Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dominator86

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Szerdai retro: Another World 2010.06.23 19:20:00
Kezdjük azzal, hogy megnézitek az alábbi képet, minden idők egyik leghíresebb artworkjét és játékborítóját. Kattintsatok rá bátran, és a nagyobb verziót nézegetve mélázzatok el a hangulatán, stílusán, apróbb részleteken. Na, valahogy így indult az Another World…..
Tisztelt Hölgyem/Uram!  Évekig dolgoztam egy multicégnél - pályakezdőként kerültem egy már évek óta ott dolgozó csapatba -, ahol sajnos én is áldozata lettem a munkahelyi pszichoterrornak.  Az első évben minden remekül ment, úgy tűnt, a főnököm nagyon is elégedett a…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A blog facebook oldalán hívta fel a figyelmemet egyik kedves olvasónk az alábbi nyalánkságra, a legutóbbi franciás poszt kapcsán. Íme. Maléfique (2002) Rendezte: Eric Valette Carrére (Gérald Laroche - MR 73) sikkasztásért börtönbe került, egy cellába három teljesen…..
Üdv mindenkinek!Azért hoztam létre ezt a blogot, mert mostanában a városban rohangálva egyre többször volt, hogy betértem egy-egy gyorskajáldába. Azt előre leszögezném, hogy a burgereknek nem vagyok a híve, pár éve magam is dolgoztam egy nyáron át a bohócos étteremben, tudom,…..
Nincs szomorúbb annál, ha valaki nem mondja meg párjának, hogy mi a fasz van. Jelen esetben egy másik fasz volt, ami egy vizsgaidőszak miatt nem lett elmesélve. Ismerjük mi is a viszgaidőszakok vadromantikus könyvtárazásait, de ez nem indok. Az elhagyott fiút maximálisan megértem, én…..
dominator86 2007.08.03 18:54:45