Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edoh

24 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami csoda folytán hasit a net a koliban. Vagyis az átlag nebuló kétségbeesetten tanul a vizsgáira és rájött, hogy a mindentudás egyetemes forrása (Wikipedia) lassabban töltődik be, ha közben hat sorozatot és négy filmet tölt le. Úgyhogy csöndesebbek a reggelek és az…..
Flandria napos oldala Szűkösd 2011.06.05 16:21:58
 Azért jó a katolikus iskola, mert állandóan szünet van. Most is volt egy két napos szünet, mivel a Szentlélek ismét leszállt közénk. (értsd: Pünkösd.) Egy két napos szünet úgy általában nem hatna meg, na de úgy hogy egy héten 2, azaz kettő darab órám van, igy már…..
 Akkor ezt küldeném azoknak, akik valami vicceset szeretnének itt látni: Most, hogy kinevettük magunkat jöhetnek az eheti szomorúság percek. Nincs többé bjúti sát, nincs többé önfénykép. A fotókamerám találkozott a kockakővel és kilehelte lelkét. Hát hiába, nem…..
Flandria napos oldala Berekesz 2011.05.25 17:47:44
 1,2,3 Háátra....a defibrillálás elkezdődött. Millió okom volt, hogy ne irjak blogot, most itt a hely szűke miatt csak néhányat emlitenék meg:- Mivel a Vera befejezte a blogolást nincs kinek az orra alá dörgölnöm a szuper látogatottsági adataimat. Viszont örülök, hogy…..
edoh 2011.05.27 13:58:11
@gonzzo410: valóban ez merült föl elsőként kelet-európai agyammal, de végül annál a verziónál maradtam miszerint megneznem mit ajanl a többi cég. De persze csak magamban, nem akartam megzavarni az órát bármilyen értelmes hozzáaszólással. A belgák leragadtak azon a ponton, hogy miért is ajánl föl egy cég ingyen utat.
 Attól mert hálisten majd' mindenkit láttam Pesten, ez nem azt jelenti, hogy elmarad a blog. Még a végén a Vera nyeri a postolási versenyt, azt meg ugye nem hagyhatom.Mielőtt visszatértem volna Budapestre még eleget tettem egy meghivásnak, kipróbáltam egy autószimulátort.…..
 Achtung, achtung!Április 25-én, hétfőn, 14.30 perckor landolok Ferihegyen a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren. Egész héten boldogitani foglak titeket, hétvégén Sopronban leszek lánybúcsún.Hétfőn (2-án) valószinüleg rendkivűl kipihenten és feltöltődve érkezem vissza…..
  Az igérgetés csalfán hivogató, puha kis rózsaszin habcsókfelhőjébe estem. Nem lesznek még itten képek, úgy érzem, ha meg kéne várnom, mig föltöltődnek ide, nem élném túl. Szóval csak letterális (van ilyen szó egyáltalán?:) beszámoló következik a tavaszi…..
Flandria napos oldala szün-net 2011.04.18 00:31:00
 Eltűnt az egész posztom a vakációmról.Sztoikus nyugalommal nyugtáztam. ..
  Az előző heti heves vallásgyakorlásom után ideje volt a böjtnek és a tisztitókúrának. Torokgyulladással szállitottam magam a helyi SZTK-ba a hét elején. Hiába volt az orvosom, a város Brad Pitt-je nem nagyon tudtam adni neki a szemet, mert úgy néztem ki, mint egy zombi,…..
 Amikor a tollboák és a műanyag napszemüvegek száma megközeliti egy vidéki  jelmezkölcsönző raktárkészletét, érdemes abbahagyni a bulizást és számotvetni az előző héttel. A hét elején egy hirtelen ötlettől vezérelve,átrohantam Antwerpenbe, mivel kis ideig ott…..
Azt hiszem elmondható, hogy az ál(l)amfő vagy nyelvújító, vagy csak szimplán nem tud helyesen írni. Bár az utóbbi sanszosabb. Azonban akkor nem a nyelv védelméért kellene küzdenie Pálnak, hanem azért, hogy megtanuljon helyesen írni. Ha pedig diszgráfiás és diszlexiás, akkor el…..
 A nutellás szendvicsek és az összes gyorsfagyasztott belga csoda után, ideje volt, hogy rávessem magam az itteni tűzhelyre. Persze csak átvitt értelemben, hiszen a mozgáskoordinációm mindig is hibátlanul működött. Úgyhogy a mai menü a következő volt: sertéscomb paprikás…..
  Szerdán teológia vizsga úgyhogy van időm végre blogot irni, takaritani, mosni, vasalni. Csak picit vagyok beszarva, nem vészes ám. Már kétszer elolvastam a könyvet (ami valljuk be pont kétszer több, mint amennyit Pesten egy vizsgára tanulok), de még mindig nem érzem,…..
Mintahogy én a futópadon futok, olyan sebességgel elrohant az előző hét. Félreértés ne essék, gyorsan szedem a lábaimat az edzőteremben. Persze egyelőre semmi nem látszik az én sportolói karrieremből, se az alakomból, mivel az étrendem csak annyiban változott meg, hogy még több…..
