Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eva1188

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találtam a Designboomon egy gyönyörű tányért/tálcát, ami elvileg sushihoz (és teához) való, de szerintem tökéletesen alkalmas bármilyen előételhez, például antipastihoz, vagy akár desszertekhez is, és ilyet szeretnék sürgősen szerezni, mert enélkül nem élet az…..
Liza Jizanban Karácsony 2014.12.23 20:06:31
Kedveseim! Most mindenki készülődik, senkinek nincs ideje blogot olvasni. Így röviden, ezzel a verssel szeretnék mindenkinek, akit otthon kellett hagynom, nagy-nagy szeretettel békés, meghitt, szeretetteljes karácsonyt kívánni.   Sík Sándor: A napkeleti bölcsek Ama csillag…..
Attól tartok, hogy akik eddig szívesen, értem/értünk aggódva olvasták a blogomat, ma nagyon meg fognak utálni. Na jó, akik szeretnek és akiket én szeretek, azok csak egy-két pillanatra, de akiket már megfertőzött a MIV (magyar irigység vírus), azokat előre figyelmeztetem, hogy…..
eva1188 2014.11.25 09:22:31
Kedves Olvasóim! Engem (minket, mert voltunk egy páran nagyanyám védőszárnyai alatt) kispolgári értékek szerint neveltek. Többek között azt tanultam, hogy a másét (engedély nélkül) elvenni bűn. Ez, ahogy cseperedtem, nyilvánvalóan kezdett vonatkozni mások gondolataira is.…..
Liza Jizanban Tengerre, magyar! 2014.11.13 11:39:12
Bevezetés Mindennek a tenger az oka. Vagyis az, hogy nekünk nincs. Ezért nagyon vágyunk rá. Bárhová megyünk, azt keressük. Most is. Kellemes napnak indult, lassú reggeli tetvészkedéssel (ebben otthon nagyon ritkán van részem, évente kétszer talán, pedig ez minden létezés…..
Hölgyeim és Uraim! Csak ma, csak itt, csak Önöknek a harmadik évezred legnagyobb szenzációja: Az Igazi Jeti! V.ö.: http://www.youtube.com/watch?v=aRRO9_3GTpU Reggel bujkálok, délután lábnyomozok, este ijesztegetek. Ez volt az: (Az első abayánk, a Rashid Mall…..
Juli maga is véleményesnek javasolta kitenni, de ahogy nyomozgattam a témában, nekem egyre inkább sima félrefordításnak tűnik (bár nem nagy, ráadásul nehéz is rájönni):Most néztem meg a Law and Order (Esküdt ellenségek) egy részét. A sorozat egyik jellemzője, hogy új jelenetek…..