Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dumbo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...épp az imént hangzott el a fél ötös híradó végén a Hír TV-ben valahogy így: az általunk korábban közöltekkel ellentétben Antoine de Saint-Exupéry kisregényében a "[...] jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan" mondatot…..
Köszönöm Gábornak a régi cikket az Italian Job-ról! Érdekes írás, mert magáról a játékról elég keveset ír, jobban foglalkozik a körítéssel.A 89-et nem nagyon értem, én adnék rá egy 55-öt.  De ez csak az én véleményem...
Kicsit csúszott, de jobb később mint soha. Annyira nem is sürgős, a jelenetek úgysem újak. A Screwattack két nagyembere összeállított egy Top 10-et a legjobb jelenetekből, hát mit ne mondjak, születtek érdekes döntések... Például láncfűrész/bicikli rész benne sem volt... Csak…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Hogy miért vasárnap írtam a karácsonyi üdvözletem? Hát mert hétfőn jön a Nerd ünnepnapi különkiadás második része :) Figyelem, nagyon alternatív! Aki nem érti, mit parodizál ez a két rész, az keresse meg az egyik leghíresebb karácsonyi regényt ;) És írjon be egy elégtelent…..
Szeretnék témailag továbblépni, Radaconte pár hete küldött nekem egy Big Rigs modifikációt, ahol ha Stella politikus lenne, szerintem így nézne ki a kampánybusza Streets Racer 2 videó jövő hét elejére várhatóUI: Mozikritikám egy király filmről..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Látom, nem hagyott benneteket sem nyugodni az igen férfias hableány képe, kaptam rendesen saját verziókat. A legjobbakat megcsodálhatjátok itt. Beküldte: Norba,Latka-X,Bálint,Roly,Froster,Shirin,NaccsanyiEDIT: Na ez az utolsó a témával kapcsolatban, de ExtremE beküldött egy borítót,…..
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..