Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gersgorin

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy határ, amit szerintem még egy szélsőjobboldali pártvezér esetében sem szabad átlépni. Gábor úgy lépte át ezt a határt, hogy a nyomában most is kiszakított, véres agyvelődarabkák repkednek a levegőben. Olvasónk a jól ismert taktikát alkalmazva a…..
gersgorin 2010.03.12 11:48:04
@csiszi78: részleteznéd ezt egy kicsit légyszi? 5/4? vagy hogy lesz ebből min. 70 max 180?
Azt hiszem, ma egy órára elsötétítjük a monitorokat, mert a fekete mágiás szakítás feldolgozhatatlan lehet és félelmetes. Valljuk be, zseniális stratégia a lánytól ez a lekoptató szöveg, erre még igazán haragudni sem lehet. Mert ha testvérek voltunk előző életünkben, akkor…..
Ismét egy olyan történet, ahol egy nőtársam bánt el csúnyán a férfiszívvel, és képes volt szex (itt: akció) után lekoptatni szegényt, és még csak nem is érez megbánást. Nem baj, mi mindenkit szívesen látunk a blog hasábjain, sőt! (dobpergés...) már vagyunk a facebookon is,…..
Vannak történetek, amiket nem tudunk elhinni, de mégis igazak. Sovie sztoriját beküldése óta minden nap többször elolvastam, hogy újra és újra nevethessek. Leszívesebben senkivel sem osztanám meg, annyira szórakoztató, ahogy a balek csávó az instant levesportól kezdve a hangfalig…..
Sok mindenen tönkre mehet egy kapcsolat. Mindenféle dolgok álhatnak a szerelmes párok közé. Na de hogy Isten? És hogy jön ide a Süti? UPDATE: a posztba utólag belenyúltunk a beküldő kérésére, ez van. Sztory: B.-nek 15 éves kora óta én voltam az élete szerelme, néha még most is…..
Ha program, van, akkor program van. Ha halaszthatatlan, akkor halaszthatatlan. Nem lehet mit tenni, ilyenkor ugrik a randi és kész. A válasszal egyébként maximálisan egyetértünk, vasárnap délután tényleg kötelező program volt a Családi mozidélután a Disney-vel, Ausztrál expressz,…..
gersgorin 2007.08.21 14:35:11
Vicces házibulis történetnek indult Jade sztorija: a Világ Legrondább Férfija verseny indulója mindent megtett, hogy meghódítsa a lányt, de annak több esze volt. Tanulság: ne vegyünk kockás inget sztk-keretes szemüveghez. Persze más tanulságok is vannak, például, hogy lekoptatni a…..
Nincs szomorúbb annál, ha valaki nem mondja meg párjának, hogy mi a fasz van. Jelen esetben egy másik fasz volt, ami egy vizsgaidőszak miatt nem lett elmesélve. Ismerjük mi is a viszgaidőszakok vadromantikus könyvtárazásait, de ez nem indok. Az elhagyott fiút maximálisan megértem, én…..