Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jerky_Master

0 bejegyzést írt és 529 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Vannak még emberek... 2014.03.01 13:56:07
Újabb lista, egyszerűen imádjuk őket: ilyen még úgyse volt. Nyelvésznek és Atlétásnak köszönöm szépen.   // //   Aki szerint külföldre menni egyfajta kudarc, nem pedig a globális világ csodás lehetőségeinek kihasználása Akik (férfiként) növesztik a…..
Jerky_Master 2014.03.18 13:18:24
@Excsimóta:

Akik képesek egy facebook bejegyzést egyetlen (vagy kettő) dél-afrikai/portugál/kazah stb. ismerős miatt az egész beszégletést angolul lenyomni, hogy a többi 300 magyar ismerőse, akik olvassák vagy olvashatják a bejegyzést, végigkínlódja a sorokat.

Akik angol/amerikai ismerősök miatt írnak angolul a FB-díszfaszok, a lehető legjobb angolságukkal hencegve.

@Sal Colman: miközben az ugyanolyan minőségű crocs-klón a spárban 1200 Ft, de megveszik a valódi, ámde ugyanott, Kínában készült verziót 10ezerért.
Nordic walking bottal a VÁROST járják! DE ezek inkább nyugat-európai, pénzes nyuggerek.
Modorosblog A 2014-es kalendárod 2014.03.16 18:47:05
Kedves Mindenki, most így, St. Paddy napja közeledtével ideje összeszedni, hogy egy őrületesen menő, 21. századi magyar fiatalnak mire illik odafigyelnie az elkövetkezendő egy évben. Azon lépjünk túl végre, hogy nem tudják, merre van Budapest, mert mi se tudjuk, micsoda Michigan…..
Gyerekszoba A LEGO után 2014.03.17 14:50:00
Van élet a Lego után? Van ám, nem is akármilyen! Amikor egy apuka meg akarta szerettetni a másfél éves kisfiával az építőjátékokat, azt vette észre, hogy a kiskrapek minden elérakott, népszerű és drága játékot eldob, és inkább egy szilikon spatulába dugdossa kitartóan a fa…..
Magyarország lakossága szerint nem ők tehetnek arról, ami van, hanem más. A majd’ tízmillió ember megkérdezésével zajló felmérésből kiderült, hogy hazánk lakosaink 99% úgy gondolja, nem ők tehetnek hazánk jelenlegi állapotáról. A lakosság szerint ők tisztességesek,…..
Jerky_Master 2014.03.12 09:31:30
@Doberdo: a fidesz felelős a szélsőjobb előretöréséért. kezdték a kokárda kinthagyásával évekkel ezelőtt, majd a neonáci csőcselék tüzelésével 2006-tól.
most pedig 3,5 év alatt 2000milliárd Ft-tal szedték meg magukat.
Régóta gyűjtjük Gyurival és Atlétással, de most inkább abbahagyom, mert az anyag VÉGTELEN. Csak magyar szövegeket szemlézgettünk, nagy részben a klasszikus topikból - de hát ez van, ezt értjük; itt nagyobb is a szerző felelőssége, mint a hasonlóképpen silány angol nyelvű…..
Jerky_Master 2013.11.07 21:24:27
akkor itt egy gyöngyszem a 80-as évek végéből:
www.youtube.com/watch?v=nr6XJOhy7Bo
Ossián - Sörivő vagyok

uszkárhaj, kemény kinézet - nulla hang
az egész botrány, ahogy van
Először is örömhírt kell közölnöm, annyi kérés után végre egy budai helyet látogattunk meg, két héten belül már a másodikat. A Coyote ugyanis annyira Budán van, hogy annál budábban már nem is lehetne: A másik jó hír, hogy a környezet tökéletes: látni a Parlamentet, ami…..
Jerky_Master 2011.09.05 14:59:33
@kutya vacsorája: igen, cseréld le a működő mosógépedet egy trendi új gépre, csak azért, mert az a heréidet is masszírozza, metálfekete színű, és három +++-os energiamegtakarítású. 400.000 Ft-ba kerül, de évente megspórolsz vele 5000 Ft áramot!:-D

@perpetum: én is meg tudnám magamnak engedni a gyenge-közepes fizumból, de HÜLYESÉG! nem érzed, hogy át vagy b@szva, amikor összesen 100 Ft-ba kerülő cuccért kifizettetnek veled 2000 Ft-ot?
Jerky_Master 2011.09.05 15:06:28
@Stock: egyik sem olcsóbb, mint a Meki! azaz de, amelyiket már kipróbáltad! az éttermek többsége lutri, akármit eléd hozhatnak, a Mekiben legalább tudod, mit kapsz azon az áron.

