Regisztráció Blogot indítok
Adatok
junkiemano

12 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Foglalkozik mindenki eleget az Ice Bucket Challenge-el, nekem már felesleges kifejtenem újra az ezerszer átrágottat. Kíváncsi se lennék, hogy hányan teljesítették valójában a karitatív részét is, úgyis tudom, hogy nem elegen. Bármilyen mainstream lett a téma, létezik még…..
Azt már szinte mindenki tudja, hogy a lélek súlya valahol 21 gramm körül van, azzal viszont talán már kevesebben vannak tisztában, hogy grammja olyan 120 000 forint körül mozog. A Lányom nélkül soha című megkérdőjelezhető minőségű kalandregény alapján készült valóéletbeli…..
Mindnyájunk életében vannak ominózus események. Lehet az érettségi, diploma, külföldre utazás, eljegyzés, esküvő, kisebb-nagyobb utazások, élmények, valami speckó nyeremény, ilyenekre gondolok. Ezeken az élményeken persze szeretünk osztozni, egyedül töltve a karácsony is gáz…..
junkiemano 2012.08.10 15:35:02
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: na, ennek örvendek!

Jó sok típust össze lehetne még szedni, a kapcsolatosdi sem rossz. Hasonló kategória az üzenőfalon való pletykálás, ahhoz is szigorúan két számjegyű IQ szükséges.

@Bourbon: a képesség korlátozottságáról szívesen elbeszélgetnék veled, ami a szövegértés alapján megfogalmazott reakciódat illeti. Másrészt, nem fogom törölni magam, mert a Fb remek dolog, de ha negyvenen közlik, hogy esik a hó, és ötvenen, hogy főztek, akkor baromi nehéz kiválogatni a hasznosabbik infókat, amikért ez a közösségi oldal akkora siker.
Miután hazaértünk a világ legjobb fesztiváljáról és nagy nehezen kipihentük (?) Panyola fáradalmait, másnap, azaz 5-én vasárnap szkr-rel elkeveredtünk Bodajkra, az 5. Ökopolitikai Nyári Egyetemre (röviden: LMP-tábor). Itt egy kerekasztal beszélgetést lehetett meghallgatni, ahol…..
…mujure odafordul hozzám, Készen vagyok, mormolja, előttünk a Clandestino szól a színpadról, mellettünk junkiemanó alszik. Mi csak vedeljük a pálinkát és a sört – valahogy ki kell bírni negyed hatig, mert éjszaka nem lehet sehova se menni Panyoláról. Nem is akarunk sehova se…..
Rápihentem kicsit az elmúlt hónapokra, minden indokom megvan rá, ti. egyre nehezebb az élet itt nálunk. Gazdasági válság van, diktatúra kilátásban, drágul a benzin meg a dohány, mint az állat, és csóri füvesek is megszorítások alatt állnak, pedig „mindenkinek a szájába…..
Arra gondoltam, hogy miután kaptak az arcukba a fővárosi fellengzésből szegény érdi lakosok az előző írásomban, ekézem most kicsit a kedves fővárosi lakosságot is. Pontosabban egy olyan csoportját, melynek tagjai szegényes életüket a sziget futással dobják fel, és emelik ezt a…..
Azt szigorúan szeretném leszögezni, hogy tősgyökeres pösti lány vagyok. És nem egy lomtalanítást éltem már túl néztem már végig a 13. kerületi Lehel utcában, a 8. kerületi József utca végén, a gettó kapujában, az orkok földjének határmezsgyéjén. Mégsem tapasztaltam…..
Nem merek régebbre visszanyúlni a vonalas telefonok fénykoránál, mert már abba is rossz belegondolni, hogy volt-e élet a mobiltelefonok előtt. Én pont abba a korba születtem bele, amikor a kamasz éveim, azaz eseménydús életem beindulása környékén már természetes volt megkapni…..
Az elmúlt időszakban rögtönzött és relatíve tág körű közvélemény kutatást tartottam a hím nemű embertársaink falloszának méretbeli problémaköréről, mind férfi, de főleg női szemmel tekintve a témára. A központi kérdés: A méret a lényeg? Első körben rövid…..
18 évesen veszítettem el a szüzességemet, ami a társkeresőzést illeti, amikor épp nagyon be akartam pasizni, és mi sem tűnt kézenfekvőbbnek a tinikorban megszerzett chatelős gyakorlat kamatoztatására, mint az internetes ismerkedés. Ekkor már bőven a fényképes adatlapok korszaka…..
Egy nagyon kedves homoszexuális barátom egyszer igen nagy átéléssel kifejtette, hogy ő se nem lázas, se nem tengerpart, tehát gyűlöli a meleg, homokos, és ehhez hasonló finomkodó megnevezéseket hallani, mert ő buzi, és kész, valamint kifejezetten megkért arra, hogy a későbbiekben…..
junkiemano 2012.02.27 23:08:54
@Sicc: Erre a sajnos szükségét érzem, hogy mihamarabb reagáljak: hogy eszement egyedül te vagy itt a közelben, az számomra több, mint egyértelmű, ha a "buzulást" te divatként képes vagy aposztrofálni magadban. Ez a tájékozatlanság, felvilágosulatlanság, orrodig el nem látó szemléletmód az, ami ezt az országot olyanná tette, amilyen, ha már mindenképpen bele kell venni a meleg témába is a zországot me gapolitikát.
junkiemano 2012.02.28 08:05:04
@ziggystardust90: Többször felmerült, úgyhogy szeretném tisztázni a félreértést: nem egy meleg barátom van, de a legjobb barátom pl meleg, általa is megismertem egy-két közeget, illetve vele párhuzamosan másokat is. Ettől függetlenül nem vagyok az a fajta lány, aki melegekkel veszi körbe magát, én az olyat sem szeretem. Ez a barátság így alakult, nem számít, ki-kihez vonzódik. Azért az együtt töltött idő alatt volt alkalmam megismerni őt és egy elég széles kört. (A buzizást kapásból nem az mondta, akinek ajánlom a végén az írást.)
junkiemano 2012.02.28 17:57:19
@radiocsend: Erről van szó, aki túlságosan feminin, nagyon meg akarja mutatni, hogy ő meleg, azzal egyszerűen nem tud mit kezdeni a társadalom. Még sok másik meleg sem, ahogy te is érzel.

