Regisztráció Blogot indítok
Adatok
myollamy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez még nem annyira vicces, mint a múltkori balatonsoundos kergetőzős történet, de bemelegítésnek megteszi. Péter egy illegális fényképezőlefoglalásnak volt szemtanúja rögtön az első nap. A kérdés a Homárt is foglalkoztatja, vajon kihez kerülnek a milyen alapon lefoglalt…..
A Homár hétvégén egy CBA-ban méregette a műanyagzacskókat, mennyit tesznek hozzá a gyümölcsökhöz (semennyit), de Asenki szerint az Auchanban kellett volna keresgélni: Pénteken délután jártunk családommal az Auchan Tópart (Dunakeszi) bevásárlóközpontban. Ott lőttem ezt a két…..
Egy újabb halom témába vágó blogot fedezett fel a Homár a blog.hu birodalmában: A Röppentyű egy újabb kísérlet a világ nagy reptereinek tesztelésére. Kontár Komlókutató üveges söröket kóstolgat. A Homár sem érti, hogy nem vettük ezt eddig észre. A Bűvös…..
Hiába figyelmeztették olvasóink olvasóinkat, újabb ziccert adtak Kozsó teaházának. Anikó levele szerint az "új menedzsment" sem hajlandó az itallapon a koktélok árát feltüntetni, viszont külön számolja fel a Virgin Mojito mellé a fehér rum árát. Na erre kössenek…..