Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mefi88

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az importálás automatikusan történik, blog.hu-s blogod adminfelületén a Beállítások/Motorháztető menüben töltsd fel az importfájlt és kövesd a rendszer utasításait. További részletek itt! ..
Mefi88 2013.03.17 14:37:08
@kelgyovics: admin-ban a beállítások/motorháztető alatt résznél megtalálod.
Mefi88 2013.03.17 14:37:49
@fidesz = népirtó csőcselék: gondolom nehogy valami ártalmas cucc legyen az xml-be.
Már egy éve vezetek. Saját autóm is van, amit nagyon szeretek, hamar megszoktam. Itt a környéken sokfelé jártam, Pesten is vezettem párszor. Láttam már sok furcsaságot ez idő alatt az utakon, és most úgy érzem, folytatnom kell a blogomat. Egy bosszantó dologról írnék: hogy jutunk…..
DX buyer ELKÖLTÖZTÜNK!!! 2012.02.16 22:13:54
A blog elköltözött! :)Minden eddigi tartalom megmaradt!Folytatjuk a mustrát itt:www.kinaikutyuk.hu..
Sok kérdés érkezett és mivel nem látom biztosítottnak a gyors szoftver update-et itthon, azt gondoltam megírom ezt a kis segédletet. Annál is inkább, mert a tegnapi napon kikerült a világhálóra az első olyan SGS gyári szoftver, ami után senkinek nem lehet oka fanyalgásra.…..
Kis hazánkban valószínűleg sokan kaptak Androidos telefont karácsonyra 2010-ben: a statcounter adatai alapján az internetet (okos)telefonról használó honfitársaink körében használt mobil operációs rendszerek részesedése nagyot változott az év végén. Míg az év ötvenedik…..
Mefi88 2011.04.06 09:44:43
@readya: Ennyi. Le fogja nyomni, erre nincs kétség!
(Galaxy S +1)
Van két jó és egy rossz hírem. A jó hírrel kezdem, mert ez az egyszerűbb. Megjelent az Angry Birds Rio. Ez jó hír. Az alkalmazás Androidon még 12 órán keresztül ingyenes. Ez is jó hír. A játék csak az Amazon Appstore-ból letölthető. Ez a rossz hír. Mi ugyanis nem vagyunk a…..
Úgy ám. A Facebook oldalunkon kommentben kaptuk a jelzést, hogy a T-Mobile brandelt készülékekre elérhető KIES-en keresztül az Android 2.2.1 frissítés. Tehát, akiknek TMH product code-os készülékük van, már kezdhetik is frissíteni.UPDATE: Telenor brandelt, tehát PAN végű…..