Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hurkatona

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány művész megrajzolta Darth Vadert az eredeti forgatókönyvben szereplő leírás alapján. Nézzük előbb a leírást: INTERIOR: REBEL BLOCKADE RUNNER - MAIN HALLWAY. The awesome, seven-foot-tall Dark Lord of the Sith makes his way into the blinding light of the main passageway. This is…..
Kedves Praxis blog és olvasók!   Azért ragadtam billentyűzetet, mert nem igazán tudom, hogy mit gondoljak. Tudom, a blog eddig nem tanácsadó feladatokat látott el, de mivel úgy vettem észre, hogy sok egészségügyi dolgozó és orvos látogatja, talán érdemi választ kaphatok.…..
hurkatona 2010.12.18 13:22:31
@hurkatona: Meg persze nem is volt feltűnő, hogy a 70 év feletti vastüdővel rendelkező (szinte zombikat) ölte meg a vírus meg pár terhest, akinek alapból le van gyengülve az immunrendszere... Sima báthába 20x ennyien halnak meg csak azzal már nem lehet eladni a fost.
Ahogy dagad a botrány a Wikileaks-en nyilvánosságra hozott diplomáciai jelentések körül, úgy erősödik a hangja azoknak, akik a szabadság földje elleni borzasztó támadást, vagy az államok működését ellehetetlenítő öncélú pusztítást látnak a dologban. Négy altípusba…..
hurkatona 2010.12.11 14:39:45
Békefenntartóink körül kezd elfogyni a levegő: fejlesztésre nincs pénzük, és béke sem nagyon van már, amit fenn lehetne tartani.  "Rendesen fogd azt a puskát, te!" - mordul a magyar tiszthelyettes a cingár afgán mesterlövészre, aki épp hogy nem a hóna alatt cipeli a…..
Frank Darabont munkássága önmagáért beszél, hiszen olyan műveket szállított eddig nekünk, mint A remény rabjai, a Halálsoron, vagy az egészen profi szinten működő sorozat, a The Shield (itthon Kemény Zsaruk). Ezért joggal örülhetett minden film és sorozatbuzi, amikor…..
hurkatona 2010.11.01 16:26:06
comment:com Gyönyörű zombik 2010.10.21 10:30:00
Tíz nappal a hivatalos premier előtt kiszivárgott/kiszivárogtatták a The Walking Dead pilotját, igaz, nem a legtökéletesebb minőségben, de bőven a nézhető küszöb fölött. Az AMC a sorozattól azt várja, hogy a Mad Men, a Breaking Bad és az idén bemutatott Rubicion mellé egy olyan…..
hurkatona 2010.10.21 19:24:19
Thaiföld, Bangkoki Egyetem.  ..
hurkatona 2010.10.09 12:31:26
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
hurkatona 2010.09.22 15:56:18
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Sziasztok! Mostantól átveszem Siiiiix-től az oldal szerkesztését, mivel ő már nem nagyon ér rá. A frissítéseket és a többit majd próbálom ugyan így napra pontosan postolni, és majd a RATIOMASTER.NET-hez is csinálok idővel leírást. ..
hurkatona 2010.08.31 20:26:06
@meg.mondo.ember: Ahogy mondod, életem sincs!