Regisztráció Blogot indítok
Adatok
editke0723

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este egy új ikon, egy kanna jelent meg a tanyákon.A kannádat a barátaid tudják majd vízzel megtölteni. A vizet a növényeid felélesztésére és a terméshozam növelésére fogod tudni majd használni. Egyelőre teszteljük, hamarosan élesedik. Nyilván minél több barátod van,…..
Tanyavilág Új események ikon 2010.08.25 17:23:00
A Tanyán a legeslegfontosabb, hogy mindig képben legyéll, hogy ki mikor látogatott meg. A látogatáshoz általában dézsmálás vagy locsolás is párosul, ami fontos infó: szeretnéd tudni, hogy kihez szeretnél visszamenni lopni Te magad is és ki az akit mindenképpen illik meglocsolni.Az…..
Tanyavilág Kiparcelláztunk! 2010.08.05 17:33:00
Kedves Tanyalakók!Kicsit fura a megszólítás, olyan, mint Villalakók, vagy Marslakók, de jobb nem jutott az eszünkbe...Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy értesíteni tudjunk benneteket a TanyaVilág játékkal kapcsolatos hírekkel, versenyekkel, újdonságokkal kapcsolatban.Már…..
Sokan jeleztétek, hogy milyen jó lenne, ha a locsolókanna a saját területen is működne.Tegnap elkészült lehetőséggel most 30 napig ajándékba küldhettek locsolókannába vizet és tápszert is egymásnak!Mire jó a locsolókanna?A kannát a barátaidnál és magadnál is használhatod.…..