Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imr3

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tone(pin, frequency, duration) Előre megadott frekvenciájú hullámot general az adott pinen, így egy hang szólal meg a hangszórónkon vagy a piezo buzzer-en. A hullám időtartamát is meg kell határozni, különben addig szól a hang, amíg a noTone() függvény meghívásával meg nem…..
Kapanyél Kutya a kertben 2013.05.30 16:15:00
A kutyatartó kertbarát nyilván nem szeretne lemondani a szép, ápolt kertről, pedig a négylábú kedvenc(ek) és a rendezett díszkert gyakran tűnnek összeegyeztethetetlen dolgoknak. Nem elég, hogy vakondokok, csigák, rágcsálók és egyéb kártevők teszik próbára a hobbikertész…..
imr3 2013.06.02 08:42:38
@sixx egy bolsevik: Talán pont azért tartanak kutyát, gyerek helyett, mert félnek, ha felnő a gyerek, ugyanilyen elcseszett troll lesz mint Te.
Egy-egy beszólást be lehetne árazni, ha nem is elrettentő, de népnevelő célzattal. Akár napszakhoz, naphoz és időjáráshoz igazított szorzóval, hiszen nem ugyanaz egy hóvégi, esős hétfő reggeli faszomat, mint egy fizetés utáni, szombat esti, vállon…..
Hol is kezdjem... Köszönöm jól vagyok, csak nem nagyon megy a két lábon járás (tudom, a gép előtt lehet ülni és feküdni is...) ezért most a blogra jut a legkevesebb (semmi) időm. Csirkék élnek, hamarosan írok róluk, malac is jól van, kecske stagnál. Az én tyúkólam…..
Mit gondoltok, igaz? ..
Kezdem rögtön az összefoglaló táblával, mert sajnos a héten elég rendesen túlléptem a keretet. Mint látszik az időarányos ~25ezres keretet több mint 8ezer forinttal túlléptem. Ennek legfőbb okai nagyjából megegyeznek a múlt hetivel. Nem kellett volna McDonald’s-ba menni 1050…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Lexi 18+ 2011.09.13 16:21:00
A pornószínésznők tudják a legügyesebben fotózni magukat mobillalLexi Diamondról az is egyből tudja, hogy mivel foglalkozik, aki még az életben nem hallott róla. Ezzel a névvel mégis mi lehetne? Vájár? Persze van neki egy aranyos, kislányos arca is:Legtöbbször azonban inkább…..
Négy sorozat őszre, ezek közül egy (Született feleségek) búcsúzik, a Boss ugye a Starz egyk újonca (Kelsey Grammer nem komikus szerepben fura lesz), a motoros zsiványok kijönnek a sittről, de hol van Peter a Fringe-ből?   ..
imr3 2011.08.16 13:39:43
@sixx: Tudod, jobb helyeken, ahol számít az olvasó, ott a tovább mögé teszik az ilyesmit.

Ami meg a postot illeti, lehet, hogy nálad 3 sor már egy komoly post, máshol ez csak főcim.
Új alapító atyák kalandja a zordságában is romantikus északon, vagy hat kockásinges munkásember küzdelme a sárral, hogy meggazdagodjanak? Akárhogy is, az Aranyláz Alaszkában meghódította az amerikai nézőket. Van valami ezekben az egyszerű, elszánt családapákban, ami miatt…..
imr3 2011.05.06 10:34:48
@nagyvárosi lány:
köszi, közben megtaláltam a neten az elsőt is :)
Azzal, hogy megjelent, még korántsem ért véget a fehér iPhone 4 kálváriája. Többen is megerősítették, hogy a kézbe vétel után rögtön érezni, a fehér iPhone valahogy nem ugyanaz, mint a fekete testvér. Egymás mellé tették a két készüléket, és ezt tapasztalták:Úgy tűnik,…..
Csaba már említette egy posztban, hogy Steve Jobs egy interjúban nyilatkozott az Apple adatgyűjtéséről, de a cég hivatalos közleményét és a vezér pontos szavait is érdemes végigolvasni. A véleményemet a témában már ismeritek, a hiszti porfelhőinek elülésével a mostani…..
A Consumer Reports kipróbál mindent, amit lehet, hiszen ez a dolga, aztán ítéletet mond, mert ez is a dolga: az amerikai vásárlók odafigyelnek rá, és vásárlás előtt megnézik, mint mondott az intézet a kinézett termékre (most tekintsünk el attól, hogy az iPhone 4-et a legjobb…..
Mint azt a pénteki közvetítésen ígértem, megkértem az Andrássy úti iStyle-ból az első vásárlót, számoljon be a gyors tapasztaltairól, amiket hétvégén szerzett.Íme a beszámoló: Mikor először kézbe fogtam, nagyon rácsodálkoztam, milyen vékony is valójában. Nem volt még…..