@Never ending dead: Salamander cipőből kiöntve. :-D

@blackdogone: dehát még van teher! az alkalmazott bére (nincs bejelentve, vagy minimálbéren van), az áram (nem olyan sok az), egyéb rezsi (bőven eloszlik a haszonhoz képest) stb.
Tudvalevő, hogy az éttermek a legnagyobb májerek, és sokan ismerik az éttermi-szakács trükköket.
Jerky_Master 2011.09.05 15:08:31
@perpetum: tökéletesen tudom és érzem, mi a különbség, de míg én tudom, hogy ugyanazt megkapom máshol 10-ed annyiért, addig veled megfizettetik 10-szer annyiért, és elégedett a búrád.
Már épp el akartunk szomorodni, hogy hosszú hetek óta egyetlen írás sem érkezett a kedves kikapcsolódóktól, amikor terméskő csobbant a medencébe és egy ábrázatként derült fel a szerkesztőség arca: levelet kaptunk (lájf! ;-)).Az érintett szolgáltató neve és telefonszáma…..
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
Jerky_Master 2011.09.05 10:47:34
@airdace: fején találtad a szöget. pölö az Arpád híd pesti hídfőjénél fizetőssé tettek jó nagy részeket, így a korábban ott parkoló és BKV-ra szálló autósok egyszerűen továbbmennek a belváros felé, hamár arrafelé sem sokkal több a parkolás. "jó ötlet" volt.

a Margit híd budai hídfőjénél káosz van, a bokrok tetején is autók állnak addig a vonalig, amíg ingyenes a sáv.

P+R parkolót mégis kinek éri meg építeni, amíg az önkormányzatnál csak cimbiknek adják el a telkeket, ahová újabb pénzmosó irodaházat lehet építeni?!
Jerky_Master 2011.09.05 12:24:07
@SvenH.: úgy értem, hogy egyik helyen egyik, másik helyen másik megoldás kellene, de alapvetően kulturált és olcsó P+R.
az Árpád hídnál marad a parkolás a lakóházaknál, nyilván az ott lakók legnagyobb örömére, vagy a csövesekkel telepakolt és húgyozott felüljáró alatt, esetleg a gettóhangulatú Visegrádi utca vége.

A Margit hídhoz is P+R kellene, nem pedig random büntetés, parkolójegy, bokorban parkolás.

@mezga-aladar: nem is megyek a Rákosborzasztóra kitelepült céghez, hanem ahhoz, amelyik közel van. Mert az időm és a benzin sokba kerül. A belvárosban is laknak emberek. Igen, BKV-val kéne itt közlekedni, nem pedig autókázni.

