Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nauta61

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán tavasz óta melegíti folyamatosan a migráció témáját, kérdőívezéssel, plakátozással, kerítéssel -- de semmit sem tett a mostani vagy egy hasonló helyzet megelőzésére. Sőt, várta annak bekövetkeztét. Attól tartok, a Keleti pályaudvari helyzet semmi más nem volt, mint…..
Írta: Seres Ernő   − Mit adsz ma? − kérdezte a hatvanas évek közepén minden reggel a lap akkori olvasószerkesztője, Sipkay Barna. Állt az ajtóban szőkén, soványan, magasan, kissé hajlott háttal, és az ablakon betűző fény visszaverődött a szemüvegéről. − Egy riport…..
"A régi típusú IMF-megállapodás, amelyet lezártunk 2010 őszén, az arról szólt, hogy ők megmondták, mit kell csinálni Magyarországon, és ha mi azt csináljuk, akkor adnak pénzt, és akkor mi nem fogunk összeomlani. Az új megállapodás lényege azonban az, hogy mi inkább…..
Vastagbőr A nap képe: Aláírták 2011.11.30 10:01:00
Jól tippeltünk, azért kapja a MÁV az 5 milliárdot. A kormány kifizeti a MÁV Cargo eladásából a vasutasoknak járó privatizációs bevételt - erről írt alá nyilatkozatot Orbán Viktor miniszterelnök és Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöke…..
nauta61 2011.11.30 16:07:26
@vkaresz6: Ebben tökéletesen igazad van! De sajnos, ettől a helyzet nem lesz jobb. És most ennél többet nem tud mondani senki, mivel nem MI döntünk el semmit - ha akarjuk, ha nem...
A laptopok által nyújtott szabadság nagyszerű, ám frusztráló dolog percenként csekkolni a töltöttségi szintjelzőt és azon gondolkodni vajon van-e még időnk megírni egy fontos dokumentumot vagy éppen elvégezni egy határidős munkát. Ha hálózati tápegység nincs a közelben és…..