Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfacsínó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán ez lesz a könyvem cime, amelyben összefoglalom azokat az érveket és gondolatokat, amelyek arra a késztettek, hogy hangot adjak a vallásosság, szűkebb értelemben a kereszténység megtévesztéseinek. Addig is néhány gondolatot és témát vázlatosan útnak inditok. Ez a blog…..
Az utolsó tíz dal volt már csak hátra A Dal első fordulójából, amiről többször is elmondták, hogy ez talán a legerősebb csoport a háromból. Az előző kettő adást látva sem tudom eldönteni, hogy ez mennyire igaz, mindenesetre viszonylag magas pontszámok is születtek. Az már…..
alfacsínó 2015.02.08 11:39:38
OK, kedves sixx, - szorgalmas MTVA munkatárs lévén - megnéztem.
Szó szerinti idézet sajó d. tavalyi nagyszerű szakértéséből:
"Tessék betárazni az utolsó 5-8 hely valamelyikére, mert Kállay ennél feljebb nem nagyon végez majd az Eurovízión. Nyugat-Európában nagyjából 25 éve nem izgalmas, ha egy fekete előadó képviseli az országát pláne, ha zeneileg is teljesen identitásmentes. "
Itt a link is:
comment.blog.hu/2014/02/22/kallay_a_nyertes
Egyébként még sem vagyok annyira szorgalmas MTVA munkatárs, mert akkor kommenteltem utoljára, imígyen:
"Kedves Index.
Amennyiben - horribile dictu - KSA mégsem az utolsó 5-8 helyen végez, hanem mondjuk az első 5-8-ban, vagy a környékén, akkor ugye ki tetszenek rúgni sajó.d-t? Az ő publicisztikai stílusa ugyanis kb. ugyanannyira idegesítő, mint a Hajdu Péterrel kiegészített Dal zsűri együttvéve, legfeljebb egy másik koordinátatengelyen mérve."
alfacsínó 2015.02.08 12:08:29
@sixx: Bocs, ennyire médiától, szakmától, MTVA-tól és blogvilágtól távoli paraszt honpolgár vagyok, hogy még csak azt se tudtam, hogy a szerzővel beszélgetek.

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Azért sz.v.sz. az MTVA műsorai minden kategóriában (vetélkedő, saját gyártású sorozat, stb.) fényévekkel igényesebbek, mint a retek és társai termékei. Mondjuk ez a hírműsorokra nem vonatkozik. Azok tényleg nézhetetlenek.
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..