De ez persze igaz bármilyen nemű szélsőségre. Sokan akarják megmutatni teljes energia ráfordítással, hogy ők bizony kilógnak valamivel (pl a nagyon punkok szétszúrkodva, stb.), amivel a legnagyobb baj, hogy ellentétes hatást érnek el.

Az írás kritika a szemellenzős meleggyűlölők ellen, de legalább annyira azok ellen, akik a társadalmat erre az ellenérzésre ösztönzik, a nagy elfogadásért "küzdve", meleg létükre.
Már korábban esett szó a marihuána legalizációjának kérdésköréről egy egészen egyedi felfogásban. Jelen poszttal nem szeretnék sem voksot letenni egyik, vagy másik oldal mellett, sem belemenni a – szerény véleményem szerint igen buta, mégis évtizedek óta hangoztatott -…..
junkiemano 2012.02.20 08:32:15
@Siphersh: Nem, nem konkrétan az alkoholról beszélek. Azokról a dolgokról, amiket ki-ki a maga szokása, ízlése, értékrendje szerint használ ahhoz, hogy módosuljon a tudatállapota. Ettől függetlenül a mi társadalmunkban az alkohol a legnépszerűbb.

A bevezetés, és a kefíres szösszenet pont azt taglalja, hogy nem akarok a fajtáiról, vagy a legalitásáról vitatkozni. De mindenki függ valamitől....
junkiemano 2012.02.20 15:16:47
@Siphersh: Jaj, úgy sajnálom, hogy nem érted a lényeget.

