Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babuka77

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most nem lennék a szuper- és hipermarketláncok helyében, mármint amúgy sem, de ezúttal biztos forrásból tudom, hogy az Index gyűjti az anyagot a legmodernebb kor legdurvább munkaadóinak ügyében, és most a Homár is megpróbálja odatenni a magáét. A Spar elkeseredett, és…..
babuka77 2010.09.06 15:05:54
@nana01: Köszi a jó tanácsot de a bizalomvonal az csak dísznek van mert ahányszor próbáltam hívni soha nem vette fel senki csak hangposta.A Munkaügyi Bíróságot meg kihagynám mert nem a Sparral van bajom hanem a boltvezetővel,és oda nem szarunk ahonnan enni kapunk nem!?Legalábbis én így gondolom.Majd azt hiszem írok egy e-mailt a vezetőségnek de még azt is átrágom egypárszor.
babuka77 2010.09.06 15:10:34
@Doke: Kérdezhetek tőled mivel olyan tájékozott vagy?Akkor miért van benne a kollektív szerződésünkben az étkezési hozzájárulás?A KASZ gyűlésen miért hangzott el hogy kellene kapnunk de nincs és ha nem tetszik el lehet menni bíróságra vele majd ha a bíróság megítéli akkor meg fogjuk kapni addig nem.És ahhoz is az összes Sparos dolgozó összefogására lenne szükség!Köszi!Előre is!