@cso zsi: ha viszont nem fizetős a rakpart, totál teleparkolják a bunkók, az összes busz ott forgolódik és üti fel a sátrát (az ötkernél megtorpanó forgalom mindennapos).
Az a megoldás erre, hogy a rakparton 150 Ft/óra, a belvárosban pedig 800 Ft / óra, osztjónapot.
Jerky_Master 2011.09.05 14:08:51
@felucca: szanaszét kéne szedni a MÁV-ot, majd újraépíteni.
fel kéne robbantani a BKV-t, aztán újrarakni.
a parlamenti képviselők nagy részét nem kevésbé.
Annak idején elég közelről követtük az eseményeket, mégis a belváros egyik legforgalmasabb, de teljesen ötlettelen részét újították fel úgy, hogy attól talán egész Budapest énképe megváltozott egy kicsit. A Kiskörút határozottan jobb lett, mint volt, persze kritika is akadt…..
 Nemrég tudtam meg, hogy a divatos penthouse-lakás honnan kapta a nevét. A tetőtérben, a liftakna mellett általában csövestanya volt a New York-i bérházakban, egészen a múlt század elejéig, amikor egy nap valami tőzsdecápa nagyobb tisztaságú kokaint kapott Pablótól a…..
Jerky_Master 2011.09.01 19:55:27
Jerky_Master 2011.09.01 21:24:29
@Alapvető Emberi Jog: az elsők elsők. a másodikok vannak mindig a szőrös rossz felén, miközben anyjuk drukkol nekik a háttérben.
Tattoo Art. 2011.08.31 21:23:00
 ..
Jerky_Master 2011.09.01 15:59:24
hogyvolt Aranypart - 1x07 2011.09.01 07:03:00
A tegnapi nap elég lassú volt, a két díszribanc kvázi kurválkodása mellett Levi bőröndös mutatványa volt az egyetlen kiemelhető esemény, még Pörkölt is visszafogta magát, pedig Alfahímet igazán megharaphatná. A folytatás esőben ázó, szomorú Petőfi-sétánnyal indul, a pult…..
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Ahogy közeledik az október, egyre több a pletyka az Amazon készülő tabletje körül. A mostani hírek szerint csak hét inches lesz az októberben piacra dobott gép, a tíz inches változat jövő év elején jön majd. Ez utóbbit a Foxconn Electronics készíti. A tíz inches tabletnek…..
Jerky_Master 2011.09.01 14:38:02
@Ica a fekete cica: fémből készült, dobozszerű felépítmény, négy darab gumikerékkel, elöl keresztben elhelyezett motorral, elsőkerékhajtással...
most akkor a Daimler, Ford, Mini jogutódja perelné be az összes többi autógyártót?
ne vicceljünk már..
 Számtalan oka van - elmondom.A borravaló korrupció, (mint már mondottam volt) az Oszmán birodalom és a kereskedőnépek idejéből ittmaradt csökevény: baksis. A bakshish perzsa szó, ajándékot jelentett eredetileg - de ma szinte az összes közel-keleti államban elvárt még olyan…..
Jerky_Master 2011.08.23 10:29:25
@Judea: a legszebb, amikor a minimum rendelési összeg 1500 Ft. Rendelsz egy pizzát 1600-ért, odaadod a kétezrest, majd fogja a fejét a pizzafutár, hogy nem tud visszaadni.
Jó, mondom én erre, akkor kiszámolom neked 50 Ft-jával..
(és ha legközelebb bele mer köpni a pizzámba, ott helyben agyonverem)

@stellaz1: ott a pont, nálad. pofátlanok az árak. 10szeres a vendéglátósok haszna, 10-SZERES! (vagy még több), és a pián van a nagyobb haszon.
na én ezért is szoktam magammal vizet vinni a táskámban. óvatlan pillanatban lehet belőle inni (főleg akkor, ha a mosdóban csak melegvizes csap van...).
Jerky_Master 2011.08.31 11:37:29
@Daenerys: 10-ből 10 pont jár neked. totally agreeeeeeed

