Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öreganyád

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mekkora mákja van a közszolgálatnak, hogy idén az utolsó szombat pont szilveszterre esik, így aztán újra tarthatnak Csudaszombat néven bemutatót arról, hogy milyen is lesz az m2 egyszer, ha tényleg gyerekcsatornává változik (állítólag tavasz előtt ne is várjuk). A program reggel…..
öreganyád 2011.12.28 11:50:13
November közepén a Coolról a Prizma TV-re költözött a Való Világ5 kísérőműsora, a NekedValó, ám úgy tűnik, itt sem volt maradása. A Bors szerint megszüntették a műsort, a két műsorvezető utcára került.VV Gigi a bulvárlapnak elmondta, az utolsó pillanatban közölték…..
Rájár a rúd az RTL Kub valóságshow-szereplőire, múlt héten VV Shadit ütlegelte meg pár ismeretlen egy szórakozóhelyen, most meg úgy tűnik, az X-faktorból legutóbb kiesett Lil C. nem tudta egészen pontosan, hol a helye, és ezt elmagyarázták neki. A Bors írásából annyi derül…..
Lara blogja Twilight-Alkonyat 2009.02.08 12:32:00
Bella: "Hihetetlenül gyors vagy és erős. A bőröd falfehér és jéghideg. A szemed színe változik és néha úgy beszélsz, mint aki más korból jött. Sosem iszol vagy eszel, nem mész ki a napra. Hány éves vagy?"Edward: "17"Bella: "És mióta vagy…..
A tegnap esti Való Világ beszavazás során három műanyagból jól-rosszul összetákolt, izé, ún. nő közül lehetett választani, volt közöttük két átlagosan semmilyen, az egyik biokertész vagy mi a jóisten, a másik meg pornószínésznő. Nem is ők voltak a lényeg, hanem az a…..