És nem, nem várom a kávétól, hogy beálljak, továbbra is pont az ellenkezőjét írtam. Az a rész inkább a kedves, poénkodós rész....... Mosolyogj!
Társadalmunk 5 legidegesítőbb dolga. A lista lehetne sokkal hosszabb. Vatevör. 5. Tömegközlekedés Hogy mi olyan kurva idegesítő Magyarországon a tömegközlekedésben, azt nem is nehéz elmondani, sőt valójában csak magát a szót kellett volna feldobnom, és az olvasók 90%-a…..
…nyuszika sétál az erdőben, vagy Móricka megy az iskolába, vagy különböző nemzetiségű úriemberek beszélgetnek? Igen, mind ismerjük, mindnyájunkban feldereng a nosztalgia a bűvös anyós, szőke vagy éppen a rendőr hívószavakra. Csak baromi régen hallottuk. Az elmúlt évek…..
Tartalmas, lányokban gazdag év volt ez. Volt pofáraesés, megbocsátás, nemtalálkozás, mégistalálkozás, sunyinösszejövés, hivatalossátevés és sok-sok szakítás. Aztán a végén persze itt vagyok megint és próbálom összeszedni, hogy kiknek szól most ez. Mivel esélyem nincs,…..
junkiemano 2011.12.23 17:48:43
<3
 A hét tematikáját folytatva ismét társadalmunk egyik kasztja kerül terítékre: miután mujure kolléga bemutatta a csöveseket és Csendesebben elmagyarázta, hogy miért hülyébbek a mai fiatalok, én is mesélek egy komoly problémáról, ami áthatja egész életünket (és nem…..
Junkie Manó utolsó meséje    Junkie Manó mesélj nekünk! / Junkie Manó, mondd el nekünk! / Beültünk a körbe, / úgyhogy mostmár végre / szépen lassan betéphetünk. A később nagyon is emberi okok miatt felbomlott Szövetség egyik utolsó ülésén részt vett egy látnok,…..
Paulo Coelho mindig azt az érzést kelti bennem, hogy valami nincs rendben. Gyanús az egész jelenség, hiszen a legnagyobb írók közé rangsorolják sokan, könyveit világszerte olvassák és komoly rajongótábora van. Nevét egyébként - a közhiedelemmel ellentétben - nem "Koejjó"-nak,…..
Hamu és Feltámadás Pénzt ide! 2011.02.04 16:44:00
"Az emberi boldogság ritkán a hatalmas vagyonok gyümölcse, sokkal inkább támad napi apró örömökből.” Ezt a szépet Benjamin Franklin mondta, mi azonban nem értünk ezzel egyet, sőt! Felhívást intézünk hozzátok, mivel nincs pénz!! A pénz igenis boldogít. Legalábbis…..
junkiemano 2011.02.04 20:58:25
:O
Kérem szépen, blogtörténelmet írunk (!!), szk-rel iszunk (nem ez a történelmi eset) és élőben, csak nektek, csak itt, csak most ezt leblogoljuk. 19:15: Feljöttem. (mujure) 19:30: Géza is beugrik egy körre. 20:33: Szkr szeretne egyet inni a Költő tiszteletére. Tószt (nevetve):…..
junkiemano 2010.12.10 14:07:17
A fenti megállapítás a közhelyszótárból származik, annak is a nő címszavánál található. Ha felcsapjuk a közhelyszótárt a közhely címszónál, ezt olvashatjuk: A közhely azért vált közhellyé, mert igaz. Briliáns. Blogunk egyik szerzőjének (azaz nekem) egyik alapvetése (és…..
Ami eddig történt Nem félek 2010.11.21 15:56:00
Tegnap este megtértem. Mondjuk biztos egy csomóan kiakadnának attól, amit csináltunk, de az van, hogy még soha ilyen teljes szabadságot nem éreztem. Megszabadulni a gyerekkorodban rádnevelt láncoktól végleg, elkezdeni hinni abban, hogy bármit lehet, mert nem ezen múlik és, ami az…..
A facebookon van egy jelenség, amit én valahogy úgy tudnék meghatározni, hogy kikényszerített udvariasság. Na most volt már itt szó a FB-ról, és nekem pláne semmi bajom egyébként vele (nem mintha nem tudnám máshol megírni Junkie Manónak, hogy mi a zu vagy máshol nem tudnám…..
junkiemano 2010.10.19 14:54:14