Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viviana DiMorta

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én manapság - a megnövekedett hitel törlesztőrészleteim mellett - nehezebben tudok pénzt kiszorítani olyan dolgokra, mint a kozmetikus, pedig korábban rendszeresen jártam. Viszont továbbra sem szeretnék lemondani az arckezelésekről, úgyhogy kipróbáltam pár drogériákban…..
   Lázadó korszakomban én is elkövettem azt a hibát, hogy jó pár tetoválást varrattam magamra. Ma már némelyiktől szabadulnék, ezért beleástam magam a témába. Sajnos az eredmény nem túl biztató. A kozmetikai tetoválással (szem, szemöldök, száj) könnyebb…..
  Igencsak kellemetlen helyzet az, amikor van egy üveg borunk, innánk is belőle, de nincs bornyitó a környéken. Viszont ha van cipőnk, márpedig az általában van, akkor azzal is kimyithatjuk a borosüveget. Ha hamarabb látom ezt a videót (amit természetesen franciák…..
  Nem is olyan régen átpakoltam a gardróbot, és rá kellett döbbenem, hogy a ruháim egyharmadát, ha hordom, a nagyobb része évek óta nem volt rajtam. És mind jó állapotban lévő márkás cucc. Mivel anyagilag nem állok most úgy, hogy új cuccokat vegyek, úgy gondoltam…..
 Évek óta küszködök a hajhullással, és szinte mindenféle készítményt (vitaminokat, hajszeszeket, samponokat) kipróbáltam már, ami a hazai piacon fellelhető. Több-kevesebb sikerrel. Tavaly az interneten fedeztem fel a www.nisim.hu honlapot. A gyártó cég (Nisim…..
 Vicces fotót készíteni saját képeinkből és különböző sablonokból nagyon egyszerű, és ajándéknak is jópofa ötlet lehet. Készíthetünk magazin borítókat, reklámtáblákat, szerepelhetünk moziplakáton vagy hírességekkel együtt, vagy különböző vicces…..
 Nekem mindig is erősen töredező, papírvékony körmeim voltak, sose nőttek meg. Emiatt az elmúlt 10 évben sokat viseltem műkörmöt. Kezdetben tipeset, majd tip nélkül csak zselével feltöltöttet. Tulajdonképpen kényelmes volt, mert a zselé helyettesítette a lakkot, csak annál…..
  Hát akkor belevágok én is a blogírásba. Kényszerpihenőn vagyok itthon, múlt héten operáltak, úgyhogy egy ideig lábadozom, és most van arra időm, hogy végre elkezdjem leírni mindazt, amit akartam. Mindenről, ami engem érdekel. Nekem segít az írás, és talán másnak is…..