Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danixxl24

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen a kaller is emberből van. Péntek, 2007. október 12. Nyugati, 13.55-kor induló zónázó, egyben Érsekújvárig közlekedő személy. Már az is döbbenetes volt, hogy a péntek délutáni csúcsban sikerült 2 másodosztályú és 1 elsőosztályú, retkes vagont felcsatolni. Mivel a II…..
2006. augusztus 24-e óta a Nyugati pályaudvarnál felállított peronkapuk meghozták a várt eredményeket. Az azóta eltelt időszakban közel 130 M Ft többletbevétel keletkezett, ami a jegypénztáraknál 10%-os, a jegykiadó automaták esetében 12% bevétel növekedést jelent. A szigorúbb…..
A mai nap legjobb álláshirdetését köszönjük meg együtt mxx-nek, nem is lőnénk le jobban a poént, tessék kattintani. A szakembert egyeébként felajánlottuk új kedvenc együttesünknek, a fenomenális Yellow Spots-nak, hátha feldobná a színpadi showt. A cím Tóth-Szenesi kolléga…..
Új MÁV blog Egy hozzászólás 2007.08.19 08:24:36
Már harmadikban körmöst kaptam, ha ceruzával írtam. Úgy látszik egyes kalauzok, vasutasok a mai napig nem szeretik a tollat, sőt a bünti is exponenciálisan nőtt.Ezt tegnap írtam,de rossz témához,szerintem.Szóval,ha valaki tudja a megoldást jelezzen!Szinte mindenhéten…..
Pont egy hónapja hoztuk le monique levelét, akit egy egész vonat közönségével együtt egy darab pótlóbuszra préselt fel a MÁV, most pedig elnézést kért tőle és még 500 forintos utazási utalványt is kapott, csuhéj. Amúgy pedig csekkolják a vertikális MÁV-blogunk letisztult…..
Saját csokkerizálódását sikerült überelnie a Raiffeisennek. Múltkor egy 188 forintos tartozást adtak el a behajtónak, most sikerült a mindenkori bankközi rekordot felállítaniuk az 1, azaz egy forintos tartozás értékesítésével. A hiba csak annyi, hogy Gábor, a naiv ügyfél…..
Az év eddigi legeredetibb csalását fedezte fel kopasz. A fenti levélben egy "közvéleménykutatás" résztvevőjét értesítik laptopnyereményéről, amit a nyereményadó  egy magánszámlára történt előzetes befizetése után vehetne át. Aha. A segítségetekre lenne…..
BKV Figyelő küldte be ezt a képet. Ezúton gratulálunk a boldog szülőknek, akik ilyen értelmes kisfiút, kisjányt hoztak a világra, akinek mániákus hajlamait firkával kell kitöltenie ..
Rendszeres önkéntesünk, Darwin Dij római vakációjából hazafelé meglátogatta a Ferihegy 2B terminált, ahol a szokásos anomáliákat tapasztalta: Megerkezunk repulovel 22 ora korul. Eu, belep, remek. Varjuk a csomagokat. No, mint minden civilizalt orszag repteren az ember, aki meg allo…..