Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolalord

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap láttam a Reflektor TV-n egy, mondjuk azt portréműsort Mariah Careyről, aki a '90-es években valóban sztár volt. De miért is volt az? Nem emlékszem, hogy nagy botrányai lettek volna, vagy három havonként levetkőzött volna valamelyik férfimagazinnak. Ő valóban amiatt volt…..
Zolalord 2010.08.31 14:27:03
Szia Viola!
A fotód alapján helyes, értelmes lány lehetsz. Teljesen egyetértek az írottakkal. Abban, hogy ilyen igénytelenné vált a szórakozás.Ma valóban úgy lehet hamar a lapokba jutni, ha valami balhé van, veri a nőjét, részegen vezet. Ezek lettek a tinik "példaképei". De nézd meg azt is, hogy a bulvár újságok a legolcsóbbak, vagy a fél ország örjöngött, amikor a Big Brother ment. Ma a könyvesboltok bejáratánál a puha kötésű szerelmes szarok hegyébe botlassz. Nem folytatom! A
www.ittvanminden.hu-n olvastam Sinead O'Connor és az abbás Bjorn Ulveaus nyilatkozatát, akik nagyon rossznak tartják az X-Factor, Megasztár féle dolgokat, mert nem a tehetséget, az akaraterőt képviselik, hanem a közönség hergelését. A Beatles - botrány mentes- első sikerei, zenéi hatására együttesek százai alakultak. Ha a régi híres együttesekről, zenékről és ezekről a dolgokról akarsz olvasni, a www.ittvanminden.hu -n találsz sok mindent. De sajnos kevés az olyan ember mint pl. Te, aki megkérdőjelezi, van-e szükség Mariah Carey fenekének a méretére, ha egy igényes dalt akarunk hallgatni!
Örülnék, ha reagálnál!