Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molenaar

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
europroli Éljen a köztársaság! 2011.02.01 11:10:00
Tudom, hogy Magyarországon emlékezni nem menő. Csak rozzant öregek állnak oda szobrokhoz koszorúval. Csak beszűkült agyú figurák mondanak ünnepinek álcázott beszédeket. Ha van valami, akkor összefut néhány közjogi méltóság, megnézik amint a zászlót ide-oda húzogatja egy…..
Ha Mariel Clayton amatőr fotóst kérdeznénk, a válasz egyértelműen Barbie lenne. Saját elmondása szerint nem tudja megmagyarázni, hogyan működik az elméje, vagy hogy miért ezek a gondolatok és képek jelennek meg a fejében. Jóhiszeműen inkább azt mondom, hogy így akar ismertséget…..
Nem arról van szó, hogy rossz az irány, hanem arról, hogy fél órával egy törvény elfogadása előtt még azt sem lehet tudni, hogy mi az irány. Így nem lehet kormányozni. (Fotó: Index.hu) Tegnap szokatlan dolog történt: Bencsik János államtitkár a Facebookon nyíltan bírálta…..
A Fidesz frakcióvezetője tökéletesen ésszerű javaslatot tett a kapcsolt hő és áramtermeléssel foglalkozó fűtőerőművek állami támogatásának csökkentésére és a biomassza erőművek rönkfa felhasználásának támogatásból való kivételére. Az előző…..
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
Megy a kormánypárti bréjnsztorming, oda meg vissza röpködnek a normális és a teljesen elmebeteg ötletek a határon túli magyarok szavazati jogáról. Látszik, hogy valamilyen módon szeretnék megadni nekik, de az is, hogy tartanak az ezzel járó ellenvéleményektől. Mert azt meglepő…..
Lakóhelytől függetlenül minden magyar állampolgár megkaphatja a választójogot a kormánytöbbség elképzelése szerint - nyilatkozta Kövér László a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumán. Semjén Zsolt már tavaly áprilisban úgy nyilatkozott: "Egy magyar nemzet van, egy…..
Molenaar 2011.01.20 22:40:16
@bayern munchen:

Vazze' most értettem meg, miért telepítettek be téged ide!!
Molenaar 2011.01.20 22:50:06
A@bayern munchen: Azt is kiolvashatnád belőle, hogy Te mi a faszt keresel ebben az országban. Bárcsak Németh eladott volna téged a Fritzeknek, mint Causescu a szászokat!

Vagy pl ezt:
"Amit erő és hatalom elvesz, azt idő és kedvező szerencse ismét visszahozhatják. De miről a nemzet, félve a szenvedésektől, önmaga lemondott, annak visszaszerzése mindig nehéz, s mindig kétséges." /Deák Ferenc/
Molenaar 2011.01.20 23:00:43
@bayern munchen:

bazdmeg olvasni nem tanítottak meg a dolgos sváb szüleid??

IDŐ és KEDVEZŐ SZERENCSE!!! Hol van ebben fegyver, háború?
"Ki gondolhatja, hogy az internet korszakában lehet a vélemények szabad áramlását korlátozni? Meg vagyok döbbenve, önök mennyire a múltban élnek." - Orbán Viktor válasza az EP meghallgatás médiatörvény-kritikáiraNéhány kérdés:- Ki gondolja azt, hogy egyedüli…..
Michael Knight Bepöccenve 2011.01.19 16:57:00
Legutóbb Hruscsov elvtársat láttam ennyire bepöccenve felszólalni, mint szerdán a mi szeretett miniszterelnökünket az Európai Parlamentben. Hruscsov akkor, 1960. október 12-én az ENSZ-ben a legendáriumok szerint miután egy vitában bírálni merték, magából kikelve…..
Gulyásdemokrácia Megsértettek? 2011.01.19 13:37:00
Orbán Viktor szerint az EP-ben megsértették a magyar népet, amikor a kormányt diktatorikus hajlamokkal vádolták. Nem tudom, megkérdezte-e erről az egész magyar népet, én személy szerint mint a fent nevezett csoport egytízmilliomoda, a következő klasszikus politikai idézetet fűzném…..
Molenaar 2011.01.19 17:24:25
@Wrex: "Oldja meg ő az ő dolga"

Erről beszéltem.. addig szerintem mindenki kussoljon mostmár befele amég ki nem talál valami értelmesebbet az Orbánhitlernél meg a cenzúrásánál, meg egymás baszogatásánál.

Nem az ő dolga hanem a mienk! Vagy diktatúra van? Ha meg az ő dolga mégis, akkor meg senki ne szóljon bele!! Milyen jogon?:DDD
slovakinsight 22,84% 2010.09.19 16:53:00
Tegnap lement a népszavazás, és tudható, hogy érvénytelen lett. Nagy meglepetés nem történt, bár a részvétel magasabb volt a vártnál (és a reálisan elképzelhetőnél). Mégis milyen jele lehet egy ilyen eredménynek? Nézzük az előzményeket. Magát a kampányt csak az SaS…..
Molenaar 2010.11.23 02:28:31
Subba Kezdő domina megosztaná 2010.11.03 11:43:00
Miért van az az érzésem, hogy a hirdetést valaki olyan adta fel, aki érzései szerint maga is így élt a hölggyel?..
Lázár János, a nagyobb kormánypárt frakcióvezetője úgy döntött, hogy „a rendszerváltás első időszakának lezárását” kezdeményezi – az általa benyújtott T/1445 törvényjavaslat általános indoklása szerint. Ennek eszközéül a törvényhozó hatalom jogállami kontrollja, az Alkotmánybíróság korlátozását…..
A nyári szünet után véget ért az uborkaszezon, ezzel be újra is indul ez a blog. Bár az elmúlt két hónap során is történt több említeni való esemény a szlovák politikában, később várhatóan ezekről is írni fogok, mivel hamarosan újra napirenden lesznek. Mához egy hétre…..
Robert Fico ma egy újabb sajtótájékoztatón hangoztatta azt, hogy a formálódó kormány arrogáns módon veszi át a hatalmat. A jelenlegi kijelentésében a parlamenti elnöki, alelnöki és bizottsági helyekre célzott. A választások után Fico azt hangoztatta, hogy ellenzékbe vonulása…..