. Persze mi voltunk a lükék, egy gyereket bezárni egy lakásba, akinek nemrég állt el az orrvérzése, ostobaság. De a kis fővezérhős, keresett papírzsepit, kikereste a kulcsot, papucsot húzott, és lejött kopogni, hogy bajban van. És még ő szégyellte magát, mert vérzett. Hát ezután én szégyelltem magam, hogy egyedül hagytuk... A középső lány, pedig mindig minden ünnepet megjegyez, készül, kézzel rajzol valamit, vagy vesz egy kis apróságot névnapra, szülinapra, évfordulóra, mindenre. Hihetetlen okos kislány - tud lenni, ha akar. Szóval őket nem akarom otthagyni, ezért is fogok velük annyit találkozni, amennyit csak lehet a nejem jelenléte nélkül... De az a nő, engem (sajnos) sok rosszra emlékeztet - mint azt már írtam volt.
Na de fel a fejjel, süt a nap, pezseg az élet, képződik a D vitamin, és az élet megy tovább. :) (kit is akarok átverni... ja megvan, magamat :()
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
Apa-M-O 2011.05.02 14:25:55
@Can still be good: Köszönöm, igyekszem észben tartani, főleg az első és utolsó mondatokat :).
Egyébként lumbágóval kínlódok két hete, és még 2-4 hét van hátra - talán. (Aztán jön a gyógykezelés.)
Egy házasság végnapjai 22 2011.04.30 09:53:00
Megpróbálom egyszerűen leírni, miért érzem úgy, hogy ez a kapcsolat sohasem fog megjavulni, mert olyan, mint a 22-es csapdája.Ő olyanokat tesz kikapcsolódásképpen, amitől nekem rossz érzésem támad, és arra emlékeztet, amit el akarok felejteni, mert bánt és rossz kedvem lesz…..
Apa-M-O 2011.05.02 06:21:09
@Can still be good: Soha nem hittem volna, hogy valaki megtalál ÉS ír is. Köszönöm a soraidat, ez újra erőt ad talpon maradni - egy darabig...
Hamar túlfutunk azon a ponton, ahol még az emberre bízhatjuk a vezetést. Vélemények az azonos című írásunkról...
A megszokottnál terjedelmesebb posztot terveztem be mára, mert úgyis szombat van, a többségnek nem kell a munkaidőből lopni rá sok időt. Elég ritkán szoktam már így az elején véleményt alkotni egy-egy beküldött írásról, hogy ne befolyásoljak senkit az álláspontommal, de 27…..
A fogyókúra legeslegfontosabb általános tudnivalóiról futtattam már eszmét emitt, azonban van még egy tévhit, ami eloszlatásra vár: a kilók mindenhatósága. Sokan (és szerencsére egyre többen) vannak, akik egészséges módszerekkel szeretnének lefogyni: megkonzultálják…..
Apa-M-O 2010.09.01 07:39:56
@Szöszkeboszi: Sporttal. Korábban úszott és kajakozott, most sárkányhajózik. Melóba hetente egyszer-kétszer (8 km) bringával jár. Semmi diéta. Három hónap alatt lett ilyen, amilyen.
Apa-M-O 2010.09.01 07:56:28
@Szöszkeboszi: Mellben szeret legkevésbé úszni, de most nem is ezt csinálta. A lapátoláshoz kellettek neki a mellizmok, plusz volt nekik erőnléti edzés is. Na mára ennyi volt a panasznap. Ezeket csak azért írtam egyébként, mert szerintem nem rettenetesen bonyolult a súly, izom, zsír, kilók, kinézet, közérzet, stb. sokszög ideális megoldása.
Feleség, gyerek és közben az interneten a nagybetűs szerelem, így megy ez.A kép innenSziasztok, ez az én történetem. Tucatnyi ilyen van, de hátha érdekes.Az egész nagyjából 10 éve kezdődött. Akkor ismertem meg a feleségemet. Főiskola, koli, albérlet, buli, nagy-nagy szerelem,…..