Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kandúr

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
Kandúr 2009.09.23 10:32:00
Javasolt olvasnivalo:

Bakery Union Wins Battle, Loses War

globaleconomicanalysis.blogspot.com/2009/09/bakery-union-win-battle-loses-war.html

Roviden a sztori: amerikai kenyergyarban a munkasok kiharcoltak a beremelest. Sajnos a kenyergyar igy nem kifizetodo, es a tulajdonos bezarja a gyarat. Csak gratulalni tudok.

Ezek a problemak Magyarorszag vonatkozasaban ahhoz a feloldhatatlan dilemmahoz vezetnek, hogy engedjek-e a forint arfolyamat leertekelodni (es ily modon a bereket nemzetkozi viszonylatban elinflalni), ami rengeteg FX hiteles becsodoleset eredmenyezheti, vagy pedig tartsak magasan az arfolyamot, amivel az egesz gazdasagot fojtjak meg. Sajnos a jelenlegi kormany nem valoszinu, hogy tokosen kiallna, inkabb a demagog beremelest es a sunyi elinflalast latom valoszinubbnek.

Irtam errol egy reszletesebb elemzest, ha erdekel kattints ide:

penzboseg.blogspot.com/2009/09/eurhuf-es-stagflacio.html
Az estellai kenyszerpiheno utan nehez volt ujra visszavedleni talpalo zarandokka, de legalabb megereztem valamit az El Camino igazi hangulatabol. Sokkal jobb egyutt kelni a fel 6-tol mojolo hardcore turazokkal, kavet szurcsolni a tarsalgoban, elindulni meg napfelkelte elott, aztan 21 km gyaloglas…..
Nehéz helyzetben van az a torrentező, aki nem a mainstream filmtermésre kíváncsi. Nem mintha ne lehetne találni jó művészfilmes letöltőoldalakat szerte a weben, de azért jóval bonyolultabb dolog ez, mint az aktuális kasszasikert lehazudni az internetzről.Meg amúgy is, a…..
Kandúr 2009.06.12 20:31:48
alterglob Fájni fog bazmeg 2009.04.21 15:00:00
Az állami beavatkozást elfogadó és a szabadpiacok elsőségét hirdető iskolák harca inkább politikai-ideológiai, mintsem tudományos vita.  A válságkezelésre többféle lehetőség adatik, a Bajnai-csomagnak van keynes-i alternatívája, és a választás közöttük ideológiai…..
Nem véletlenül találták ki az okosok, hogy autópályán csak a legalább hatvannal közlekedni képes járművek közlekedhessenek (megmondonak köszi a korrekciót). Én azt sem értem igazán, hogy aki nem mer kettes fölé váltani, az miért közlekedik autópályán. Vagy úgy egyáltalán…..
Kandúr 2008.01.06 18:22:24
Nincs szomorúbb annál, ha valaki nem mondja meg párjának, hogy mi a fasz van. Jelen esetben egy másik fasz volt, ami egy vizsgaidőszak miatt nem lett elmesélve. Ismerjük mi is a viszgaidőszakok vadromantikus könyvtárazásait, de ez nem indok. Az elhagyott fiút maximálisan megértem, én…..