@altoid: mind a 13.000.000, a Földön élő zsidó szereti a pénzt? mind a 10millió vagy mennyi magyar büdösbunkótulokszarházi, vagy csak sokan Budapesten?
 Az augusztus 20-i tűzijátékot mindig milyen szomorúan néztük végig: természetesen soha nem a tömeggel - a Belvárosba meg a hidakra csak a vidékiek, a turisták meg a zsebesek, fluoreszkáló ajándéktárgyak árusai járnak. Egy igazi hegylakónak megvannak a bejáratott…..
Most már minden híroldal szerint szeptember végén fogják bemutatni az Apple frissített mobilját, és abban is egyetért a többség, hogy az külsőre pont úgy fog kinézni, mint a mostani generáció. Múlt héten már írtam arról az antennakeretről, ami méretében, formájában…..
Jerky_Master 2011.08.31 10:37:18
@Bellagio: semmi közöm hozzá!:-D
ettől még megvan a véleményem a marketingesek által vezérelt fogyasztási-felvágós-sznob zombikról.
Jerky_Master 2011.08.31 10:38:50
@zrx_xzr: nem tudod cserélni az akkut, ahogy a kis zenehallgató Almában sem lehet. ha meghalt, cserélheted az egész készüléket. ez is a tervezett elavulás része.
Ismét Magyarországon fotózta kampányképeit az "erőfeszítések nélküli jólöltözöttséget" hirdető Gant. Ezúttal az őszi/téli férfi fehérnemű kollekciónak találtak nálunk helyet, mégpedig a TF egyik csarnokában. A márka magyar stábbal dolgozott, itthonról…..
Forradalom előtt áll a kerékpárosok világa: megszűnhet a pumpálás. Egy fiatalokból álló csapat, a PumpTire Team megalkotta az önfelfújó gumiabroncsot. Már csak 250 ezer dollárra van szükségük, hogy az ötletet valósi vállalkozássá tegyék. Évszázados nyűgtől szabadíthatja…..
Jerky_Master 2011.08.31 10:11:08
@Hanyi Istók: mindössze nem agyonfizetett, szakszervezetekkel fenyegetőző amerikai munkaerővel kéne elkészíttetni, hanem magyar jómunkásemberrel. akkor nem 250ezer dollár lenne a költség, hanem max 50ezer.
az amerikai űrprogram is negyedébe kerülne így.:-D
Naiv IKEA vásárló azt gondolta, az akciós termék is ugyanúgy összerakható, mint a többi. Nagyot tévedett, a bútor alkatrészei sehogy sem akarnak úgy illeszkedni, ahogy kellene, az áruház minőségellenőre pedig állítja, a hibás termék a jó. Nemrég akciósan vásároltunk…..
Jerky_Master 2011.08.31 09:52:44
@VolksrodZoli: az ikeás összeszerelési útmutató 99%-ban pontos. bonyolultabb dolgoknál nagyon figyelni kell, hogyan rakja össze az ember, különben nem sikerül, és azt hiszi, a termék selejtes.
Jerky_Master 2011.08.31 09:59:56
@veny: hazugság. a termékeik legtöbbje Európában készül. ha megnéznéd a bútorhoz mellékelt lapot, látnád. Litvánia, Észtország, Románia, Franciaország...stb.
kis kütyük vannak Kínából, de mi nem származik onnan manapság?! ha kivennéd a lakásodból a kínai cuccokat, visszaesnél a 80-as évek elejére, és nem írnál ide sem.
„Nekem támadt, hogy már nem kíván, bezártam őt ebbe az életbe, amit nem is akart, nem bír már rám sem nézni, és igen, viszonya van. Leroskadtam, ő meg elviharzott” – egyszer is elég belemenni egy egyéjszakásba, ahhoz hogy minden boruljon. Ha a mókamester pasi…..
Aki számít, mind itt van! - mondta mellettem valaki a tömegben, amikor a párját bökdöste, hogy nézd már, ott a Szilágyi János, a Kulka János, a Horvát János, a Gálvölgyi János, a Kern János, az Eszenyi János, a Bächer János meg még sok János, akinek az arca ugyan ismerős, de…..
Jerky_Master 2011.08.29 19:06:31
@panzermeyer: értem, amit mondasz, meg vágom, milyen állatka vagy, de hogyhogy nem mered odatolni a pofád?:-) pedig elbeszélgethettünk volna 1 kicsit, kiflikatona.
Jerky_Master 2011.08.30 08:41:38
@Shopping: ott érdekli, hogy te ne arra menj a Margit hídra, amikor van 20 másik lehetőség is rá. mit szólnál, ha a házad előtt menne fél autópálya?

@Anti Anyag: igen, legalább valamit el tudnak intézni. a saját nyomorodat ne másra kend.

