Regisztráció Blogot indítok
Adatok
16 HP

1 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a spenótot, az egyik kedvenc ételem! És tényleg fontos a jó fokhagyma! Na de hogy emiatt szakítani? Mondjuk így legalább nem volt gond utána a csókolózással. Már csak 10 nap van hátra: 1 év szakítás!A címkéket meghagyom nektek, akasztgasstok a történetre mindenfélét.…..
Mandiner blog Az élet értelme: 43 2008.05.28 17:01:00
  Isa, por és big mac vogymuk, feleim, ez a nagy helyzet. Az év első olyan napján, amikor a napfény már szinte harapta a bőrünket, a szemünk meg füstölni kezdett az ezerötér' vett teszkós napszemüveg mögött, százasával álltunk sorba a Meki előtt. Mer' 43 forint a Big Mac,…..
Kezdjük azzal, hogy aki az epizód címét magyarosította, megérdemelné, hogy cápafogas APEH-ellenőrökkel teli medencébe dobjuk, miközben az Igazságügyminisztérium portásainak amatőr sramlizenekara Kozsó slágereket játszik a parton, numetál stílben. SONA - ez volt a címe. A kurva…..
16 HP 2008.02.01 21:53:03
comment:com Ne ítélj elsőre! 2007.12.17 15:44:00
Tapasztalt sorozatfüggőként kevés nagyobb baromságot követhet el a zember, mint amit én a Life című zsarus sorozat pilotjának megtekintése után: egy epizód alapján kíméletlenül kiosztottam az egészet, szar ez, írtam, és hagytam a francba az egészet, miközben egész jó…..
Három őrült, vibráló, színes, szagos, életközeli történet egy lánytól. Nem is pazaroljuk a szót, olvassatok, szavazzatok! Jut eszembe, milyen proli dolog ez a cseten ismerkedés.Szavazás!Melyik a legerősebb sztori?1, Gumis2, Pestre költözős3, Csetelőssziasztok! néha-néha…..
16 HP 2007.11.28 14:34:43
A szakítósblog a Rómeó és Júlián nőtt fel, ezért mindig is hittünk a származások, osztályok, csoportok és politikai hovatartozás felett álló szerelemben. Dóra egy Németh László-i értelemben vett mélymagyar férfiúval találkozott, és amíg nem bökött a pajesz, nem is volt…..
Subba Miért halnak ki a németek? 2007.11.01 06:04:00
Talán vannak köztetek olyanok, akiknek elsiklott a figyelme a Velvet remekbeszabott képes berlini tudósítása fölött. A bizonyító erejű képekkel alaposan megtámogatott szexipari jelentésben egyetlen dolog tűnt fel igazán: rég - vagy tán még sohasem - láttunk ennyi rusnya…..
Kinézünk az ablakon és kedélyünk rögtön nyomott, hangulatunk pedig szomorkás lesz, éppen ezért ne is nézzünk ki az ablakon, inkább kapcsoljuk be a tévét, csavarjuk magunkat kockás plédbe, de előtte még süssünk nagy adag gesztenyét. Nem egy csúcsnap ez a mai, de azért…..
Mit is mondhatnánk. Ismerjük a tanár-diák szerelmet, tudjuk, milyen egy kulturálisan érzékeny lánnyal járni, ezért megértjük a sztorit beküldőt. A Tágra zárt szemeket mi is nagyon szeretjük, de hogy ennyire beinduljon valaki tőle, az érthetetlen, hiszen Tom Cruise szerepel benne.…..
Magad Emésztő Szenteltessék 2007.09.02 22:18:00
Csak röviden. Az ún történelmi egyházaknak tudomásuk sem volt róla, meg különben is, nem a hivatalos véleményüket tükrözte a zászlószentelés. Tudod, miről beszélek.Tehát a lelkészek mint magánemberek vettek részt az avatáson.Tehát magánemberként is lehet szentelni (bármit…..