Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heavy mental

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
itt a kapitány beszél, csatolják be öveiket, és kérem készüljenek fel a leszállásra. köszönjük, hogy a mi légitársaságunkat választották...
csak le akartam vezetni a napot egy laza kis esti magányos sétával.az északpesti vasúti összekötő híd le van zárva, a tábla szerint, kerülj az árpádhíd felé. anyád, ott hogy megyek a népszigetre?mivel a barikád alacsony, csak az egyik járda helyén tátong aszfalttalan luk,…..
kiszemeltem a két nőt.puhítottam őket, míg végül kötélnek álltak.meghívtam őket a sárga tengeralattjáróba.eljöttek hozzám.lazításként, csak oldandó a feszültséget, mert nem szoktak ilyet csinálni, beszégettünk. ittunk.aztán finoman nekiláttam.puhatolóztam.izgattam a…..
szeretem ezt az új kezdeményezést, miszerint nyalj föl a kocsidra egy ájlávkresz matrikát. boldog-boldogtalan föl is teszi. a baj csak azzal van, h a matrikától nem lesz kissebb az arca, vagy nagyobb a szabálykövetési hajlama. például ma egy furgonos úgy jött elém, h szinte letolt…..
Sysyphus az estében, mikor mindenki elindult, vagy már haza is ért, az iskola sötét folyósóit rótta.kezéből szinte kifolytak a kulcsok, ha el is pottyantott egyet-egyet, fölkapta és járta tovább az ellenőrző körútját.megnézte az ablakokat, a függönyöket, a villanyokat.mint egy…..
felkérem a tisztelt tanulóifjúságot, hogy a cigarettacsikkjeiket, a használt zsebkendőiket, a csokoládéspapírt, sörös- vagy üdítősüveget, (esetlegesen a használt óvszereket) és az összes egyéb, a szemétgyűjtőbe való dolgaikat ne szórják szét az udvar, a wc, és a folyosó…..
tökmellékes az első hogyan-mikor-miért-milyen eszközzel történt.aztán eljött a múlthét szombat. amikor idegen tulajdonú eszközt felhasználva épp', tettenért egy telefonhívás, hogy "hol vagytok, mert rámborult ez a szar, és nem tudok kimászni alóla".nemtudtam a…..
ha nem tudod hol a vége, könnyelműen bánsz vele.ha tudod, reméled, hogy mégsem lesz vége.aztán egyszercsak ráébredsz, hogy uramisten, elpazaroltam.és onnantól már rettegve várod azt a pillanatot.....
a héten, egyik reggel, Bp-Krisztina krt. elindulunk a lámpától, a sávom (a belső) üres előttem, gyorsítok. a külső tele, lassan gurulnak. ismerem a forgalmat és az autósokat, éreztem, h vki ki fog jönni, de azt gondoltam a tükör és az index használata normális. naív…..
nem minden pontja tökéletesen igaz, de azért sok igazság van benne. figyelem! csak azoknak a hölgyeknek szól, akik megtartani akarják a pasit.1) Bókolj a férfinak!A férfiak is szeretik azt hallani, hogy izgatóak, szépek, és a szemed fényei.Mondd neki, hogy milyen jó szerető, hogy…..
vendég: mennyi a pohár?pultoslány: már fizetted.vendég: A POHÁR. pultoslány: el akarod vinni?vendég: igen.tulaj: neked 30ezer.vendég: akkor b+ a poharad.tulaj: emberkedsz?vendég: ahhoz túl részeg vagyok, de attól még b+ a poharad a kocsmáddal együtt.vendég (a pultoslánynak):…..
ma leporoltam a gépsort, itt-ott beolajoztam ahol kívánta, betöltöttem az alapanyagot. és legyártottam egy újabb elméletet.egy napsütéses reggelre ébredni, egy nem várt mosolyt kapni egy közérteslánytól, beleharapni az éjszaka hideg levegőjébe, a gyerekek őszinte…..
fura egy nap... reggel fölkeltem, aztán délben ismét. nem történt semmi kalandos, mégsem unatkoztam. csak valami furcsa lebegésben telt el. gyönyörű, napsütéses és hideg idő volt. ideális olyan embereknek mint én, a szabadlevegőn történő bármilyen időtöltéshez. és mégsem…..
natessék. töröltem a régi blogom és valaki megkérdezte hol van. hááát... kórházba szállítás közben elhunyt... nembaj itt az új. másik gépről, másik idősíkban, talán másvalaki csinálja. de van. merugye semmi sem számít, csak legyen mit olvasni, legyen ami lefoglal, legyen…..
S-blog Dilemma 2007.11.13 17:48:00
Az Epilógus c. poszthoz írta Kukker fedőnevű olvasóm a következőt: Tháliám van. Kicsi, de jó. Ha nagyobb kell Loganom lesz. Többet nem tudok fizetni egy autóért, használt nyugatival meg nagy a kockázat. A DCI meg még soha nem hagyott cserben. Ha hármat fordúl a főtengely…..