Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaNtE

9 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello mindenki,itt DaNtE! Aki ismeri Lattilaman-t,biztos kedveli és örülne,ha segítene valaki neki. Nos,itt a lehetőség ,hogy segítetek Lattinak.Lattilaman-nak van egy Pizzaboy Rap sorozata,amiben Latti most szikronmeghallgatás tart és minden lányt,aki szeretne segíteni,az…..
Hello!Nos,holnap elkezdődik az iskola.Vannak,akik örülnek,hogy végre történik valami új,és akik szomorkodnak,hogy minden elkezd unalmassá válni.De ne aggódjatok.Amíg suli van,addig mi,GMST Tagok se fogunk pihenni a vidiket illetően.Előre szólok,hogy nyugalom,az iskolai időkben is…..
Letöltési link:http://www.megaupload.com/?d=K9NAIOOUTelepítés:Csomagold ki ide:X:\Program Files\Steam\SteamApps\steamneved\team fortress 2\..
Most pénteken 18:00-kor GMST Live, várunk mindenkit szeretettel, mert lesz egy meglepetés, remélem várni fogjátok. Főleg a volt tagok jöjjenek el, de ha meghívod a barátaidat is erre az adásra, azt méltányolnánk. Tehát aki szereti a GMST-t ész szeretne egy meglepetést, akkor…..
DaNtE 2011.07.28 10:54:16
@Toxic_DOG: Most ezzel az alkalommal elmarad.
SziasztokVégre sikerült összeszednem az összes addont a videóhoz, és valamiért megint megjött a kedvem ehhez a videóhoz. Sajnos még néhány addon hiányzik nekem (tagok skin-jei) ha ezeket el tudnák nekem küldeni valamelyik nap skype-on azt nagyon megköszönném, és akkor még a mai…..
DaNtE 2011.07.23 12:24:41
@Jasin: Probléma megoldva.
SziasztokEgyik lelkes rajongónk elkészítette a Garry's mod Sötét Titkai Játékot, és megkért minket, hogy mondjunk róla egy véleményt.Szerintünk a játék baromi jóra sikeredett, és szeretnénk majd egy végleges verziót is. Eddig csak Béta van, és ennek megfelelő javított…..
DaNtE 2011.07.05 17:20:59
Hello!  Tegnap volt az Über Update 4 napja a Team Fortress 2-nél. És végre kijött,amire mindenki várt oly sokat,az eredeti,a különbözhetetlen,a kedvenc német  akcentusú Classunk,aki nélkül 10 mp alatt meghalnánk,ha ő nem lenne,a Medic Trailerje.   Enjoy!!!…..
DaNtE 2011.06.24 21:14:30
@Zolanius: Pyronak már rég van Trailerje,csak nem a Valve,hanem mások megcsináltak.
De ugyanolyan jó az is,mint a Meet the Medic.

www.youtube.com/watch?v=ww-jfygVEE0
Hello!   Itt DaNtE(aki nem egy madár és nem is egy repülő,de nekem 8.) Nos,mint ahogy láttátok a  Váratlan Fordulatban,nem az a skin jelent meg,ami nekem volt. Hogy miért mondom,hogy volt,mert skinváltáson estem át én is,mint Dan és HunterK. Itt is van egy vidi róla:…..
DaNtE 2011.06.16 08:18:49
@kt8d5fan: Elbocsátottak engem,de azért barátjuk vagyok.
DaNtE 2011.06.16 17:15:30
@Zolanius: Oké Zolanius,majd legközelebb figyelek rá.
Sziasztok Itt van néhány vicces tf videó a youtube-ról, kérem a kommenteket, melyik tetszett. :D   ..
 Hello! Itt DaNtE.Nem tudom,hogy meg kellet e volna tenni e,vagy sem,de csináltam egy saját oldalt,ahova a saját cuccaimat fogom rakni. danteapokolfia.blogspot.com/ Gyertek és nézzétek meg.DaNtE...
Garry's Mod Sötét Titkai Hello! 2011.05.27 14:52:00
Hellosztok!Be szeretném jelenteni,hogy ma,18:00-kor LIVE-ot fogok tartani én,a GMST volt tagja,ahogy ti ismernétek a Pokol fia,DaNtE.És hogy mi lesz:-Garry's Mod-M.U.G.E.N-vendégekEnnyi lenne,várlak titeket 18:00-kor.DaNtEés még valami...   ..
Szerbusztok emberek!Itt DaNtE. Ma kaptam valamit egy olyan kedves,okos embertől,akinek köszönthetem,hogy itt vagyok már 7 hónapja.Ez vagyok én,DaNtE.Ezuton is köszönöm szépen neki,hogy kaptam írási jogot erre az oldalra.Nos,a lényegre.Végre elkészült a "Garry's Mod Sötét…..
DaNtE 2011.05.17 15:20:57
@diofasiindamail.hu: Én nem Dant vagyok,hanem Dante.
De majd mindjárt átírom.

