Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unsless

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét beindul a kívánsággép, a Sziget Szervezőiroda a fesztiválok honlapjain várja a javaslatokat, mely külföldi előadókat, zenekarokat hívják meg a jövő évi Heineken Balaton Sound, VOLT és Sziget fesztiválokra. Évek óta – hagyományosan a szezon végeztével, a jövőt…..
unsless 2012.10.30 08:28:43
@fülesmackó: Pontosan.
Arról már nem is beszélve,hogy van egy réteg akinek soha semmi nem jó!!! Ha többször volt itt az a baj,ha nem ismert az a baj,ha ismert jön akkor meg túl drága!
Aki eddig követte a jubileumi Szigettel kapcsolatos híreket, biztosan hallotta, hogy nem lesz metálszínpad. A hosszú évek óta állandó helyszín a spórolás miatt szűnt meg, talán véglegesen, talán nem. Mindenesetre a szervezők kárpótlásul elszórtak a programban pár metál/rock…..
Fejbe vágta egy pózna az Aucklandban fellépő Lady Gagát vasárnapi koncertje közben, de folytatta a műsort. A világ körül turnézó énekesnő három koncertet adott az új-zélandi városban, a baleset az utolsó fellépése közben történt. A kurta fehér ruhában egy várfalat…..
Na, aki számára nem volt eddig nyilvánvaló, hogy az 53 éves Madonna a jövő héten megjelenő vadonatúj, MDNA című nagylemezén továbbra is diszkódívaként, szexistennőként, finomabb pillanataiban pedig egyszerűen csak egy őrülten dögös csajként értelmezi önmagát, annak a…..
unsless 2012.03.21 12:34:58
unsless 2012.03.21 13:43:15
@ödönke666: Az alpáriságog szánalmas,gaga körül is vannak megcsinálóemberek.Tudtom szerint nem egyedül dolgozik.
Megdöbbentő kijelentést tett Lady Gaga Oprah Winfrey show-jában, ami a hétvégén kerül majd adásba az Egyesült Államokban: nagyon hosszú ideig nem fog szóba állni a sajtóval. Nem ad interjút sem újságnak, sem tévének, sem más médiának. Persze ez nem jelenti azt, hogy a…..
unsless 2012.03.21 12:57:09
@Lost Wonder: Az,hogy ki hajol meg előtte rohadtul nem mérvadó,mert nem az alapján hallgatok zenét.Az megint nem,hogy sokan kedvelik.Elég sok örült rohangál a földön,benne emberükre találtak,de fog majd szűnni ez a hisztéria is.
Elég szánalmas,hogy ennyi ember tud azonosulni a skizofréniával.
Egy szánalmas Madonna imitátor.