@brekkk: csak vmi hiba folytán.
Százasokkal olcsóbb lesz az Amazon tabletje, mint a rivális Apple legolcsóbb iPadje - állítja a New York Post. Az állítást fenntartásokkal kezeljük, de azért érdemes elgodnolkodni rajta. Az emberek szeretnének tabletet. Ezt abból lehetett látni a legjobban, amikor a HP 99 dollárért…..
Jerky_Master 2011.08.29 15:45:51
@zladko: LOL most elképzeltem egy faki jelenetet: Handras a Blahán vagy a Népszínház utcában, kezében ájped, fülén ájfon, szombat éjjel 12-kor...:-D
Jerky_Master 2011.08.29 17:52:19
@Vision: alapjáratban nem, de nem vagyok krőzus, hogy mindent megvegyek, ami kell!
én is imádnék minden programot eredetiben megvenni, de nem 600ezer nettó a fizetésem.

@szmoker: én hiszek neked, így van, ahogy írod. az Alma azoknak is készít cuccokat, mint te. nem akarsz vele tökölni, szerelni, letölteni. cserébe fizesd meg a kényelmet. azért nem árt tudni, miből épül fel a számítógép, hogy működik egy program, mi kel hozzá stb.

@victor vacendak: ráadásul veheted meg a csak aba való alkatrészt aranyáron, programot (ha kiadnak hozzá) magasabb áron. ultraszopás egy racionális emberek, kényelem a lusta gazdagoknak.
Jerky_Master 2011.08.29 19:40:10
@victor vacendak: ha a nyugati átlagbéreket vesszük alapul és azt, hogy ott kicsit kevesebbe kerülnek az Almák (az USA-ban jóval kevesebbe), máris mások az arányok. Mintha nálunk nem 180ezerbe, hanem 40ezerbe kerülne az ájped.

na, az elektromos/hibrid autóról szintén ez a véleményem...a gazdagok játékszer, a gazdagok luxus a környezetvédelem.

@szmoker: pont a fúrók terén van az, hogy a 8ezer Ft-os otthonra tökéletesen megteszi, ha csak keveset fúrsz. spéci, nagyobb melókra kell a drágább.
A Budapesti Közlekedési Központ tette ki honlapjára azt a tervet, ami szerint várhatóan majd átalakítják a környéket. Engem nem dob fel különösebben, hogy a Finta Stúdió is részt vett a munkálatokban, és a renderelt képeket elnézve sem áll még össze egységes koncepció a…..
Jerky_Master 2011.08.29 11:31:15
@marczy: ördögi kör. te addig nem adsz pénzt, míg helyre nem áll a rend, amíg meg nem szűnik a korrupció, hogy legyen értelme a befizetett összegnek. de ha nem folyik be pénz az államkasszába, nem is lesz semmi, vagy még nagyobb csőd.

érdekes, ezek szerint ennyire spórolósak a 20-50....stb. millió Ft-os autók tulajdonosai?

úgy vegyél autót, hogy fölösleges 30millás autót venni újonnan. vagy nem vág mellbe a 70%-os értékvesztés 5 év alatt? nekem oszt mindegy.:-D

lassan megfogják a KN-rendszámos bunkókat (parkolási büntik tömege a szélvédőn hagyva).
a 90-es évek a robbanós Mercikkel telt. most vannak az adókerülő/adócsaló mercik/audik/béemvék.
Jerky_Master 2011.08.29 13:25:10
@mezga-aladar: akkor ki fizessen adót?! ha a leggazdagabbak nem fizetnek, akkor az egész társadalom terhét a középrétegek, beosztottak, alkalmazottak, kisemberek viszik el.
a többiek fizetnek, Bivaly úr pedig bunkóterepjár az utakon, környezetszennyez, roncsol, helyet foglal. Egyiket se fizeti.
újból lesz luxusadó, ezúttal talán alaposan megvágva az adókerülő gizdákat.
Jerky_Master 2011.08.29 13:38:58
@mezga-aladar: országgyűlési Bivalyúrból van kb. 300, a főbb haverjaik sem sokkal több, úgyhogy nagyobb a kör annál. Nem baj, ha a bunkó seggbekúrja a bunkót, én annál nagyobbat röhögök.

@Lencsés István: mert talán élőben nem csövizik, úgy tart tőlük?:-D