@pepe1494: Ez nem egy háborús rész előzetese,hanem az előző videóm,az "Egy részecske" kimaradt jelenete.
DaNtE 2011.05.07 12:54:34
@Rasanes: valami olyasmi.
De amíg van GMST,addig minden rendben.
SziasztokRemélem, hogy mindenkinek tetszett a Back To The Future-ös GMST videóm, és már majdnem kiugrotok a bőrötökből a második epizódért. :D Igen hamarosan azt is fogom kezdeni, de valamelyik nap le kellett törölnöm a Gmodot a gépemről, mert annyi addonom volt, hogy a Fraps csak…..
DaNtE 2011.05.04 17:26:50
SziasztokNemrég egyfajta pletykák kezdtek el terjedni, hogy a GMST felbomlott, meg összeomlott. Ez abszurdum a GMST soha nem omlott össze, csak szünetelt egy ideig (suli, magánélet stb.). Természetesen készítettünk videókat, mert ezt nem lehet mondani, hogy nem, és még Live adásokat…..
Klikk A Nagyobb Formátumért..
DaNtE 2011.03.15 08:29:54
@TcwCsoki: Kire gondolsz?
Két "vas bádog" van a csapatban.
Hydro,Blood Dragon Armor:hagymaagy és Hotdogger között ül.
Én,Dante,Theron Guard(Gears of War):Hotdogger és Knozso között ül.
Sziasztok Mivel Reptile átvette (ellopta, na jó nem, én adtam neki xD) a videót, ezért csinálok egy másikat amit már nagyon rég óta el akarok nektek készíteni. Ez az ötlet még a Vámpír sztorinál jutott eszembe, és most itt az ideje, hogy napvilágot lásson. És itt egy kép…..
DaNtE 2011.02.26 13:43:12
Sziasztok Sok embernek feltünhetett, hogy nincsen új GMST videó már rég óta. NEm kell félni, mert már elkezdtem 1-et csinálni, és remélhetőleg vasárnapra kész lesz. Addig is itt egy kép nektek.  MediEvil ..
DaNtE 2011.02.09 20:55:21
HotdoggerSumakLacyEddyHagymaagyKatamoriHydroDanNinaDanteVictoryShadowPedroLattilamanTomi(Akiken még gondolkozunk: Knozso, Erik)Akiken még gondolkodunk, azokkal szeretnénk majd beszélni egy konferenciában, akiknek nincs kint a nevük, azok sajnos el lettek utasítva a GMST-től...
Aki ismeri az eredetit annak nem kell megmutatni. De aki nem ismeri az Google-zön utánna. ..
SziasztokA Garry's Mod Sötét Titkai sikerekben gazdag boldog újévet kíván mindenkinek. Csak annyi lenne a kérésünk, hogy senki se rúgjon be mint az atom, és ne robbantsátok fel a kezeteket. Komolyan, figyeljetek oda, mert ez nem játék. De ettől függetlenül mindenki érezze jól…..
DaNtE 2010.12.31 12:21:34