Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amora

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Depeche Mode - Sounds Of The Universe (Mute/EMI) A Depeche Mode azon zenekarok közé tartozik, akiket még Magyarországon sem kell senkinek bemutatni. Ők már a rendszerváltás előtt jártak hozzánk koncertezni, és az irántuk való rajongás azóta sem csökkent az itteni…..
Március nyolcadikán exkluzív sztorival jelentkezett a brit Sunday Express című lap. A cikk  Nagy-Britannia legsúlyosabb tömeggyilkossága túlélőinek jelenlegi életét kísérli meg feltérképezni, a bulvármédiára jellemző felületességgel. Tizenhárom évvel ezelőtt a…..
Béla minden eddiginél testenkívülibb élménnyel örvendezteti meg a Homárt és kedves olvasókat. Nem terméket cserélt neki a hipermarket, hanem egy meg sem vásárolt játékkal kárpótolta, amiért annak dobozán nem egy, hanem két starwarsos űrjármű szerepelt. A győri Tescón…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..
A Zugügyvéd is kíváncsi az alábbi ügyben a kollégák véleményére. Különösen a szakértői vélemény azon megállapításáról, mi szerint a vele együtt élő családtag nem feltétlenül kell, hogy szívelégtelenségre utaló tüneteket észleljen, mert ezek fizikai kifáradás…..
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..
amora 2007.11.12 00:28:23
Mihez kezd szánalmas Orbán-interjújára óriási kvízbukással tromfoló Sváby András, miután secc-pecc kirúgták a TV2-től, ahol előtte élet-halál ura volt? Bíztunk a magyar média kamera előtt évtizedek után is lányos zavarba jövő keljfeljancsijában, és nem csalatkoztunk. Egy…..
Sikerszagot érzek, bár nem tudnám megmagyarázni a pontos okát. De valahogy nagyon el van találva ez az új webkettes közösségi oldal, a Mutasd.be.Az ötlet végtelenül egyszerű: véleményeket lehet írni az ismerősökről. Olyan, mint a LinkedIn-ben az ajánlás, de ez csak erről…..
Mintha egy katolikus leányiskola évfolyamelsőjét belöknék a peepshow-ba, hogy táncoljon már picit a rúdon. Félénk toporgás, amin még az sem segít, ha a többi lány nagyon megértő, és tanácsokat adnak, hogy akkor most kicsit kijjebb a popsit, meg dülleszd ki a cicit, nagyon jó,…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
Ideje lenne már megköszönni Havas tanárúrnak, hogy állandó témát ad nekünk. Egyébként meg az is tök jól látható, hogy a Mokka-botrányokhoz nem kell Pákó szolizott segge, meg Paudits Béla, elég, ha néha beültetik Havast riporterkedni. Mai bunkósága (A videóoldalon felülről…..
A Tv2 szűkszavú közleményéből nem derülnek ki az okok. Úgy tudjuk, hogy az utolsó csepp Havas ma reggeli szereplése volt a Mokkában, amikor is a műsorvezető egy telefonos játék kapcsán gúnyosan csodálatos vezérigazgatómnak nevezte élő adásban Várdy Zoltánt. Információink…..