Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mazsika2

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Diákigazolvány nélkül utazni nem szép dolog, de valljuk be azért, hogy egy gyereknél erősen megállapítható, jogosan veszi -e igénybe a diákkedvezményt. Marietta mostani levelében arról mesél, hogy párjának nagyobbik gyereke egyedül utazott, de elkövette a hibát, hogy otthon…..
mazsika2 2011.06.30 10:36:19
@Shellagh:
Kedves Shellagh!
A felháborodásom nem a bünbtetés tényéből adódik, hanem abból, hogy ezért nem kell rendőri karhatalom segítségét kérni. Főleg nem egy gyermekkel szemben.
"Az ált. iskolás osztályomból kb 5 embernek volt dupla ellenőrzője, szerintem még papírboltban is lehet venni olyat." - ez nálatotk lehet hogy jellemző volt, de ne általánosítsál!
Egy gyerekről nem azt kell feltételezni, hogy át akarja verni a kalauzt. Vagy bárki mást. Bár lehet, hogy Te erre tanítod a gyermekedet.
Kiváncsi lennék, ha a Te gyermekeddel történik hasonló eset, nem lennél-e felháborodva?????
mazsika2 2011.06.30 10:41:49
@Roy:
Kedves Roy! Ugyan nem tartozik rád, de egyszerű a helyzet. Apuka és anyuka más városban él. A gyerek ezért, hogy édaspját láthassa, utazik minden hétvégén édesapjához......

Ha az apuka a csemetét hívja felszállás előtt, és a meglérkezéási időkor, akkor úgy vélem, minden tőle telhetőt megtett. (és sajnos Ő nem tudta telefonon ellenőrizni személyesen, hogy a gyereknél van-e a diákigazolványa.....)
mazsika2 2011.06.30 10:24:57
@Roy: 50 km-es utazást tett meg a gyermek, aki ezt minden héten megteszi.
a szülő pedig figyelt a gyermekre. Felszállás előtt is beszéltek telefonon, és ahogy leszáll a vonatról, ismét felhívja, hogy minden rendben van-e vele.
ha bűncselekméyn történik., vagy bármi más probléma, akkor pedig a kalauznak hívnmia kell a rendőrséget - ahogy ezt meg is tette - különösebb ok nélkül.
Sziasztok kedves olvasók! Elmesélem szomorú történetemet, hogy mással sose forduljon elő ilyen. Sajnos gyógyszerszedés miatt terhességmegszakítást javasoltak, párommal nagyon őrlődtünk a döntésen, mert nagyon szerettünk volna már babát, de az orvosok tanácsát megfogadtuk. Az…..
mazsika2 2010.08.29 11:10:52
@nothing.at.all:
van nekik honlapjuk!!!!! én az alapján találtam meg... szerencse, hogy én megúsztam...
sajnálom a levélírót....