Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d.m.i.

31 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha nekifogunk a GAPS Intronak, akkor ehhez szükségünk lesz egy olyan probiotikumra, ami minél több féle baktériumtörzset tartalmaz egyetlen készítményen belül. Felnőttként a terápiás adagunk (persze csak fokozatosan elérve) 15-20 milliárd baktériumsejt lesz naponta, tehát…..
d.m.i. 2012.08.23 18:37:39
Még valami eszembe jutott :)
Csak csíraszámot és fajta-gazdaságot tekintve a sorrend nekem így állt össze:

1. Flora Protect: napi adag 2 kapszula, azaz 8 milliárd csíra, és 8 féle baci.
www.drnatura.hu/flora_osszetevok.php

2. ProGastro: napi 3 g, azaz 7,5 milliárd csíra, és 10 féle baci.
www.progastro.hu/825.php

3. Bio-Kult: napi 2x1, esetleg 2x2 kapszula, azaz 2-4 milliárd csíra, és 14 féle baci.

vitaminkosar.hu/webshop/14,bio-kult-pr%E9mium-probiotikum-(60-kapszula).html

Kapszulánként legalább kétmilliárd (2x109), grammonként 10 milliárd (1010) élő probiotikus mikroorganizmus.

üdv:)
Kattingatok Egy igazi férfi 2011.02.14 20:09:27
 ..
Kattingatok Veszprémi ZOO 2011.02.14 20:07:00
    ..
Kattingatok Veszprém 2011.02.14 20:05:00
   ..
 „A legnagyobb igazság, amit megértettem a kapcsolatokról az, hogy néha az égvilágon semmit sem tudunk. Nem mindig kapod meg, akit akarsz és néha az, akit kifogsz, talán mégsem az Igazi. De ha bizakodsz, akkor a világegyetem a maga fura módján meg fogja mutatni, mire van…..
 „Nem könnyű túltenni magunkat egy kapcsolaton. Nem olyan könnyű, mint kikapcsolni egy gombot, mert az út teli van rejtett kátyúkkal. Megpróbálhatsz benne maradni a kapcsolatban vagy ülhetsz otthon egyedül és álmodozhatsz az elérhetetlen tökéletesről, de voltaképp…..
 „A szingliségben az a legnehezebb, hogy elfogadd, Te is érsz valamit, egymagadban. Rengeteg szingli alábecsüli önmagát. Én azt gondolom, komoly jelentősége van, hogy meg tudjuk, mennyit érünk, ha egyedül vagyunk. Mert nem kötelezhetjük el magunkat valaki mellett, amíg nem…..
Kattingatok Kacsaparadicsom 2011.02.08 19:58:00
 ..
 " Egy barátom gyönyörű búcsúbeszédet tartott a barátjáról. Egy emberről, aki sokat jelentett neki. Mindenki emlékezni fog rá. Ha már itt tartunk, kérdezd meg magadtól, milyen lenne a te történeted. Rád hogyan emlékeznének? Mivel keresed a kenyeret, mit alkottál…..
Kattingatok Különös jégkörök 2011.02.07 19:57:00
 ..
 „Néha, amikor csendben vagyunk, a válaszok, amiket kerestünk, megtalálnak minket. Nem biztos, hogy mindig szavak kellenek a megvilágosodáshoz. Olykor csak egy kiadós beszélgetés segít a megoldáshoz.  És talán, amikor kifogytál a szavakból, akkor jutottál oda, ahova…..
Kattingatok Árnylények 2011.02.06 19:56:00
 ..
„A barátság férfi és nő között összetett dolog, különösen, ha egyéb is volt közöttük. Előfordul, hogy a szerelem erősebb és odaadóbb, hogyha igazi, mélyen megértő barátságon alapul. De bárhova tart és bárhonnan ered, a „csak barátság” nem jelenti azt,…..
„Néha könnyebb egy idegennek gondját viselni, mint annak, akit szeretsz. De előfordul, hogy az, akit szeretsz, idegennek bizonyul. És igaz, hogy néha nem könnyű, de próbálj meg őszintének lenni. Segítenetek kell egymásnak, és hinned kell nemcsak a szerelemben, hanem az…..
 „Biztos talaj nem létezik. Ezért találták ki a páros segítőrendszert. Fontos, hogy találj olyan embert, akiben megbízhatsz, aki akármilyen gödörből kihúz, ha beleesel. Tehetsz ajánlatot bárkinek, de az már rajta múlik, hogy elfogadja-e? Az a lényeg, hogy hagyd magad…..
 „A barátom Jack, azt tanította az egyensúlyról, hogy ez ugyanolyan fontos a természetben, mint önmagunkban…, hogy amikor gondoskodsz valakiről, akkor ő is gondoskodik majd rólad, hogy bízz az emberekben és segíteni fognak és azt, hogy bízhatsz önmagadban. Nem kell…..
 „Kedves Ms. Frankel, Pár napja egy gerlét találtam a párkányon. Elkeveredett. A nagyváros összezavarta, ezért haza kellett vezetnem. A város néha ezt teszi. Elfeledteti, hol a helyed. Szeretem ezt a várost. Szeretem ezt a lakást. De csak egy döntés van most, amit biztosan…..
 Az a baj a rossz csatlakozásokkal, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy lekésted és már elment. És nem tudsz visszamenni az időben, hogy jobban csináld. Csak előre mehetsz és megteszel mindent, hogy új emlékek váltsák fel a régieket. Új embereket csókolsz, hogy feledd a…..
 „Egy kicsit mind sötétben vagyunk, ha szerelemről van szó. Néha el kell menekülnöd, hogy tisztán láss. És néha vissza kell térned, hogy újra megpróbáld. Az optimisták úgy tudják, hogy végtelen sok szerelem vesz körbe minket. Mások pedig csak reménykednek, hogy nem…..
Akkor most kotródjanak vagy maradjon minden a régiben? Mi, magyarok biztosan rajongunk az egyszerű megoldásokért, ennek megfelelően – vélhetően azért, hogy kedvünkre tegyenek − hatalmi helyzetben lévő politikusaink továbbra is rendre ügyesen választják azokat az…..
Kattingatok Egy ház a tó patján 2010.09.04 17:17:48
 ..
 ..
Kattingatok Házi Borzaska 2010.09.02 17:32:00
 ..
Kattingatok Ősz-intés 2010.09.01 17:26:00
 ..