Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apacheee

9 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Travian Egy játékos véleménye 2007.11.04 14:42:30
Dark Angel nevű játékos küldött egy vicces verset, és egy kis személyes véleményt a népekről. A vers:Ég a napmelegtől a Travian szík sarja,Tikkadt háromszázannyájak farmolgatnak rajta; Nincs egy árva oázis a tors közt kelőben,Nincs tenyérnyi zöld hely nagy magtár,…..
Edét az űrbe A kilövés 2007.10.04 12:08:04
..
apacheee 2007.10.05 14:42:11
Itt nem az a probléma hogy egy csótánnyal kevesebb van, ha élt az amit felrobbantottak, és nem csak mű. Nem azért nem tetszik a video, mert Edének hívják, vagy mert egy csótánnyal kevesebb van. Tudom hogy nincsen betanított csótány(ettől függetlenül feltud mászni egy botra).

Engem az zavar ebben az egészben, hogy (akár mű, akár döglött, akár élő) azon szórakoznak, ahogy felrobbantják. Mivel nem irták ki egyértelműen hogy mű, ezért sokan ugy gondolják élő. És nem olyan intelligens a legtöbb magyar, hogy ne próbálja ki ő is otthon élőlényen. Nem azt mondom hogy mindenk icsótányt fog fellőni.

Hová lesz ez az ország? A miniszterelnök átbassza az egész lakosságot, rendőrök szolgálatban lányokat erőszakolnak, dagadt részeg focidrukkerek autókat gyújtogatnak és TVszékházat foglalnak el, sorozatgyilkos életfogytiglanosok kiengedésén gondolkoznak, és az egyik legnépszerűbb hírportál azon szórakozik hogy rovarokat (még ha csak műanyag is) lövöldöz föl rakétával.

A hirportált naponta gondolom nagyon sokan nézik, és sokan látták hogy az Index.hu fellő egy rovart. Biztos hogy lesznek közte olyanok, akik "fú de fasza, ezzel én is felvágok a haverok előtt" módon valamilyen élőlényt ráköt egy rakétára, és fellövi.

Valaki irta, hogy a csótány még az atomrobbanást is túléli. Ez úgy hülyeség ahogy van. A csótány 'csak' a sugárzást viseli ki. Ha a fejénél szétrobban egy rakéta, azt nem éli túl. A csótány is csak egy halandó, nem félisten.

Azokat pedig, akik ezen baromi nagyot szórakoznak, fejbe kéne lőni.
Szóval!Akkor szeretném azzal elkezdeni, hogy tegnap egy buliban voltam, ami egészen jóra sikeredett, és ezen felbuzdulva gondoltam, hogy nyitok egy ilyen blogot.Tehát, elmesélem a tegnap estémet:Lényeg, hogy lementem egy klubba tegnap 2 haverommal, a zene nem tetszett, meg a hangulatom se…..
Travian Egy játékos véleménye 2007.09.12 20:16:55
Ebben a hónapban még nem irtunk semmi véleményt, nincs semmi különleges. Don Lino még mindig az MH vállán sír, profilon keresztül paanszkodik a nagyvilágnak. Én még mindig kitartok az adminok mellett, no de mindegy. Ez a bejegyzés nem erről szól. :)Kaptam egy e-mailt Gabriellától,…..
Travian Új szerver !!!!! 2007.08.28 00:25:24
És igen, indul egy új normál magyar szerver pár nap mulva!Regisztrálni augusztus 29-én 6:00-tól lehet, de aktiválni és belépni csak augusztus 31-én 6:00-tól lehet.További információ: http://forum.travian.hu/viewtopic.php?t=345Én ott leszek a kezdésnél, remélem Ti is jöttök. :)..
Travian Speed szerver akta 2007.08.26 12:30:00
Üdv mindenkinek!Mikikee kérésére összeszedtem pár dolgot arról a bizonyos 'Speed szerver aktá'-ról.Aki játszik az biztos ismeri a két nagy klánt: Pannon és FeketeS. Én ugy vettem észre hogy ebben a dologban a FeketeS nem vett részt, ugyhogy róluk most nem lesz szó.A Pannonnak pár…..
Travian s1 szerver leállás 2007.08.21 15:42:00
Ma nagyon sokan írták a travian fórumra is, hogy szerver leállás van. Sőt, még ide is jött egy bejegyzés, hogy akit érdekel, leállt a szerver. :)Szvsz akit érdekel az hogy leállt egy szerver, az már látta, aki meg nem látta, azt meg nem igazán érdekli. De azért köszi a…..
Travian s1 pályafutás 2007.08.13 19:56:00
Már régóta nincs bejegyzés, ezért gondoltam írok egyet az s1-es pályafutásom kezdetéről.Magáról a travianról előszőr véletlen hallottam. Épp rákerestem googleban az ősi római fegyverekre (mindig is szerettem a régi római fegyvereket, pl ballista, lángszóro, stb.), amikor is…..
Üdvözlet!    Gondoltam írok valami hosszabb eszmefuttatást arról, én hogy látom a traviant. Először is tisztázzuk, a travian nem egy stratégiai játék :) A travian egy árucikk. Azért jászhatsz ingyenesen, hogy rászokj, és használj aranyat. Mert ugye az arany a…..
Travian Ujra itthon 2007.08.08 18:32:21
Heló!Most hazajöttem nyaralásból, első dolgok közt volt megnézni a falumat kik kapkodták szét. Főfalumat valahogy elfoglalta egy kisgyerek -levelezések alapján annak tűnt-, és a legnagyobb falumat pedig egy személyes szövetséges. Az utóbbinak örülök, az előző pedig hidegen…..
Travian Bevezető 2007.08.04 16:50:39
Heló!Gondolom minden blog olvasó ismeri a travian speed szerverén a két legnagyobb klánszövetséget: Feketék, és Pannonosok.Annak aki nem ismerné, egy rövid leírás: Még régen, a szerver indulása körül megalakult egy csomó klán, köztük a Pannon és a FeketeSereg. Pannont Don Lino…..
Travian Kezdjük is el... 2007.08.03 21:42:00
Na megnyitottam ezt a blogot. Ilyen még nincs szerintem.Aki nem ismeri a traviant, az nézze meg itt: www.travian.huEbbe a blogba az ottani emlékeket (nem mindig jó), és véleményeket irjuk, leginkáb a Speed szerverrel kapcsolatban. Ha te is megosztanád a véleményed, akkor írj egy e-mailt:…..
apacheee 2007.08.04 15:27:31