Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jolanda

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éreztétek már magatokat megalázottnak a pékségben vagy a postán, amikor egy marék apróval fizettetek? Gáborral ez történt. Azok kedvéért, akik lusták végigolvasni, a történet röviden: Gábor aprópénzzel fizet, pontosan kiszámolva a jegy árát, mire a sofőr az utasok füle…..
Jolanda 2010.10.01 15:35:19
@panjabi: Na, végre már üdv a fedélzeten! :))
Ne politizáljunk, mert a politikában is maghalt a józan ész,úgy mint az egész társadalomban és már el is van "temetve". A sztori engem nagyon érdekel!:))Engedd meg, hogy gratuláljak a hozzászólásaidhoz! Szuperek!! Látod ha eltűnünk egy kicsit,mennyire örülnek vagy hiányolnak bennünket.::)))
Még híresek leszünk lassan!!:)))))
Jolanda 2010.10.22 21:12:29
@irat: Nem hiszem el, hogy unatkozol! :)))) Nem jobb a nyugalom?Majd lesz másik"vihar". ::))) Minek legyen vihar a " biliben"ha úgy sem tesznek semmit az illetékesek?Na ez nem jelenti azt, hogy nem figyelek !:))Én is úgy vélem ,hogy nyugi van mert többször néztem ide, aztán dög unalom.Eddig az volt a bajod, hogy néhányan vagyunk itt akik"véleményezünk" most már ennyien sem leszünk.Csak azért írtam ,hogy nehogy elmenj az erdőbe te is fát vágni! ::)))))))
Jolanda 2010.10.22 21:14:14
@panjabi: helló! Jelentkezz,mert hiányolnak bennünket!!!! :))))))Biztos van írni valód.:))