Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nici.

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb megígértem neked, hogy megadom a tuti tippeket, amik segítségével blogodat a látogatottsági listák élére lavírozhatod, hasonlóan az enyémhez, a <blogod>-hoz. Hosszú évek tapasztalatát adom most neked át, nehogy felelőtlenül továbbadd, mert a tudás kincs, de csak…..
nici. 2010.08.31 11:33:49
@Levéltáros: ezt tényleg nem figyeltem meg. mert gondoltam lehetetlen... ami persze így is van. de neked még is sikerült.
de ezt is kilehet magyarázni...
te meg írtad a cikket 08.23..án írtál hozzá komit Pick-Nickel... majd elrejtetted a bejegyzést. és négy nap múlva újra ki tetted de akkor már a dátum miután újra postoltad megváltozott. de a kominál maradt?? :D
vagy pedig rendszerhiba történt... de inkább az első megoldást választanám...
Pénteken egy közúti balesetben elhunyt Michael Schumacher (†41), Formula 1-es autóversenyző, hétszeres világbajnok, a sportág legeredményesebb versenyzője.Autójával, egy fehér Golf II GTI-vel az A3-as autópálya Wiesbadenhez közeli szakaszán vezetett szabályosan, a…..
nici. 2010.08.30 22:25:27
Egy hazugság megkerüli a világot, mire az igazság felhúzza a bakancsát. (Mark Twain) Mi újság a nagyvilágban? Képzeljünk el egy embert, aki azt állítja, hogy 20 napig nem vett levegőt, és ennek bizonyítására tanúk előtt 20 percig visszatartaná a lélegzetét. Vagy egy orvost, amint bejelenti,…..