 A sok-sok fenyegető rajongói levél hatására, na meg a szélessávomat megünnepelendő ime az összefoglaló az előző részek hét tartalmából.A sulival kapcsolatban nem tudok mit mondani, még mindig irtó unalmasak az órák. Néha a tanár belegabalyodik a saját filozófia…..
Living in America Tavaty van 2011.03.07 05:03:11
Tadaaaam. Eloben kapcsolom New Yorkot. Szoval az edukaciora vonatkozoan buszken jelenthetem, hogy letettem a felev felenel levo vizsgakat, kitort a szunet. A tanulas soran viszont rengeteg uj szot tanultam, barki, akit erdekelnek a mohaallatkak vagy a keringokek csak keressen fel batran. I`m expert…..
Flandria napos oldala BrüszKellesz 2011.02.27 21:26:00
 Joggal vetődhet fel a kérdés, mikor alkalmaz már a bejegyzéseim frappáns cimadásaiért a Nemzeti Sport. Lehet még nem vagyok "francia gallaktikus" magasságokban és a német focikupa kapcsán sem jutott még az az eszembe, hogy "ki a Ruhr a háznál", de…..
 Itt vagyok Nyugat-Európa szivcsakrájában, Hollandia egy köpésre, ezekkel a gondolatokkal indultam útnak pénteken meglátogatni a fogadócsaládomat. Úgy gondoltam az út maximum egy Gárdony - Budapest hossz. Nagyon kellett csalódnom, amikor empirikusan észleltem, hogy az utam…..
Akkor következzenek a rövid hireim:Ma reggel 8.35-től rendezvényszervezés órán azt hallgattam, hogy a csoportunk (30 fő) mit és hogyan fog csinálni a szombati nyilt napon az egyetemen. Normális országokban, rendezett szervezéssel a feladatok kiosztása és mindenkinek a nyavalyájának…..
Flandria napos oldala Logikus Teó 2011.02.17 00:45:00
Rózsaszin fűszoknya vételével kezdődött a hét, majd jöttek a szuper (NOT!) órák az egyetemen és remélhetőleg egy párizsi hétvégével folytatódik..Mivel üzleti főiskolára járok és főként humán tantárgyaim vannak, igy nem mondhatnám, hogy a diákok és a tanitás szinvonala…..
Flandria napos oldala Hap(u)cinusok 2011.02.11 15:39:34
Becsúszott egy piciny betegség, úgyhogy picit visszafogtam magam ezen a héten, Hasselt és a hasselti nép feltételezhetően óriás bánatára. De ne aggódjatok érettem, a 45 kilós bőrőndöm, nemcsak előre csomagolt szalámival és túrórudival volt tele, hanem elhoztam a…..
edoh 2011.02.14 13:30:48
@OLee: végülis helyes megfejtés lehet a 3 is. :)
gratulálok! irjal az ugyfelszolgalatomnak, h mikor erkeznel!
Flandria napos oldala Jóvanna 2011.02.05 21:01:17
 Itt az újabb poszt,látom ám a statisztikákból, hogy nincs semmi az interneten és itt keresgéltek egy kis virtuális elemózsiát. Mondhatni én vagyok az irott Travel csatornátok. Nem, 10 után nem változik át az oldal pornó site-á.Ma reggel arra ébredtem, hogy 2 kiló…..
edoh 2011.02.07 07:38:25
@maycontainnuts: az h elsétáltam egy tenplom előtt, komoly hitéleti eseménynek számit? mert az sztem nem kérdés, hogy a bulizás az komoly szakami esemény..

@tiimii: mindig ráugrik az a fránya egér miutan megirom a bejegyzést.amugy meg igy latjatok, hogy mikor van uj post:)
Flandria napos oldala Hasselt 2011.02.03 22:19:00
Hasselt a neve a városnak, falunak, ahol lakom. 30 ezren laknak itt a Wikipedia szerint, de szerény számitásom szerint maximum 1500-an. Hasselt 30 perc alatt körbegyalogolható és olyan, hogy térkép itt nem is létezik. Elindulsz valamerre és majd kilyukadsz maximum fél óra múlva a…..
edoh 2011.02.04 21:31:31
@gonzzo410: dolgozom az ügyön, hogy javaslataid valósággá váljanak!
Flandria napos oldala Tószt 2011.02.01 23:48:00
 Kedves Érdeklődők,Kedveseim,Nagyon köszönöm a millió búcsúpuszit, jókivánságot, röviditalt amit az elmúlt napokban, hetekben tőletek kaptam. Hiányoztok már, de még nem annyira, úgyhogy remélem jót tudtok majd szórakozni májusig a Corvintetőn,Instantban,Mori2ben,5kertben…..
 Sajnos erről lekéstetek. Megiródott a megirhatatlan. Nehéz kimondani, de mégis ki kell: Vera (piciny reklám a kezdeti jóviszony megőrzése végett: almaimbanamerika.blog.hu) megirta a létező legzseniálisább búcsúlevelet.Figyelem: (minden hasonlóság Schmitt Pál újévi…..