Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ágota77

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis A folyosón kellett szülnie 2012.04.09 09:15:00
Tisztelt Praxis blog!   Ne haragudjon senki, hogy hozzaszolok de en Angliaban elek es mindenkit kerek ne szidja a magyar egeszsegugyet(biztos van olyan orszag ahol jobb)de ha valaki szidni akarja akkor jojjon Angliaba es nezze meg itt mi folyik. Sokan elkepednenek. Tenyleg nem minden orvos…..
Kruppos rohammal vitte be a mentő éjszaka a 4 éves kisfiam (velem együtt). A mentő gyors volt, nagyon profi, nagyon rendes volt a személyzet. A gyermek osztály bejárata előtt viszont 10 percet kellett várni, mire azt kinyitották, hogy a mentősök és mi bemehessünk.   Tehát a…..
ágota77 2010.10.09 15:00:30
@apolka11: Hát ez az! Mindenki mást mond, és ebben a fenemód modern világban a mai napig nem tudják pontosan, mi is a krupp. Nekem mind a két gyerekem kruppos, és Amerikában pl. elintéztek azzal, hogy ez egy lelki (!!!!) eredetű baj. Itthon meg azzal vigasztaltak, "Hogy bezzeg a régi (10 évvel ezelőtti) világban, még nem volt Rectodelt kúp, meg Aerius szirup, és csak vénásan lehetett a kruppra gyógyszert adni". Ma az egyik gyerekorvos azonnal kórházba küld, a másik meg azt mondja, meg lehet ezt oldani otthon is.
Na, erre varrjunk gombot ...