Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LGx (törölt)

15 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Guillermo del Toro ismét nagyot alkotott. Árvaház, gyermekkor, háború, szellemvilág, ezek a témák amúgyis jól feldolgozhatóak, és del Toro brilliánsan kombinálja őket a filmjeiben. Könnyen azonosulhatunk a főszereplő kisfiúval, de bármelyik másik karakterrel is. A szereplők…..
LGx (törölt) 2008.05.25 12:45:14
Film Maniacs The Lost Room (2006) 2007.10.04 09:35:00
Bár nem rajongok a sorozatokért, ez a 3 részes mini nagyon a szívemhez nőtt. Egyedi történetet kapunk, rendkívül izgalmas körítésben. Bár a 3 rész összesen 4 és fél órás, nem fogunk unatkozni egy percig sem. Sőt sokan lesznek akik egyhuzamban végignézik :) A története…..
Szívbemarkoló, kedves történetet láthatunk Elijah Wood főszereplésével. A 2005-ös év egyik legjobb filmje. Nagyon mulatságos, remekül mutatja be Ukrajnát. És ahogy haladunk előre a cselekményben, úgy válik a vígjáték egyre inkább drámává. De a humor végig megmarad, és…..
Film Maniacs Blueprint (2003) 2007.10.03 21:08:00
Érdekes filmet láthatunk Franka Potente főszereplésével. A film a klónozással kapcsolatos morális, és legfőképp érzelmi problémákat boncolgatja. Kiváló színészi alakítást láthatunk Franka Potente-től, hihetően adja vissza a klón vívódását, és az önző művész…..
Ahogy az várható volt, Robert Rodriguez filmje igazán ütősre sikeredett. Akció, vér, belsőségek. Igazi Grindhouse. A színészi alakítások jók, kellőképp túljátszott mind :) Bruce Willis hozza a szokásos formáját, pedig ő csak mellékszereplő most. A zene nagyon illik a…..
Film Maniacs Transformers (2007) 2007.09.25 22:33:00
Michael Bay (Armageddon; Pearl Harbor) új filmje igazi kasszasiker. Akció és speciális effektusok garmadája, vicces jelenetek... Mindenki látni akarja a filmet, és a moziból kijövet mind azt mondják: "Váóóó" De lesz pár ember akiknek a szeme sarkából bizony legördül egy…..
Meglehetősen érdekes és fordulatos filmmet láthatunk E. Elias Merhige [ Shadow of the Vampire (2000); Begotten (1991) ] rendezésében. A története viszonylag egyedi, bár hasonló témákat feszegető filmeket már láthattunk eddig. Alapvető műfaját tekintve krimi, bár erősen húz a…..
Stuart Gordon nem mai filmjét látva elcsodálkozom azon, miért nem képesek manapság hasonlóan színvonalas filmekre. Igaz hogy H.P. Lovecraft története alapján készült, de akkor is nagyon eredeti. Mivel alapvetően sci-fivel van dolgunk, nem hiányozhatnak a speciális effektusok, aminek…..
Megható és gyönyörű filmet láthatunk Guillermo del Toro rendezésében. Ez a film meseszerűsége ellenére nem gyerekeknek szól. Sokkal inkább a felnőtteknek, hogy lássanak néha egy kicsit gyerekszemmel, merjenek hinni és remélni. Megmutatja hogy még a legnagyobb zsarnokság és…..
A 18. században játszódó film hűen tükrözi a kor hangulatát. Párizs büdös és mocskos, a karakterek körmei feketék a mocsoktól, szinte érezni a szagukat is. Mint a legtöbb regény-adaptáció, a Parfüm se tökéletes. Azoknak, akik nem olvasták a könyvet, a film igazi csemegét…..
Volt szerencsém magyarra fordítani a film feliratát. Az 1930-as években játszódó történet lebilincselően izgalmas, mindamellett kellőképpen romantikus is. Charlize Theron színészi képességeinek korlátait feszegeti, nála alkalmasabb színésznőt nem is találhattak volna a…..
Film Maniacs Slither (2006) 2007.09.14 14:26:00
Őszintén szólva nem vártam sokat ettől a filmtől. Szerencsére kellemes csalódás ért miközben néztem. A 2006-os év egyik legjobb horror filmje, az túlzás hogy vígjátéki, de fogalmazzunk úgy hogy ironikus elemekkel teletűzdelve. Látványban sem utolsó darab, a maszkmesterek és…..
Film Maniacs Unholy (2007) 2007.09.14 10:37:00
Bizakodva kezdtem nézni ezt a filmet. A sok promó alapján ígéretesnek tűnt, és megnézve a hivatalos weblapját kedvet kaptam hozzá. Sajnos az egyetlen pozitívum a filmben, az a viszonylag eredetinek nevezhető cselekmény. De ezt leszámítva, felejthető darab. Alig van kameramozgás a…..
Film Maniacs Death Proof (2007) 2007.09.14 10:21:00
Quentin Tarantino 2007-es filmje megosztja a közvéleményt. Sokan vannak akik jóval többet vártak tőle, személy szerint én is. Tarantinoról köztudott hogy szereti kombinálni a stílusokat, ami most is sikerült neki. Bár most mintha a monológokra fordított volna nagyobb hangsúlyt.…..
bumbi ViccViccVicc 2007.04.17 14:40:57
Az öreg székely kegyetlenül be van nyomva, mint a rajzszög, s a kocsmából hazafelé tart a szekéren bóbiskolva. Ezt meglátja a rendőr, s megállítja a fogatot.- Bátyám, maga olyan részeg, hogy majd lefordul a kocsiról, szerencsétlen ló meg csak megy a feje után, még baleset lesz…..
LGx (törölt) 2007.09.12 11:20:19
Üdvözlet!    Gondoltam írok valami hosszabb eszmefuttatást arról, én hogy látom a traviant. Először is tisztázzuk, a travian nem egy stratégiai játék :) A travian egy árucikk. Azért jászhatsz ingyenesen, hogy rászokj, és használj aranyat. Mert ugye az arany a…..
Travian Kezdjük is el... 2007.08.03 21:42:00
Na megnyitottam ezt a blogot. Ilyen még nincs szerintem.Aki nem ismeri a traviant, az nézze meg itt: www.travian.huEbbe a blogba az ottani emlékeket (nem mindig jó), és véleményeket irjuk, leginkáb a Speed szerverrel kapcsolatban. Ha te is megosztanád a véleményed, akkor írj egy e-mailt:…..